Hvem elsker ikke pesto?

Pesto til frokost, til aftensmad eller som snack. Den passer til det hele. Sådan er vi i hvert fald mange, der har det. Uanset om du er én af dem, der allerede nu putter den lækre dip i alt, hvad du kan komme til. Eller om du først lige har fået øjnene op for den skønne spread, så har vi samlet et væld af opskrifter på snacks og madretter, som vi er sikre på, vil falde i din smag.

Pesto er den velkendte, perfekte kompagnon til et lækkert tapasbord eller til pasta, når aftensmaden gerne må gå rigtig stærkt. Men har du tænkt over de mange andre måder at bruge den på i din mad?

Ny inspiration til aftensmaden

Herunder finder du et væld af inspiration til lækre aftensmadsretter, hvor pestoen giver masser af god smag og farve til både velkendte og nye retter. Prøv f.eks. en vegetarisk pizza med rød pesto eller afprøv pestovafler, som giver vaflerne en lækker krydret smag og en flot farve.

Pesto på to minutter

Pesto kommer i mange former. Hjemmelavet, i plastikboks, på glas og som vores seneste skud på stammen: I pose. Vi har nemlig gjort det nemt og hurtigt for dig selv at røre en god, økologisk pesto sammen. Alt du behøver er at tilsætte lidt olie og vand, så er den klar på blot to minutter.

Så er det bare op til dig at finde ud af, om din yndlingsvariant er den røde variant med tomat eller den grønne med ramsløg og persille?

Alt fra de mange lækre krydderier, som giver den karakteristiske krydrede smag, til linsemelet er selvfølgelig økologisk og nøje udvalgt. På den måde kan du være helt sikker på, at du får et produkt lavet af de bedste råvarer. Det tror vi på, at du kan både se, smage og mærke.

Velbekomme.

Læs mere

+

VIND ET BAGEKURUS MED BAGERLANDSHOLDET OG VALSEMØLLEN + ET ÅRS FORBRUG AF DANSK MEL

Nu har du chancen for at lære af de bedste! Vind en plads på bagekursus med chefbager Asger Hansen fra Bagerlandsholdet og Valsemøllens egen udviklingsbager Erik Olsen. Her sætter vi fokus på godt brød bagt med surdej, og du lærer om æltning, (kold)hævning og afbagning – og får din egen surdej med hjem. Plus at du vinder 1 års forbrug af dansk mel. Det hele til en samlet værdi af 2.500 kr.

Ét års forbrug af dansk mel
Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, klid og kerner. Hvis du er én af de otte heldige vindere, forkæler vi dig med et års forbrug af dansk mel, som vi sender til dig af fire omgange fordelt over et år.

Bagekursus

Praktisk information
Dato: Søndag d. 8. november kl. 10.00-15.00
Sted: Valsemøllen Køge, Sandvadsvej 14, 4600 Køge

Vi tager naturligvis de nødvendige forholdsregner ift. Covid-19 situationen og forholder os til myndighedernes anbefalinger. Af samme grund har vi valgt at begrænse bagekurset til kun 8 deltagere.

Hvad lærer du på kurset?
– Hvad er en surdej? Principperne, proces (opstart, fodring osv.)
– Tid som en vigtigfaktor for godt bagværk
– Æltning/foldning
– Shaping og hævning
– Afbagning

Hvad får du?
– Smagsprøver med hjem på alt det brød vi bager
– Kaffe/te og drikkevarer dagen igennem
– Tapasanretning – med alt det gode bagværk naturligvis
– Surdej med hjem
– Et bagekit med forklæde, dejdeler og lækre danske produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Godt bagværk starter med DANSK MEL fra Valsemøllen. Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 26. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 10 vindere. Præmien er et bagekursus og et års forbrug af Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 2500 kr. (1.500 kr. for kurset + 1.000 kr. i produkter). Hverken bagekursus eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra tirsdag den 1. september 2020 til og med søndag den 25. oktober 2020.