Pestosnegle med mozzarella

Bag super lækre pestosnegle med mozzarella. Brug dine pestosnegle til den lille sult, appetizer til weekenden eller til madpakken. En opskrift du både kan servere i weekenden og i hverdagen. Bag dine pestosnegle i fad, så får du ekstra lækre og svampede pestosnegle.

Opskriften er udviklet i samarbejde med Maria Charlotte. Se flere spændende opskrifter, som vi har udviklet i samarbejde med Maria Charlotte, her. Du kan også finde en masse gode opskrifter på Maria Charlottes egen hjemmeside, her.

Se opskrift
Pestosnegle med mozzarella

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 t 50 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

12 stk.

460 g lunkent vand
25 g gær
25 g olivenolie
10 g lys sirup
2 tsk. salt
700 g Valsemøllen Dansk Hvedemel
120 g basilikumspesto
1 kugle frisk mozzarella á 125 g
1 æg

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Opløs gæren i det lunkne vand.
  2. Tilsæt olivenolie, sirup, salt og 500 g hvedemel under omrøring.
  3. Kom det resterende hvedemel i lidt efter lidt, til dejen begynder at samle sig – det er ikke sikkert, du skal bruge det hele. Brug hellere for lidt end for meget, så du ikke ender med et tørt resultat.
  4. Ælt dejen grundigt og længe på røremaskinen i 8-10 minutter ved medium hastighed. Lad dejen hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
  5. Drys mel på bordet, og rul dejen ud i en firkant på ca. 60 × 40 cm. Smør med pesto, og fordel brudstykker af mozzarella.  Rul dejen sammen på den lange led.
  6. Smør et fad med olivenolie.
  7. Skær pestosneglene med ca. 3 centimeters afstand, til du har 12 snegle eller mere, hvis du ønsker dem mindre. Kom dem i fadet, og lad dem efterhæve 30 minutter.
  8. Tænd ovnen på 200ºC, varmluft.
  9. Pensl sneglene med et sammenpisket æg, og bag dem i ca. 15-20 minutter.

Et godt tip: Prøv også opskriften med hjemmelavet rød pesto lavet med solsikkekerner. Find opskriften her.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger (link til produkterne) kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole (link til bageskolen) og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

    Hvad er godt at huske, når man skal bage i en Airfryer?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.