Glutenfri svensk chokoladekage

Mmm, hvad kunne være bedre end en rigtig klistret chokoladekage? Denne glutenfri svensk chokoladekage, der også kaldes kladdkaka, er en lækker brownie-agtigt kage helt uden gluten.

Hvis du leder efter en god dessert uden gluten, bør du prøve denne glutenfri svensk chokoladekage. Den er klistret på den helt rigtige måde, og så smager den skønt! Kagen er nem og hurtig at bage, så der er lækker chokoladekage på ingen tid. Den lækre kage smager både skønt som den er, og med en scoop vaniljeis og lidt friske bær. Bag den, hvis du trænger til noget sødt til eftermiddagskaffen, ellers hvis du mangler en god glutenfri dessert.

Se opskrift
glutenfri svensk chokoladekage

Køkkentid
20 min.

Ventetid
35 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Glutenfri svensk chokoladekage: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

til 1 kage

2 æg
3 dl sukker
1,5 dl Finax Glutenfri Melmix
175 g margarine
4 spsk. kakao
1,5 tsk. vanillesukker

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Smelt margarinen i en gryde. Lad den køle lidt af.
  2. Smør en springform og drys den med melmix.
  3. Pisk æg og sukker luftigt. Si kakao, vanillesukker og melmix ned i dejen.
  4. Rør margarinen i til sidst.
  5. Hæld dejen i springformen og bag nederst i ovnen ved 175ºC i 30-35 min.

Et godt tip: Hvis du vil gøre din glutenfri svensk chokoladekage endnu mere lækker, kan du blande chokoladestykker i kagen, og måske lave en nem glasur med flormelis, past. æggehvide og kakaopulver