Nemme pizzasnegle – Bageblanding

Lav nemt og enkelt super lækre og nemme pizzasnegle med Valsemøllen Bolleblanding. Saftige og smagfulde pizzasnegle er perfekte til ungernes madpakke, mellemsnack eller en hyggelig picnic.

Alle elsker de lækre klassiske pizzasnegle. Disse nemme pizzasnegle kan alle bage. Tag derfor ungerne med i køkkenet, og lad dem hjælpe med at bage de luftige snegle. Fyld pizzasneglene med det som I kan lide. Om det er de klassiske med skinke og ost, eller måske en vegetarisk version med grøntsager, det er helt op til dig.

Se opskrift
nemme pizzasnegle

Køkkentid
25 min.

Ventetid
1 t 15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Nemme pizzasnegle – Bageblanding: 2 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

18 stk.

1 ps. Valsemøllen Boller Bageblanding
2 breve Valsemøllen tørgær (svarer til 50 g frisk gær)
5½ dl vand (ca. 25°C, lidt koldere end lunkent)

Fyld
1 lille glas pizzasovs
150 g skinke i strimler
100 g revet mozzarella

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål, og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i 5-10 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved mellemste hastighed.
  3. Lad dejen hæve tildækket i ca. ½ time.
  4. Læg dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem.
  5. Rul dejen ud til en plade (ca. 35 x 35 cm).
  6. Smør pizzasovs på dejpladen og fordel skinke og ost ovenpå.
  7. Rul dejen sammen som en roulade og skær 18 skiver.
  8. Læg pizzasnegelene på en bageplade med bagepapir, og lad dem efterhæve tildækket i ca. ½ time.
  9. Bag sneglene ved 220˚C (varmluft = 200 °C) i ca. 9-12 minutter.

Har du ikke en Valsemøllen bageblanding ved hånden, kan du lave din bløddej selv fra bunden, få opskriften her.

Et godt tip: De nemme pizzasnegle er fryseegnede, så bag derfor gerne en stor portion, så du kan tage en enkelt op, når den skal med i madpakken. Prøv at lave dem med forskelligt fyld, så det er en overraskelse hver gang. Hvis det skal være lidt utraditionelt, kan du også prøve at lave pizzasnegle med tex-mex-fyld.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.