Nemme burgerboller – Valsemøllen brødblanding

Hjemmelavede burgerboller på den nemme måde perfekt til aftenmenuen eller en god madpakke.

Når det skal smage godt men stadig være nemt, er Valsemøllen Bolleblanding den perfekte løsning. Det er nemt at gå til, og du opnår et perfekt resultat. Bløde, luftige og smagfulde burgerboller. Velbekomme.

Se opskrift

Køkkentid
15 min

Ventetid
1 time 20 min


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til 18 burgerboller

1 ps. Valsemøllen Boller
1 brev Valsemøllen tørgær (14 g), svarer til 50 g frisk gær
4½ dl lunkent vand 30°C)

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i 5-10 minutter i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne.
  3. Del dejen i 18 lige store stykker, og form dem til boller. Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir, og tryk dem flade, så de er 2 cm i højden. Lad dem hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
  4. Pensl de færdighævede burgerboller med vand eller æg, drys med sesam og bag dem i midten af en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft 200°C) i 9-12 minutter, til de er gyldne.
  5. Lad burgerbollerne køle af på en rist.

Tip: Du kan også bruge dejen til at lave dine egne hotdog brød . Se opskriften her.

+

VIND EN KITCHENAID OG ØKOLOGISK BAGEGLÆDE

VÆR MED TIL AT FEJRE Ø-MÆRKET MED GODT ØKOLOGISK BAGVÆRK  – DELTAG LIGE HER

Godt ØKO bagværk starter med Valsemøllen. For hos os går vi aldrig på kompromis med hverken smag eller bageglæde. Heller ikke når det kommer til økologi. I år fejrer vi det danske Ø-mærkes 30-års fødselsdag med endnu flere økologiske produkter fra Valsemøllen.

Vores sortiment spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, frø, kerner, havregryn, hummus og pesto.

Find inspiration til mere økologisk bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og økologi.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Præmien er en KitchenAid Artisan køkkenmaskine, 4,8 liter og 30 Valsemøllen ØKO produkter til en samlet værdi af 6.100  kr.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge en vinder. Vinderen får direkte besked i uge 20. Præmien er en KitchenAid røremaskine og 30 Valsemøllen ØKO produkter til en samlet værdi af 6.100 kr. Hverken KitchenAid eller produkter kan ombyttes til kontanter.
Konkurrencen kører fra mandag den 23.marts til og med søndag den 10 maj.