Glutenfri veggie-pizza

Se opskrift

Køkkentid
20 min.

Ventetid
15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

3 pizzaer

Glutenfri pizzabunde
Cherrytomater
Grønne oliven
Champignon
Sorte oliven
Basilikum
Mozzarella
Friske krydderier

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Skær ingredienserne ud og læg dem i små skåle eller på skærebrætter.
  2. Tag pizzabundene tilberedt på Valsemøllen Melmix og læg dem på en bageplade eller rist.
  3. Dekorer dine pizzabunde efter smag og behag med forskellige ingredienser – start dog med at fordele hjemmelavet pesto eller tomatsauce på bundene.
  4. Dekorer med oliven, basilikum, tomater og friske krydderier.
  5. Strø lidt mozzarellaost over pizzaen.
  6. Bag pizzaen midt i ovnen på 250° i 5 minutter.

Et godt tip: Det er rigtigt hyggeligt at sidde sammen og tilberede sine egne minipizzaer. Ingredienserne kan varieres i det uendelige – kun fantasien sætter grænser.