Glutenfri svensk chokoladekage

Mmm, hvad kunne være bedre end en rigtig klistret chokoladekage?

Se opskrift

Køkkentid
20 min.

Ventetid
35 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Glutenfri svensk chokoladekage: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Ingredienser

Opskrift til 1 kage

Brugt i opskriften

  1. Smelt margarinen i en gryde. Lad den køle lidt af.
  2. Smør en springform og drys den med melmix.
  3. Pisk æg og sukker luftigt. Si kakao, vanillesukker og melmix ned i dejen.
  4. Rør margarinen i til sidst.
  5. Hæld dejen i springformen og bag nederst i ovnen ved 175ºC i 30-35 min.

Tip: Lav en nem glasur med flormelis, past. æggehvide og kakaopulver

+

VIND EN KITCHENAID OG ØKOLOGISK BAGEGLÆDE

VÆR MED TIL AT FEJRE Ø-MÆRKET MED GODT ØKOLOGISK BAGVÆRK  – DELTAG LIGE HER

Godt ØKO bagværk starter med Valsemøllen. For hos os går vi aldrig på kompromis med hverken smag eller bageglæde. Heller ikke når det kommer til økologi. I år fejrer vi det danske Ø-mærkes 30-års fødselsdag med endnu flere økologiske produkter fra Valsemøllen.

Vores sortiment spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, frø, kerner, havregryn, hummus og pesto.

Find inspiration til mere økologisk bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og økologi.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Præmien er en KitchenAid Artisan køkkenmaskine, 4,8 liter og 30 Valsemøllen ØKO produkter til en samlet værdi af 6.100  kr.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge en vinder. Vinderen får direkte besked i uge 20. Præmien er en KitchenAid røremaskine og 30 Valsemøllen ØKO produkter til en samlet værdi af 6.100 kr. Hverken KitchenAid eller produkter kan ombyttes til kontanter.
Konkurrencen kører fra mandag den 23.marts til og med søndag den 10 maj.