Pizza med rød pesto, svampe og artiskok

Hvad er bedre end bedre hjemmelavet pizza med rød pesto, svampe og artiskokhjerter? Lav nemt en lækker pizza med rød pesto. Du kan lave pizzadej fra bunden eller bruge en Valsemøllen Økologisk Pizza Bageblanding, der går bagningen endnu nemmere!

Se opskrift
pizza med rød pesto

Køkkentid
25 min.

Ventetid
2 t. og 20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Pizza med rød pesto, svampe og artiskok: 5 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser

Opskrift

2 pizzaer

Pizzabund
20 g gær
2 ½ dl. lunkent vand (ca. 30°C)
4 spsk. olie
2 tsk. salt
450 g Valsemøllen Øko Tipo 00

Du kan også bruge  Valsemøllen ØKO pizzablanding

Fyld
Rød pesto
1/2 dl koldt vand
1 dl olie
3-4 østershatte
1 dåse artiskokhjerter
Skiver af tomat og squash
125 g frisk mozzarella

Sådan gør du

  1. Opløs gæren i det lunkne vand, og tilsæt de øvrige ingredienser.
  2. Ælt dejen i ca. 10 minutter, indtil den slipper kanterne på skålen – brug evt. en røremaskine.
  3. Del dejen i to og form dem til runde boller. Lad dem hæve tildækket til dobbelt størrelse i et par timer et lunt sted.
  4. Tænd ovnen på 250°C. Rul dejene ud til en helt tynd pizzabund på et meldrysset bord. Læg bundene på en bageplade beklædt med bagepapir.
  5. Fordel pesto på pizzabundene.
  6. Del østershatte i mindre stykker, skær artiskokhjerter i kvarte. Fordel det på pizzabundene sammen med mozzarellastykker i mindre stykker.
  7. Bag pizzaerne sprøde i midten af ovnen i ca. 20 minutter.
  8. Dyp med lidt pesto og drys med friske krydderurter inden servering.

pizza med rød pesto

Tip: brug et bagestål for at få en ekstra sprød pizzabund.
+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.