Dubai Dessertpizza

Er du klar til at smage en ægte Dubai dessertpizza? Den populære Dubai-chokolade har fundet vej til vores køkken – og vi bruger den, som vi bedst kan lide det: som topping på en sprød, gylden pizzabund. Her får du opskriften på en Dubai dessertpizza, der kombinerer det søde med det sprøde og det cremede med det knasende.

Vi taler smeltet chokolade, blød pistachiecreme og smørstegt kadayif, der giver både tekstur og smag. Alt sammen lagt oven på en dej, der knaser perfekt – uanset om du bruger din egen favoritpizzadej eller prøver vores bigadej, som giver masser af smag og den karakteristiske skorpe med flotte lufthuller i.

Dubai dessertpizza er en moderne dessert, der trækker tråde til Mellemøsten og skaber en ny måde at kombinere pizza og dessert på. Den er oplagt som afslutning på en hyggelig pizzamiddag.

Bag den, nyd den – og del den med dem, du holder af.

Dubai dessert pizza

Køkkentid
15 min.

Ventetid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

6 stk. pizzadejkugler

Fyld
400 g Pistachiecreme
250 g Kadayif stegt
100 g Chokoladeknapper

Sådan gør du

Vælg din fortrukne pizzadej. Vi anbefaler vores bigadej.

Hvis du er til den hurtige og nemme, er vores napolitanske pizzadej på 1,5 time oplagt.

  1. Varm pizzaovnen op til 400-450°C, eller opvarm almindelig ovn med varmluft til maks. varme (ca. 300°C) gerne med bagestål/pizzasten.
  2. Bland ristet Kadayif sammen med pistaciecreme.
  3. Drys mel ud på bordet. Tag en dejkugle ud på bordet, og åbn den forsigtigt, indtil den er tynd i midten og stadig har fylde i siderne.
  4. Kom pizzaen på en pizzaspade, og placér bunden af en bageform på pizzaen. Det gør, at bunden ikke bobler op.
  5. Bag i 30-60 sekunder i pizzaovn eller 3-4 minutter øverst i alm. ovn til bunden er gylden.
  6. Fordel pistacieblandingen på den forbagte pizzabund, og afpynt med smeltet chokolade på toppen. Velbekomme!

Tip: Kadayif er en tynd, sprød filodej, der er revet i små, spaghetti-lignende tråde. Den er en vigtig ingrediens i mange mellemøstlige desserter, f.eks. i Dubai chokolade. Du kan enten købe færdigristet Kadayif eller vælge dejen i rå form, som du selv kan klippe i små stykker og stege sprøde i smør.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Vinderen trækkes 30. juni 2025 og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.