Klassiske burgerboller

Ingen burger uden lækre, hjemmelavede burgerboller af den klassiske slags. Disse er bagt med økologisk stenformalet hvedemel og er  perfekte til aftensmad eller madpakker

Nogle gange skal man gå helt klassisk til værks, når man vil sikre sig en god smag. De klassiske burgerboller bliver dejligt luftige, og har ikke en alt for kraftig smag, der overtager. De giver plads til, at du kan fylde dem med lige det, som du har lyst til. Samtidig er de også super nemme at bage, hvilket er skønt til de dage, hvor det skal være nemt, men hjemmelavet. Drys de luftige burgerboller med sesamfrø, for at give det helt rigtige udseende.

Se opskrift
burgerboller

Køkkentid
30 min.

Ventetid
80 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Klassiske burgerboller: 4 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser

Opskrift

ca. 20 boller

40 g gær
5 dl mælk (ca. 25°C, lidt koldere end lunken)
2 æg
100 g blødt smør
80 g sukker
1½ tsk. Salt
1000 g Valsemøllen Øko Stenformalet Hvedemel
evt. Valsemøllen Økologiske Sesam til pynt

Sådan gør du

  1. Opløs gær i den lune mælk, og tilsæt herefter æg, blødt smør, sukker og salt.
  2. Tilsæt mel lidt ad gangen, og ælt derefter dejen godt igennem til dejen er blank og smidig.
  3. Lad dejen hæve tildækket i 30 min. et lunt sted.
  4. Form 20 boller, og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Bollerne skal trykkes flade, så de er 2 cm i højden.
  5. Lad bollerne hæve tildækket et lunt sted i 30 min. eller til dobbelt størrelse.
  6. Pensl bollerne med æg eller vand. Pynt evt. med sesamfrø. Herefter bages bollerne ved 220 °C (200 °C i varmluftsovn) i ca. 9-12 min., eller til de er gyldne.
  7. Lad dine burgerboller køle af på en rist.
+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.