Nemme burgerboller – Valsemøllen brødblanding

Hjemmelavede burgerboller på den nemme måde perfekt til aftenmenuen eller en god madpakke.

Når det skal smage godt men stadig være nemt, er Valsemøllen Bolleblanding den perfekte løsning. Det er nemt at gå til, og du opnår et perfekt resultat. Bløde, luftige og smagfulde burgerboller. Velbekomme.

Se opskrift

Køkkentid
15 min

Ventetid
1 time 20 min


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til 18 burgerboller

1 ps. Valsemøllen Boller
1 brev Valsemøllen tørgær (14 g), svarer til 50 g frisk gær
4½ dl lunkent vand 30°C)

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i 5-10 minutter i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne.
  3. Del dejen i 18 lige store stykker, og form dem til boller. Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir, og tryk dem flade, så de er 2 cm i højden. Lad dem hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
  4. Pensl de færdighævede burgerboller med vand eller æg, drys med sesam og bag dem i midten af en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft 200°C) i 9-12 minutter, til de er gyldne.
  5. Lad burgerbollerne køle af på en rist.

Tip: Du kan også bruge dejen til at lave dine egne hotdog brød . Se opskriften her.