Glutenfri brownie

En lækker og kompakt glutenfri brownie, går man aldrig galt i byen med. Den lækre chokoladekage er elsket af alle, og så er den helt uden gluten.

Hvis du skal bage glutenfrit, kan vi anbefale dig at bage en glutenfri brownie. Brownien har den samme konfekt-agtige konsistens, og så er den fyldt med lækre nødder. Brownie er et sikkert hit hvad end det er til eftermiddagskaffen eller som dessert. Bage den saftige chokoladekage til gæster, eller når du gerne vil forkæle dem omkring dig. Glutenfri bagning behøver nemlig ikke at være kedeligt.

Se opskrift

Køkkentid
35 min.

Ventetid
15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Glutenfri brownie: 3 ud af 5 baseret på 31 anmeldelser

Opskrift

ca. 20 stykker

75 g smør eller margarine
1 1/2 dl brun farin
1 dl rørsukker
1 æg
100 g nødder
2 spsk. kakao
1 tsk. vanillesukker
1 1/2 dl Finax Glutenfri Melmix (90 g)
1 tsk. bagepulver

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Sæt ovnen på 200ºC.
  2. Kom bagepapir på en lille bradepande (ca. 20×28 cm).
  3. Smelt fedtstoffet og rør det sammen med farin, rørsukker og æg i en skål.
  4. Hak nødderne groft og rør dem i dejen sammen med resten af ingredienserne. Rør godt.
  5. Hæld dejen i formen og bred den ud, så den er lige tyk over det hele. Bag midt i ovnen i ca. 15 min.
  6. Skær kagen i firkanter mens den stadig er varm.

Et godt tip: Server den glutenfri brownie til dessert med en kugle vaniljeis og friske bær. Du kan også lave en lækker bærskum, der giver kagen noget friskhed. Du kan også skifte nogle af nødderne ud med stykker af chokolade. Vend fx stykker af hvid chokolade i din glutenfri brownie.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.