Proteinrig grønkålssalat

En lækker og nem proteinrig grønkålssalat er perfekt til aftensmad eller frokost til hele familien.

Hvis du vil servere en lækker og mættende salat, er en proteinrig grønkålssalat et godt bud. Salaten er fyldt med kerner, linser, quinoa og avocado. Den kan både spises for sig selv, men fungerer også godt som tilbehør til aftensmaden. Server den med en skive godt brød.

Se opskrift
proteinrig grønkålssalat

Køkkentid
35 min

Ventetid
15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Proteinrig grønkålssalat: 3 ud af 5 baseret på 21 anmeldelser

Opskrift

4 - 6 personer

Salat
1 dåse grønne linser
3 dl Valsemøllen Økologiske quinoa
3 dl perlebyg
6-7 håndfulde hakket grønkål
3 spsk. Valsemøllen Økologiske hampefrø
3 spsk. Valsemøllen Økologiske sesamfrø
6-7 grønne tomater
3 stilke frisk mynte
2 avokadoer

Dressing
2 tsk. dijon sennep
1 spsk. ahornsirup
3 spsk. olivenolie
1 spsk. limesaft
Salt og peber

Andet
Grøn pesto

Sådan gør du

  1. Skyld både quinoa og perlebyg og kom dem i hver deres gryde.
  2. Hæld 6 dl vand i hver gryde og lad det komme op og koge.
  3. Når grynene koger, skru da ned for varmen.
  4. Quinoaen skal have cirka 15 minutter, mens perlebyggen er færdigkogt efter 25-30 minutter.
  5. Snit imens mynte og tomater.
  6. Skær avokadoer i skiver.
  7. Lav dressingen ved at røre alle ingredienserne sammen i en lille skål.
  8. Hæld det overskydende vand fra grynene når de er færdigkogte og kom dem ned i en stor skål.
  9. Dræn linserne for væde og kom dem ned i skålen til grynene sammen med resten af ingredienserne til salat.
  10. Hæld dressingen over og vend det hele sammen.
  11. Server salaten lun med pesto. Velbekomme!
+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.