Glutenfri brownies

Se filmen om, hvordan du bager en virkelig lækker og glutenfri brownie!

Se opskrift

Køkkentid
35 min.

Ventetid
15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til ca. 20 stykker
  • 75 g smør eller margarine
  • 1 1/2 dl brun farin
  • 1 dl råsukker
  • 1 æg
  • 100 g nødder
  • 2 spsk. kakao
  • 1 tsk. vanillesukker
  • 1 1/2 dl Finax Glutenfri Melmix (90 g)
  • 1 tsk. bagepulver

Brugt i opskriften

  1. Sæt ovnen på 200ºC.
  2. Kom bagepapir på en lille bradepande (ca. 20×28 cm).
  3. Smelt fedtstoffet og rør det sammen med farin, råsukker og æg i en skål.
  4. Hak nødderne groft og rør dem i dejen sammen med resten af ingredienserne. Rør godt.
  5. Hæld dejen i formen og bred den ud, så den er lige tyk over det hele. Bag midt i ovnen i ca. 15 min.
  6. Skær kagen i firkanter mens den stadig er varm.

Se filmen om at bage lækre glutenfrie brownies