Glutenfri chokoladekage

Glutenfri chokoladekage er nem at bage, og så smager den super lækkert. Det er en glutenfri kage, som hele familien som alle i familien vil elske – om de kan tale gluten eller ej.

Glutenfri chokoladekage er en kage for hele familien. Selvom du ikke kan tåle gluten, betyder det ikke, at du skal undgå lækkert bagværk. Vi har lavet denne kage til dig, der undgår gluten, men stadig elsker en svampet chokoladekage. Kagen er lavet på Finax Glutenfri Grov Melmix.

Se opskrift
Glutenfri chokoladekage

Køkkentid
25 min.

Ventetid
15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Glutenfri chokoladekage: 4 ud af 5 baseret på 63 anmeldelser

Opskrift

1 kage
  • 2 æg
  • 3 dl sukker
  • 1,5 dl mælk
  • 4,5 dl Finax Glutenfri Grov Melmix
  • 2 tsk. bagepulver
  • 2 tsk. vanillesukker
  • 1 spsk. kakao
  • 150 g smeltet margarine

GLASUR:

  • 200 g flormelis
  • 60 g margarine
  • 2 tsk. vanillesukker
  • 4 spsk. stærk, kold kaffe
  • 2 spsk. kakao

DRYS:

  • Kokosmel

Sådan gør du:

  1. Pisk æg og sukker luftigt, og tilsæt derefter mælken.
  2. Bland mel, bagepulver, vanillesukker og kakao i dejen.
  3. Tilsæt den smeltede margarine.
  4. Bred dejen ud på et velsmurt bagepapir (ca. 20×30 cm) i en bradepande. Fold foliekanterne op så de bliver til en form.
  5. Bag ved 225°C i 10-15 min.
  6. Tag kagen ud og lad den køle af.
  7. Bland ingredienserne til glasuren. Når kagen er helt kold smøres glasuren på og der drysses rigeligt med kokosmel.