Panini med pesto

Nemme og sprøde panini med pesto og frisk mozzarella. Server de saftige panini til frokost eller aftensmad og server den med en lækker frisk salat, eller spis en halv, når den lille sult melder sig sidst på dagen.

En lækker panini med pesto er den italienske luksusudgave af den klassiske toast. Man kan enten bruge de flade paninibrød eller bruge det brød, man nu har liggende. Den lune sandwich smager både godt i surdejsbrød, hvedebrød eller rugbrød, og er et skønt alternativ til den klassiske sandwich eller rugbrødsmaden.  Du kan også sagtens fylde paninien med andet lækkert pålæg som fx serranoskinke, soltørret tomat, kylling, avocado eller hvad du nu har i køleskabet. Mulighederne er mange, men resultatet er lækkert og nemt at lave!

Se opskrift
panini med pesto

Køkkentid
10 min.

Ventetid
10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Panini med pesto: 2 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser

Opskrift

4 stk.

8 skiver brød
1 pose Valsemøllen Green Life pesto, grøn
1 dl koldt vand
½-1 dl olie
250 g frisk mozzarella
2 store tomater

Sådan gør du

  1. Hæld en pose tørpesto i en skål, og tilsæt vand og olie.
  2. Rør blandingen godt sammen, og lad pestoen trække ca. 2 minutter.
  3. Skær mozzarella og tomat i skiver.
  4. Smør brødene med pesto, og læg dem sammen med tomat og mozzarella.
  5. Rist brødene i en toastmaskine med riller eller en paninigrill, til de får gyldne striber og osten smelter.
  6. Server dine panini med pesto, mens de er lune.

Et godt tip: Mangler du inspiration til en god sandwich til frokost? Du kan lave paninien lige som du kan lige den. Ønsker du derimod at lave en frisk sandwich, eller mangler inspiration til madpakken, kan du finde en masse gode opskrifter her. Vi har samlet alle vores bedste opskrifter på brød, snacks og sandwiches, der passer perfekt til madpakken, og som er elsket af store som små. Du kan også finde mere inspiration til madpakken her.

+

VIND ET BAGEKURUS MED BAGERLANDSHOLDET OG VALSEMØLLEN + ET ÅRS FORBRUG AF DANSK MEL

Nu har du chancen for at lære af de bedste! Vind en plads på bagekursus med chefbager Asger Hansen fra Bagerlandsholdet og Valsemøllens egen udviklingsbager Erik Olsen. Her sætter vi fokus på godt brød bagt med surdej, og du lærer om æltning, (kold)hævning og afbagning – og får din egen surdej med hjem. Plus at du vinder 1 års forbrug af dansk mel. Det hele til en samlet værdi af 2.500 kr.

Ét års forbrug af dansk mel
Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, klid og kerner. Hvis du er én af de otte heldige vindere, forkæler vi dig med et års forbrug af dansk mel, som vi sender til dig af fire omgange fordelt over et år.

Bagekursus

Praktisk information
Dato: Søndag d. 8. november kl. 10.00-15.00
Sted: Valsemøllen Køge, Sandvadsvej 14, 4600 Køge

Vi tager naturligvis de nødvendige forholdsregner ift. Covid-19 situationen og forholder os til myndighedernes anbefalinger. Af samme grund har vi valgt at begrænse bagekurset til kun 8 deltagere.

Hvad lærer du på kurset?
– Hvad er en surdej? Principperne, proces (opstart, fodring osv.)
– Tid som en vigtigfaktor for godt bagværk
– Æltning/foldning
– Shaping og hævning
– Afbagning

Hvad får du?
– Smagsprøver med hjem på alt det brød vi bager
– Kaffe/te og drikkevarer dagen igennem
– Tapasanretning – med alt det gode bagværk naturligvis
– Surdej med hjem
– Et bagekit med forklæde, dejdeler og lækre danske produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Godt bagværk starter med DANSK MEL fra Valsemøllen. Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 26. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 10 vindere. Præmien er et bagekursus og et års forbrug af Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 2500 kr. (1.500 kr. for kurset + 1.000 kr. i produkter). Hverken bagekursus eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra tirsdag den 1. september 2020 til og med søndag den 25. oktober 2020.