Glutenfri veggie-pizza

Se opskrift

Køkkentid
20 min.

Ventetid
15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftIngredienser

Opskrift til 3 pizzaer
 • Glutenfri pizzabunde
 • Cherrytomater
 • Grønne oliven
 • Champignon
 • Sorte oliven
 • Basilikum
 • Mozzarella
 • Friske krydderier
 1. Skær ingredienserne ud og læg dem i små skåle eller på skærebrætter.
 2. Tag pizzabundene tilberedt på Valsemøllen Melmix og læg dem på en bageplade eller rist.
 3. Dekorer dine pizzabunde efter smag og behag med forskellige ingredienser – start dog med at fordele hjemmelavet pesto eller tomatsauce på bundene.
 4. Dekorer med oliven, basilikum, tomater og friske krydderier.
 5. Strø lidt mozzarellaost over pizzaen.
 6. Bag pizzaen midt i ovnen på 250° i 5 minutter.

Tip! Det er rigtigt hyggeligt at sidde sammen og tilberede sine egne minipizzaer. Ingredienserne kan varieres i det uendelige – kun fantasien sætter grænser.

+

VIND EN REJSE OG TAG BAGEGLÆDEN MED

OVERRASK EN DU KENDER I UDLANDET MED DANSK BAGEGLÆDE – OG ET BESØG

Vores gode, velsmagende bagværk er noget af det, vi danskere savner allermest, når vi er i udlandet. Måske kender du også én, der savner smagen af dansk rugbrød og hjemmebagte boller?

Valsemøllen fejrer 120-år med dansk bageglæde, og i den anledning vil vi bringe bageglæden ud til dem, der savner den allermest – og du får lov til at komme med!

Skrive hvilken savnet ven, veninde eller familiemedlem, du gerne vil glæde med et besøg. Så kan det være, at du er den heldige vinder af en rejse derhen – naturligvis sammen med en kuffert fuld af dansk bageglæde fra Valsemøllen.

Præmien er et rejsegavekort på 6.000 kr. til prissammenligningstjenesten www.travelmarket.dk, hvor du finder Danmarks største udvalg af rejser.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge en vinder. Vinderen får direkte besked i uge 46. Præmien er et rejsegavekort på 6.000 kr. til Travelmarket.dk, som kan indløses af én person, og en kuffert fyldt med udvalgte bageprodukter fra Valsemøllen. Hverken Gavekortet eller indhold i kuffert kan ombyttes til kontanter.
Vi tilbyder naturligvis også at betale for klimakompensation (maks. svarende til 750 kr.) for din rejse via siden www.myclimate.org, som nævnt af Concito. Denne kompensation kan ej heller ombyttes til kontanter.