Inspiration til lækre madpakker – klar, parat, skolestart!

Skolestarten står for døren, og det samme gør madpakkerne. Det kan være svært at opfinde den dybe tallerken, når det kommer til madpakkesmøringen. Derfor har vi samlet alle vores bedste tips og opskrifter til madpakken, der kan inspirere dig til at lave nye variationer.

En god madpakke er nemlig vigtig for at holde energien oppe. Den skal være varieret, overskuelig, velsmagende og hyggelig, hvis den skal spises. Alle de skønne opskrifter kan selvfølgelig spises af både børn og voksne. Velbekomme!

3 gode madpakketricks

Mangler du inspiration til, hvordan du bedst sammensætter dine børns madpakker? Så har vi samlet vores bedste madpakketricks, hvor du lærer mere om, hvordan man laver den bedste madpakke til børn, så den bliver spist.

 

Find de gode tips her

Små madpakkebrød

Hvis du ønsker at bage rugbrød til madpakken på en anderledes måde, at du prøve at bage disse små rugbrød. de kan både spises som en snack eller bruges som et groft sandwichbrød.

Find opskriften her

Grovboller – Nemt fuldkornsbagværk

Bag Valsemøllens bageblanding til grovboller, når der skal være nemt fuldkorn til madpakken. De grove boller er perfekte til en sandwich eller blot som en gnavebolle. Den nemme dej kan også bruges til andre typer af bagværk som f.eks. pølsehorn og pizzasnegle. Selvom de er nemme at lave, smager de stadig skønt af hjemmebag.

Bag nemme grovboller her

Focacciastykker

Bag nogle små focacciabrød til din sandwich. Et hjemmebagt focaccia er saftigt, lækkert og giver en sandwich god smag. De små brød er bagt med surdej, og er perfekte til madpakken.

Bag dine focacciastykker her

Hjemmebagt rugbrød på den nemme måde

Hvis du også elsker et lækkert, hjemmebagt rugbrød, kan nemt selv bage det. Med en af Valsemøllens bageblandinger er der hurtigt og nemt saftige rugbrød. Det er altid et hit med et friskbagt rugbrød i madpakken. Prøv fx at bage det enkle, økologiske solsikkerugbrød, der smager skønt med pålæg på.

Find opskriften her

Pirogger med fuldkorn

Pirogger er nemme at bage, og er skønne at spise til frokost. Det lille madbrød smager lidt af pizza, hvilket kun kan skabe glæde. De er også gode, hvis der skal tømmes ud af køleskabet eller resten af kødsovsen skal bruges. De er perfekte, hvis der skal en anden type fuldkornsbrød med i madpakken.

Bag piroggerne her

Snacks til den lille sult

Madmuffins

Disse nemme madmuffins er fyldt med lækre sager, der giver en god smag er fungerer som en salt snack. De små muffins er gode som tilbehør til gnavegrønt, eller til bare at blive spist når sulten melder sig sidst på dagen. Og så er de nemme at bage!

Find opskriften her

Klassiske pølsehorn

Bag en portion klassiske pølsehorn. De er altid et hit hos store som små, og er en nem snack at have klar i fryseren. Det er derfor altid skønt at bage en stor portion, så der altid er en nem snack klar.

Bag dine pølsehorn her

Pizzasnegle med tex-mex

Hvis du er gået træt i de klassiske pizzasnegle, kan vi anbefale dig at lave disse i en tex-mex-udgave. De er fyldt med krydret oksekød, der giver saftige og smagfulde snegle.

Find opskriften her

Rugsnacks med chokolade og mandler

Savner du eller dit barn lidt sødere snacks til madpakken, bør i prøve disse lækre rugsnacks. De er ligesom rugbrød fyldt med masser af fuldkorn og syrlighed. På den måde kan du tilfredsstille den søde tand med en grov snack.

Find dine rugsnacks her

Det grønne indslag

Spinatvafler med laks og avocado

Lav dine flotte grønne vafler med spinat. De er super flotte at se på, og er et godt alternativ til de klassiske brød. De flotte vafler er en god måde at smugle lidt grøntsager med i maden.

Lav spinatvafler her

Wrap med hummus og grønt

Fyld en wrap med en cremet hummus og masser af grøntsager. Det er nemt at lave, og så er der ikke alt for mange smagsindtryk på én gang. Du kan også sagtens undlade wrappen, og blot servere grøntsager med hummusdip til.

Find opskriften her

Salat med perlebyg, majs og falafler

Lav en mættende salat, der er fyldt med grøntsager, majs, tomater og falafler, og så er den vendt med en lækker dressing. En skøn og nem salat går man aldrig galt i byen med.

Prøv salaten her
+

Vind en Ankarsrum Køkkenmaskine + alle vores dansk mel produkter

til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter)

Vær med til at dyrke håndværket og det gode bagværk. Nu har du nemlig chancen for at vinde en køkkenmaskine fra Ankarsrum, som bliver et uundværligt redskab i dit køkken, når du skal bage og kreere lækre brød og kager. Plus at du vinder hele serien af Valsemøllen dansk mel produkter.

Dansk mel

Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til bageblandinger, klid og kerner. Hvis du bliver den heldige vinder, forkæler vi dig med alle vores dansk mel produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers, hvor vi. ca. én gang om måneden forkæler dig med et nyhedsbrev fyldt med masser af velsmag og inspiration direkte i din mailboks.

Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi har samlet alt det bedste indenfor brød, boller og kager med dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 1. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 1 vinder. Præmien er en Ankarsrum Køkkenmaskine og Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra mandag den 19. juli 2021 til og med torsdag den 30. september 2021.