Sådan gør du
- Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand.
- Ælt dejen i 5-10 minutter i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne.
- Lad dejen hæve tildækket i ca. 1 time.
- Udrul dejen på et meldrysset bord (60 x 40 cm).
- Rul dejen ud til en plade (ca. 35 x 35 cm).
- Smør tomatpuré ud på dejen, og drys med oregano, skinke, revet ost og salt.
- Pres det hele let ned i dejen. Rul dejen stramt sammen på den lange led og skær ca. 25 pizzasnegle.
- Bruge dine hænder til at forme pizzasneglene til et hjerte. Se billeder nederst for inspiration.
- Placer dem på nogle bageplader beklædt med bagepapir. Lad dem efterhæve i 20-30 minutter.
- Pensl snegle med et sammenpisket æg og bag sneglene ved 210˚C (varmluft 190 °C) i ca. 10-12 minutter.
- Lad dem køle af (de kan sagtens fryses ned).
Et godt tip: Prøv også en af vores andre hjerte opskrifter bl.a. hjertechokoladekage eller hjerterugbrød.