Pasta pesto med sprød bacon

Lav en simpel og god pasta pesto serveret med sprød bacon, broccolini og ristede græskarkerner. En nem og hurtig ret du både kan servere til frokost og aftensmad. Med hjemmelavet pesto når en ret nye højder, og denne pesto er lavet på persille og Valsemøllen Økologiske Græskarkerner.

Opskriften er udviklet i samarbejde med Hanegal. Hanegal laver 100 % økologiske produkter. Du kan læse mere om dem her.

Se opskrift

Køkkentid
20 min.

Ventetid
10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

4 personer

400 g fuldkornspasta
200 g Hanegal Bacon i tern
200 g broccolini (kan erstattes med asparges)

Persillepesto

1 stort bundt persille
40 g græskarkerner + ekstra til topping
40 g parmesan
2 fed hvidløg
Ca. 1 dl olivenolie
Citronsaft
Salt & peber

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
  2. Kog eller steg broccolini i få minutter, og skær dem i mindre stykker.
  3. Steg bacon sprød på en pande.

Persillepesto

 

  1. Rist græskarkernerne på en tør pande til de er gyldne.
  2. Blend alle ingredienserne til pestoen sammen i en minihakker eller foodprocesser til en glat og ensartet konsistens, og smag til med citronsaft, salt og peber.
  3. Vend pestoen sammen med pasta og broccolini til pestoen er godt fordelt over det hele.
  4. Top med sprød bacon og ristede græskarkerner.

Et godt tip: Er du vild med pesto? Prøv også denne pastasalat med kylling og hjemmelavet rød pesto.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.