Pestosnegle med grøn pesto

Her få du den måske nemmeste opskrift på pestosnegle. For hvad er bedre end en lækker, saftig brødsnegl fyldt med krydret grøn pesto? Pestosneglene passer perfekt i alt fra madpakken til tapasbordet.

Med sin milde, krydrede smag er pestosnegle et hit hos både børn og voksne. Vi har gjort det endnu nemmere for dig, at bage de skønne snegle. De er lavet med vores bageblanding til pizzasnegle og pølsehorn og fyldt med vores grønne pestoblanding. Sneglene er nemme at gå til og egner sig både til madpakken, som en børnefavorit, der tager den værste sult i ulvetimen eller som tilbehør til aftensmaden.

Se opskrift
pestosnegle

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 t. 45 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Pestosnegle med grøn pesto: 4 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Sådan gør du

  1. Følg fremgangsmåden bag på pakken og tilsæt solsikkekerner sammen med gæren.
  2. Del dejen i 4 stykker og lad dem hæve under et fugtigt klæde. Rul hver dej ud til en rektangel.
  3. Bland Valsemøllen Økologisk Grøn Pesto som anført på pakken og fordel det på dejen.
  4. Rul dejen sammen og skær den i skiver.
  5. Placer pestosneglene på en bageplade beklædt med bagepapir og pensl evt. med sammenpisket æg.
  6. Lad dine pestosnegle efterhæve i ca. 30 min. og bag dem som anført på pakken.
+

VIND ET BAGEKURUS MED BAGERLANDSHOLDET OG VALSEMØLLEN + ET ÅRS FORBRUG AF DANSK MEL

Nu har du chancen for at lære af de bedste! Vind en plads på bagekursus med chefbager Asger Hansen fra Bagerlandsholdet og Valsemøllens egen udviklingsbager Erik Olsen. Her sætter vi fokus på godt brød bagt med surdej, og du lærer om æltning, (kold)hævning og afbagning – og får din egen surdej med hjem. Plus at du vinder 1 års forbrug af dansk mel. Det hele til en samlet værdi af 2.500 kr.

Ét års forbrug af dansk mel
Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, klid og kerner. Hvis du er én af de otte heldige vindere, forkæler vi dig med et års forbrug af dansk mel, som vi sender til dig af fire omgange fordelt over et år.

Bagekursus

Praktisk information
Dato: Søndag d. 8. november kl. 10.00-15.00
Sted: Valsemøllen Køge, Sandvadsvej 14, 4600 Køge

Vi tager naturligvis de nødvendige forholdsregner ift. Covid-19 situationen og forholder os til myndighedernes anbefalinger. Af samme grund har vi valgt at begrænse bagekurset til kun 8 deltagere.

Hvad lærer du på kurset?
– Hvad er en surdej? Principperne, proces (opstart, fodring osv.)
– Tid som en vigtigfaktor for godt bagværk
– Æltning/foldning
– Shaping og hævning
– Afbagning

Hvad får du?
– Smagsprøver med hjem på alt det brød vi bager
– Kaffe/te og drikkevarer dagen igennem
– Tapasanretning – med alt det gode bagværk naturligvis
– Surdej med hjem
– Et bagekit med forklæde, dejdeler og lækre danske produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Godt bagværk starter med DANSK MEL fra Valsemøllen. Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 26. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 10 vindere. Præmien er et bagekursus og et års forbrug af Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 2500 kr. (1.500 kr. for kurset + 1.000 kr. i produkter). Hverken bagekursus eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra tirsdag den 1. september 2020 til og med søndag den 25. oktober 2020.