Sådan gør du
Vælg din fortrukne pizzadej. Vi anbefaler vores bigadej.
Hvis du er til den hurtige og nemme, er vores napolitanske pizzadej på 1,5 time oplagt.
- Varm pizzaovnen op til 400-450°C, eller opvarm almindelig ovn med varmluft til maks. varme (ca. 300°C) gerne med bagestål/pizzasten.
- Skær Kadayif ud i små stykker, og steg sprødt i smør på en pande. Bland sammen med pistaciecreme.
- Drys mel ud på bordet. Tag en dejkugle ud på bordet, og åbn den forsigtigt, indtil den er tynd i midten og stadig har fylde i siderne.
- Kom pizzaen på en pizzaspade, og placér bunden af en bageform på pizzaen. Det gør, at bunden ikke bobler op.
- Bag i 30-60 sekunder i pizzaovn eller 3-4 minutter øverst i alm. ovn til bunden er gylden.
- Fordel pistacieblandingen på den forbagte pizzabund, og afpynt med smeltet chokolade på toppen. Velbekomme!