Glutenfri svensk chokoladekage

Mmm, hvad kunne være bedre end en rigtig klistret chokoladekage? Denne glutenfri svensk chokoladekage, der også kaldes kladdkaka, er en lækker brownie-agtigt kage helt uden gluten.

Hvis du leder efter en god dessert uden gluten, bør du prøve denne glutenfri svensk chokoladekage. Den er klistret på den helt rigtige måde, og så smager den skønt! Kagen er nem og hurtig at bage, så der er lækker chokoladekage på ingen tid. Den lækre kage smager både skønt som den er, og med en scoop vaniljeis og lidt friske bær. Bag den, hvis du trænger til noget sødt til eftermiddagskaffen, ellers hvis du mangler en god glutenfri dessert.

Se opskrift
glutenfri svensk chokoladekage

Køkkentid
20 min.

Ventetid
35 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Glutenfri svensk chokoladekage: 4 ud af 5 baseret på 16 anmeldelser

Opskrift

1 kage

2 æg
3 dl sukker
1,5 dl Finax Glutenfri Melmix
175 g margarine
4 spsk. kakao
1,5 tsk. vanillesukker

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Smelt margarinen i en gryde. Lad den køle lidt af.
  2. Smør en springform og drys den med melmix.
  3. Pisk æg og sukker luftigt. Si kakao, vanillesukker og melmix ned i dejen.
  4. Rør margarinen i til sidst.
  5. Hæld dejen i springformen og bag nederst i ovnen ved 175ºC i 30-35 min.

Et godt tip: Hvis du vil gøre din glutenfri svensk chokoladekage endnu mere lækker, kan du blande chokoladestykker i kagen, og måske lave en nem glasur med flormelis, past. æggehvide og kakaopulver

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.