Pestosnegle med grøn pesto

Hvad er bedre end en lækker, saftig brødsnegl fyldt med krydret grøn pesto? Her får du en hurtig og nem opskrift på pestosnegle, der passer perfekt i alt fra madpakken til tapasbordet.

Med sin milde, krydrede smag er pestosnegle et hit hos både børn og voksne. Sneglene er nemme at gå til og egner sig både til madpakken, som en børnefavorit, der tager den værste sult i ulvetimen – eller som et populært indslag på et lækkert tapasbord.

Se opskrift

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 t. 45 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til 16 stk.

1 pk. Valsemøllen Pølsehorn og Pizzasnegle

25 g gær

1 ps. Valsemøllen Green Life Økologisk Grøn Pesto

En håndfuld solsikkekerner

Evt. sammenpisket æg til pensling

Fremgangsmåde

  1. Følg fremgangsmåden bag på pakken og tilsæt solsikkekerner sammen med gæret.
  2. Rul dejen ud til en rektangel, når den har hævet.
  3. Bland Valsemøllen Økologisk Grøn Pesto som anført på pakken og fordel det på dejen.
  4. Rul dejen sammen og skær den i skiver.
  5. Placer pestosneglene på en bageplade beklædt med bagepapir og pensl evt. med sammenpisket æg.
  6. Lad pestosneglene efterhæve i ca. 30 min. og bag dem som anført på pakken.

Udviklet i samarbejde med madblogger Maria Vestergaard.