Nemme pizzasnegle – Bageblanding

Lav nemt og enkelt super lækre og nemme pizzasnegle med Valsemøllen Bolleblanding. Saftige og smagfulde pizzasnegle er perfekte til ungernes madpakke, mellemsnack eller en hyggelig picnic.

Alle elsker de lækre klassiske pizzasnegle. Disse nemme pizzasnegle kan alle bage. Tag derfor ungerne med i køkkenet, og lad dem hjælpe med at bage de luftige snegle. Fyld pizzasneglene med det som I kan lide. Om det er de klassiske med skinke og ost, eller måske en vegetarisk version med grøntsager, det er helt op til dig.

Se opskrift
nemme pizzasnegle

Køkkentid
25 min.

Ventetid
1 t 15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

18 stk.

1 ps. Valsemøllen Boller Bageblanding
2 breve Valsemøllen tørgær (svarer til 50 g frisk gær)
5½ dl vand (ca. 25°C, lidt koldere end lunkent)

Fyld
1 lille glas pizzasovs
150 g skinke i strimler
100 g revet mozzarella

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål, og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i 5-10 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved mellemste hastighed.
  3. Lad dejen hæve tildækket i ca. ½ time.
  4. Læg dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem.
  5. Rul dejen ud til en plade (ca. 35 x 35 cm).
  6. Smør pizzasovs på dejpladen og fordel skinke og ost ovenpå.
  7. Rul dejen sammen som en roulade og skær 18 skiver.
  8. Læg pizzasnegelene på en bageplade med bagepapir, og lad dem efterhæve tildækket i ca. ½ time.
  9. Bag sneglene ved 220˚C (varmluft = 200 °C) i ca. 9-12 minutter.

Har du ikke en Valsemøllen bageblanding ved hånden, kan du lave din bløddej selv fra bunden, få opskriften her.

Et godt tip: De nemme pizzasnegle er fryseegnede, så bag derfor gerne en stor portion, så du kan tage en enkelt op, når den skal med i madpakken. Prøv at lave dem med forskelligt fyld, så det er en overraskelse hver gang. Hvis det skal være lidt utraditionelt, kan du også prøve at lave pizzasnegle med tex-mex-fyld.