Panini med pesto

Nemme og sprøde panini med pesto og frisk mozzarella. Server de saftige panini til frokost eller aftensmad og server den med en lækker frisk salat, eller spis en halv, når den lille sult melder sig sidst på dagen.

En lækker panini med pesto er den italienske luksusudgave af den klassiske toast. Man kan enten bruge de flade paninibrød eller bruge det brød, man nu har liggende. Den lune sandwich smager både godt i surdejsbrød, hvedebrød eller rugbrød, og er et skønt alternativ til den klassiske sandwich eller rugbrødsmaden.  Du kan også sagtens fylde paninien med andet lækkert pålæg som fx serranoskinke, soltørret tomat, kylling, avocado eller hvad du nu har i køleskabet. Mulighederne er mange, men resultatet er lækkert og nemt at lave!

Se opskrift
panini med pesto

Køkkentid
10 min.

Ventetid
10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Panini med pesto: 2 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser

Opskrift

til 4 stk.

8 skiver brød
1 pose Valsemøllen Green Life pesto, grøn
1 dl koldt vand
½-1 dl olie
250 g frisk mozzarella
2 store tomater

Sådan gør du

  1. Hæld en pose tørpesto i en skål, og tilsæt vand og olie.
  2. Rør blandingen godt sammen, og lad pestoen trække ca. 2 minutter.
  3. Skær mozzarella og tomat i skiver.
  4. Smør brødene med pesto, og læg dem sammen med tomat og mozzarella.
  5. Rist brødene i en toastmaskine med riller eller en paninigrill, til de får gyldne striber og osten smelter.
  6. Server dine panini med pesto, mens de er lune.

Et godt tip: Mangler du inspiration til en god sandwich til frokost? Du kan lave paninien lige som du kan lige den. Ønsker du derimod at lave en frisk sandwich, eller mangler inspiration til madpakken, kan du finde en masse gode opskrifter her. Vi har samlet alle vores bedste opskrifter på brød, snacks og sandwiches, der passer perfekt til madpakken, og som er elsket af store som små. Du kan også finde mere inspiration til madpakken her.