Pestosnegle med grøn pesto

Hvad er bedre end en lækker, saftig brødsnegl fyldt med krydret grøn pesto? Her får du en hurtig og nem opskrift på pestosnegle, der passer perfekt i alt fra madpakken til tapasbordet.

Med sin milde, krydrede smag er pestosnegle et hit hos både børn og voksne. Sneglene er nemme at gå til og egner sig både til madpakken, som en børnefavorit, der tager den værste sult i ulvetimen – eller som et populært indslag på et lækkert tapasbord.

Se opskrift

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 t. 45 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftIngredienser

Opskrift til 16 stk.

1 pk. Valsemøllen Pølsehorn og Pizzasnegle

25 g gær

1 ps. Valsemøllen Green Life Økologisk Grøn Pesto

En håndfuld solsikkekerner

Evt. sammenpisket æg til pensling

Fremgangsmåde

  1. Følg fremgangsmåden bag på pakken og tilsæt solsikkekerner sammen med gæret.
  2. Rul dejen ud til en rektangel, når den har hævet.
  3. Bland Valsemøllen Økologisk Grøn Pesto som anført på pakken og fordel det på dejen.
  4. Rul dejen sammen og skær den i skiver.
  5. Placer pestosneglene på en bageplade beklædt med bagepapir og pensl evt. med sammenpisket æg.
  6. Lad pestosneglene efterhæve i ca. 30 min. og bag dem som anført på pakken.

Udviklet i samarbejde med madblogger Maria Vestergaard.

+

VIND EN REJSE OG TAG BAGEGLÆDEN MED

OVERRASK EN DU KENDER I UDLANDET MED DANSK BAGEGLÆDE – OG ET BESØG

Vores gode, velsmagende bagværk er noget af det, vi danskere savner allermest, når vi er i udlandet. Måske kender du også én, der savner smagen af dansk rugbrød og hjemmebagte boller?

Valsemøllen fejrer 120-år med dansk bageglæde, og i den anledning vil vi bringe bageglæden ud til dem, der savner den allermest – og du får lov til at komme med!

Skrive hvilken savnet ven, veninde eller familiemedlem, du gerne vil glæde med et besøg. Så kan det være, at du er den heldige vinder af en rejse derhen – naturligvis sammen med en kuffert fuld af dansk bageglæde fra Valsemøllen.

Præmien er et rejsegavekort på 6.000 kr. til prissammenligningstjenesten www.travelmarket.dk, hvor du finder Danmarks største udvalg af rejser.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge en vinder. Vinderen får direkte besked i uge 46. Præmien er et rejsegavekort på 6.000 kr. til Travelmarket.dk, som kan indløses af én person, og en kuffert fyldt med udvalgte bageprodukter fra Valsemøllen. Hverken Gavekortet eller indhold i kuffert kan ombyttes til kontanter.
Vi tilbyder naturligvis også at betale for klimakompensation (maks. svarende til 750 kr.) for din rejse via siden www.myclimate.org, som nævnt af Concito. Denne kompensation kan ej heller ombyttes til kontanter.