Panini med pesto

Nemme og sprøde panini med pesto og frisk mozzarella. Server de saftige panini til frokost eller aftensmad og server den med en lækker frisk salat, eller spis en halv, når den lille sult melder sig sidst på dagen.

En lækker panini med pesto er den italienske luksusudgave af den klassiske toast. Man kan enten bruge de flade paninibrød eller bruge det brød, man nu har liggende. Den lune sandwich smager både godt i surdejsbrød, hvedebrød eller rugbrød, og er et skønt alternativ til den klassiske sandwich eller rugbrødsmaden.  Du kan også sagtens fylde paninien med andet lækkert pålæg som fx serranoskinke, soltørret tomat, kylling, avocado eller hvad du nu har i køleskabet. Mulighederne er mange, men resultatet er lækkert og nemt at lave!

Se opskrift
panini med pesto

Køkkentid
10 min.

Ventetid
10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Panini med pesto: 4 ud af 5 baseret på 33 anmeldelser

Opskrift

4 stk.

8 skiver brød fx Valsemøllen Kernerugbrød
Grøn pesto
1 dl koldt vand
½-1 dl olie
250 g frisk mozzarella
2 store tomater

Sådan gør du

  1. Skær mozzarella og tomat i skiver.
  2. Smør brødene med pesto, og læg dem sammen med tomat og mozzarella.
  3. Rist brødene i en toastmaskine med riller eller en paninigrill, til de får gyldne striber og osten smelter.
  4. Server dine panini med pesto, mens de er lune.

Et godt tip: Mangler du inspiration til en god sandwich til frokost? Du kan lave paninien lige som du kan lige den. Ønsker du derimod at lave en frisk sandwich, eller mangler inspiration til madpakken, kan du finde en masse gode opskrifter her. Vi har samlet alle vores bedste opskrifter på brød, snacks og sandwiches, der passer perfekt til madpakken, og som er elsket af store som små. Du kan også finde mere inspiration til madpakken her.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.