Stenformalet Økologisk Hvedemel 1 kg

Stenformalet Økologisk Hvedemel 1 kg

Valsemøllen ØKO Stenformalet Hvedemel er en grovere hvedemel, der er god til både luftige burgerboller og brød med bid.

Stenformaling er en gammel og nænsom metode til formaling af korn, som i dag foregår på en moderne mølle. Hvedemelet er malet på stenkværn og groft sigtet. På den måde bliver en del af klid og kim bevaret, hvilket giver melet en grovere struktur og flere smagsnuancer end almindeligt hvedemel. Få opskriften på luftige burgerboller her.

Økologisk mel

Køb det her

Ingredienser

Stenformalet groft sigtet økologisk hvedemel, melbehandlingsmiddel (E300).

Opbevaring

Tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærkt lugtende varer.

Næringsindhold pr. 100g

Energi1452 kJ/347 kcal
Fedt1,6 g
- heraf mættede fedtsyrer0,2 g
Kulhydrat68 g
- heraf sukkerarter0,7 g
Kostfibre4,4 g
Protein11,6 g
Salt*0,01 g
* Indeholder naturligt forekommende salt fra kornsorten

Glæden ved godt bagværk

Hos Valsemøllen vil vi gerne gøre det nemt for dig, der vil have mere økologi i hverdagen. Økologi er nemlig et godt sted at starte, når du vil gøre en forskel for naturen, dig selv og din familie. Kornet til Valsemøllens ØKO serie er dyrket efter økologiske metoder, så du kan bage lækkert økologisk brød og bagværk med masser af god smag og i høj kvalitet. Med vores produkter kan du nemt forkæle dig selv og dine nærmeste med godt bagværk. Bag sammen med børnene i køkkenet, eller overrask én, du holder af. Det er det, vi kalder ægte bageglæde.

Dansk håndværk siden 1899

Valsemøllen har siden 1899 været bannerfører for den gode smag og de stolte mølletraditioner. Hver dag skaber vi spændende produkter af gode råvarer på vores egne møller i Danmark.

Når du elsker at bage, vil du også elske at følge os online. Få viden, bliv inspireret og del din bageglæde med os @valsemollen.

+

VIND ET BAGEKURUS MED BAGERLANDSHOLDET OG VALSEMØLLEN + ET ÅRS FORBRUG AF DANSK MEL

Nu har du chancen for at lære af de bedste! Vind en plads på bagekursus med chefbager Asger Hansen fra Bagerlandsholdet og Valsemøllens egen udviklingsbager Erik Olsen. Her sætter vi fokus på godt brød bagt med surdej, og du lærer om æltning, (kold)hævning og afbagning – og får din egen surdej med hjem. Plus at du vinder 1 års forbrug af dansk mel. Det hele til en samlet værdi af 2.500 kr.

Ét års forbrug af dansk mel
Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, klid og kerner. Hvis du er én af de otte heldige vindere, forkæler vi dig med et års forbrug af dansk mel, som vi sender til dig af fire omgange fordelt over et år.

Bagekursus

Praktisk information
Dato: Søndag d. 8. november kl. 10.00-15.00
Sted: Valsemøllen Køge, Sandvadsvej 14, 4600 Køge

Vi tager naturligvis de nødvendige forholdsregner ift. Covid-19 situationen og forholder os til myndighedernes anbefalinger. Af samme grund har vi valgt at begrænse bagekurset til kun 8 deltagere.

Hvad lærer du på kurset?
– Hvad er en surdej? Principperne, proces (opstart, fodring osv.)
– Tid som en vigtigfaktor for godt bagværk
– Æltning/foldning
– Shaping og hævning
– Afbagning

Hvad får du?
– Smagsprøver med hjem på alt det brød vi bager
– Kaffe/te og drikkevarer dagen igennem
– Tapasanretning – med alt det gode bagværk naturligvis
– Surdej med hjem
– Et bagekit med forklæde, dejdeler og lækre danske produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Godt bagværk starter med DANSK MEL fra Valsemøllen. Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 26. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 10 vindere. Præmien er et bagekursus og et års forbrug af Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 2500 kr. (1.500 kr. for kurset + 1.000 kr. i produkter). Hverken bagekursus eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra tirsdag den 1. september 2020 til og med søndag den 25. oktober 2020.