Pestosnegle med mozzarella

Bag super lækre pestosnegle med mozzarella. Brug dine pestosnegle til den lille sult, appetizer til weekenden eller til madpakken. En opskrift du både kan servere i weekenden og i hverdagen. Bag dine pestosnegle i fad, så får du ekstra lækre og svampede pestosnegle.

Opskriften er udviklet i samarbejde med Maria Charlotte. Se flere spændende opskrifter, som vi har udviklet i samarbejde med Maria Charlotte, her. Du kan også finde en masse gode opskrifter på Maria Charlottes egen hjemmeside, her.

Se opskrift
Pestosnegle med mozzarella

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 t 50 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

12 stk.

460 g lunkent vand
25 g gær
25 g olivenolie
10 g lys sirup
2 tsk. salt
700 g Valsemøllen Dansk Hvedemel
120 g basilikumspesto
1 kugle frisk mozzarella á 125 g
1 æg

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Opløs gæren i det lunkne vand.
  2. Tilsæt olivenolie, sirup, salt og 500 g hvedemel under omrøring.
  3. Kom det resterende hvedemel i lidt efter lidt, til dejen begynder at samle sig – det er ikke sikkert, du skal bruge det hele. Brug hellere for lidt end for meget, så du ikke ender med et tørt resultat.
  4. Ælt dejen grundigt og længe på røremaskinen i 8-10 minutter ved medium hastighed. Lad dejen hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
  5. Drys mel på bordet, og rul dejen ud i en firkant på ca. 60 × 40 cm. Smør med pesto, og fordel brudstykker af mozzarella.  Rul dejen sammen på den lange led.
  6. Smør et fad med olivenolie.
  7. Skær pestosneglene med ca. 3 centimeters afstand, til du har 12 snegle eller mere, hvis du ønsker dem mindre. Kom dem i fadet, og lad dem efterhæve 30 minutter.
  8. Tænd ovnen på 200ºC, varmluft.
  9. Pensl sneglene med et sammenpisket æg, og bag dem i ca. 15-20 minutter.

Et godt tip: Prøv også opskriften med hjemmelavet rød pesto lavet med solsikkekerner. Find opskriften her.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.