Glutenfri chokoladekage

Glutenfri chokoladekage er nem at bage, og så smager den super lækkert. Det er en glutenfri kage, som hele familien som alle i familien vil elske – om de kan tale gluten eller ej.

Glutenfri chokoladekage er en kage for hele familien. Selvom du ikke kan tåle gluten, betyder det ikke, at du skal undgå lækkert bagværk. Vi har lavet denne kage til dig, der undgår gluten, men stadig elsker en svampet chokoladekage. Kagen er lavet på Finax Glutenfri Grov Melmix.

Se opskrift
Glutenfri chokoladekage

Køkkentid
25 min.

Ventetid
15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Glutenfri chokoladekage: 4 ud af 5 baseret på 173 anmeldelser

Opskrift

1 kage

Glutenfri chokoladekage
2 æg
3 dl sukker
1,5 dl mælk
4,5 dl Finax Glutenfri Grov Melmix
2 tsk. bagepulver
2 tsk. vanillesukker
4 spsk. kakao
150 g smeltet margarine

Glasur
200 g flormelis
60 g margarine
2 tsk. vaniljesukker
4 spsk. stærk, kold kaffe
2 spsk. kakao

Drys
Kokosmel

Sådan gør du

  1. Pisk æg og sukker luftigt, og tilsæt derefter mælken.
  2. Bland mel, bagepulver, vanillesukker og kakao i dejen.
  3. Tilsæt den smeltede margarine.
  4. Bred dejen ud på et velsmurt bagepapir (ca. 20×30 cm) i en bradepande. Fold foliekanterne op så de bliver til en form.
  5. Bag ved 225°C i 10-15 min.
  6. Tag kagen ud og lad den køle af.
  7. Bland ingredienserne til glasuren. Når kagen er helt kold smøres glasuren på og der drysses rigeligt med kokosmel.
+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.