Pestosnegle med grøn pesto

Her få du den måske nemmeste opskrift på pestosnegle. For hvad er bedre end en lækker, saftig brødsnegl fyldt med krydret grøn pesto? Pestosneglene passer perfekt i alt fra madpakken til tapasbordet.

Med sin milde, krydrede smag er pestosnegle et hit hos både børn og voksne. Vi har gjort det endnu nemmere for dig, at bage de skønne snegle. De er lavet med vores bageblanding til pizzasnegle og pølsehorn og fyldt med vores grønne pestoblanding. Sneglene er nemme at gå til og egner sig både til madpakken, som en børnefavorit, der tager den værste sult i ulvetimen eller som tilbehør til aftensmaden.

Se opskrift
pestosnegle

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 t. 45 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Sådan gør du

  1. Følg fremgangsmåden bag på pakken og tilsæt solsikkekerner sammen med gæren.
  2. Del dejen i 4 stykker og lad dem hæve under et fugtigt klæde. Rul hver dej ud til en rektangel.
  3. Bland Valsemøllen Økologisk Grøn Pesto som anført på pakken og fordel det på dejen.
  4. Rul dejen sammen og skær den i skiver.
  5. Placer pestosneglene på en bageplade beklædt med bagepapir og pensl evt. med sammenpisket æg.
  6. Lad dine pestosnegle efterhæve i ca. 30 min. og bag dem som anført på pakken.