Panini med pesto

Nemme og sprøde panini med pesto og frisk mozzarella. Server de saftige panini til frokost eller aftensmad.

Se opskrift

Køkkentid
10 min.

Ventetid
10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til 4 stk.
  • 8 skiver brød
  • 1 pose Valsemøllen Green Life pesto, grøn
  • 1/2 dl koldt vand
  • 1 dl koldt vand
  • 1/2 dl olie
  • 250 g frisk mozzarella
  • 2 store tomater

Fremgangsmåde

  1. Hæld en pose tørpesto i en skål, og tilsæt vand og olie.
  2. Rør blandingen godt sammen, og lad pestoen trække ca. 2 minutter.
  3. Skær mozzarella og tomat i skiver.
  4. Smør brødene med pesto, og læg dem sammen med tomat og mozzarella.
  5. Rist brødene i en toastmaskine med riller eller en panini grill, til de får gyldne striber og osten smelter.
  6. Server panini’erne lune