Potatobuns med bageenzym

Lav lækre potatobuns med bageenzym. Opgrader dine hjemmelavet burgerboller.

Opskriften giver dig de perfekte burgerboller som er luftige og sprøde. Vi tilsætter moste kartofler i opskriften, som giver bollerne ekstra god stivelse. Til opskriften tilsætter vi også Valsemøllen Bageenzym som giver potatobunsne ekstra luft og sprød skorpe.

Valsemøllen Bageenzymer kan bruges til al slags brød bagt med gær. Fra rundstykker til franskbrød og sprøde snegle til madbrød og alt andet, hvor du gerne vil have en sprød skorpe og luftige brød og boller.

Find flere gode opskrifter med Valsemøllen Bagehjælpemidler her. 

 

Se opskrift
Potatobuns med bageenzym

Køkkentid
20 min.

Ventetid
2 t.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Potatobuns med bageenzym: 5 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser

Opskrift

ca. 24 stk.

25 g gær
3,5 dl kærnemælk
2 æg
100 g kartoffelkogevand (kan erstattes med mælk eller kærnemælk)
75 g sukker
20 g salt
100 g smør
500 g Valsemøllen Økologisk Dansk Stenformalet Hvedemel
20 g Valsemøllen Bageenzym
500 g Valsemøllen Økologisk Manitoba Hvedemel
200 g moste kartofler

Til pensling

1 æg
1 æggeblomme
1 nip natron
3 spsk. mælk

Sådan gør du

 

  1. Opløs gæren i kærnemælken, og kom de resterende ingredienser op i skålen. Ælt dejen i ca. 10 minutter på røremaskinen, til den er helt glat. Lad dejen hæve tildækket i en time til halvanden.
  2. Form bollerne (ca. 60-80 g) afhængig af, hvor store bøffer du skal bruge. Lad bollerne efterhæve en time.
  3. Pisk ingredienserne til penslingen sammen.
  4. Bag bollerne ved 210ºC over/under varme i ca. 15-20 minutter. Når bunden er gylden og de lyder let hule, hvis du banker dem let, er de færdige.

Et godt tip: Er du nysgerrig på, hvad bageenzym gør for dit bagværk. Dyk ned i vores bageskole om bageenzym her.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.