Pestosnegle med mozzarella

Bag super lækre pestosnegle med mozzarella. Brug dine pestosnegle til den lille sult, appetizer til weekenden eller til madpakken. En opskrift du både kan servere i weekenden og i hverdagen. Bag dine pestosnegle i fad, så får du ekstra lækre og svampede pestosnegle.

Opskriften er udviklet i samarbejde med Maria Charlotte. Se flere spændende opskrifter, som vi har udviklet i samarbejde med Maria Charlotte, her. Du kan også finde en masse gode opskrifter på Maria Charlottes egen hjemmeside, her.

Se opskrift
Pestosnegle med mozzarella

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 t 50 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

12 stk.

460 g lunkent vand
25 g gær
25 g olivenolie
10 g lys sirup
2 tsk. salt
700 g Valsemøllen Dansk Hvedemel
120 g basilikumspesto
1 kugle frisk mozzarella á 125 g
1 æg

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Opløs gæren i det lunkne vand.
  2. Tilsæt olivenolie, sirup, salt og 500 g hvedemel under omrøring.
  3. Kom det resterende hvedemel i lidt efter lidt, til dejen begynder at samle sig – det er ikke sikkert, du skal bruge det hele. Brug hellere for lidt end for meget, så du ikke ender med et tørt resultat.
  4. Ælt dejen grundigt og længe på røremaskinen i 8-10 minutter ved medium hastighed. Lad dejen hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
  5. Drys mel på bordet, og rul dejen ud i en firkant på ca. 60 × 40 cm. Smør med pesto, og fordel brudstykker af mozzarella.  Rul dejen sammen på den lange led.
  6. Smør et fad med olivenolie.
  7. Skær pestosneglene med ca. 3 centimeters afstand, til du har 12 snegle eller mere, hvis du ønsker dem mindre. Kom dem i fadet, og lad dem efterhæve 30 minutter.
  8. Tænd ovnen på 200ºC, varmluft.
  9. Pensl sneglene med et sammenpisket æg, og bag dem i ca. 15-20 minutter.

Et godt tip: Prøv også opskriften med hjemmelavet rød pesto lavet med solsikkekerner. Find opskriften her.

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.