Nemme pizzahjerter – Bageblanding

Bag nemme pizzahjerter og vær med til at støtte årets Danmarks Indsamling ved at dele et billede på din Instagram med #hjertebag og @valsemollen, så støtter du automatisk med 5 kr. – doneret af Valsemøllen.

Bag de lækreste nemme pizzahjerter, som er perfekt til madpakkerne eller som en god eftermiddagssnack. Pizzahjerterne er bagt med Valsemøllen Grovbolle blanding, der gør det nemt for dig og din familie at bage pizzahjerter. Tag de mindste med i køkkenet og lad dem være med i processen med fyld og formingen af hjerterne. Kom lækre duftende krydderier på, så hele huset kan dufte dit hjemmebag.

En god grov hjertepizza fyldt med kærlighed og god smag.

Se opskrift

Køkkentid
25 min

Ventetid
1 t 40 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

ca. 25 stk.

1 ps. Valsemøllen Grovboller
1 brev Valsemøllen tørgær (14 g), svarer til 50 g frisk gær
5½ dl lunkent vand (30°C)
1 dåse tomatpuré
1 tsk. tørret oregano
1 pakke skinke i strimler
1 pose revet ost (200 g)
2 nip salt
1 æg, pensling

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i 5-10 minutter i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne.
  3. Lad dejen hæve tildækket i ca. 1 time.
  4. Udrul dejen på et meldrysset bord (60 x 40 cm).
  5. Rul dejen ud til en plade (ca. 35 x 35 cm).
  6. Smør tomatpuré ud på dejen, og drys med oregano, skinke, revet ost og salt.
  7. Pres det hele let ned i dejen. Rul dejen stramt sammen på den lange led og skær ca. 25 pizzasnegle.
  8. Bruge dine hænder til at forme pizzasneglene til et hjerte. Se billeder nederst for inspiration.
  9. Placer dem på nogle bageplader beklædt med bagepapir. Lad dem efterhæve i 20-30 minutter.
  10. Pensl snegle med et sammenpisket æg og bag sneglene ved 210˚C (varmluft 190 °C) i ca. 10-12 minutter.
  11. Lad dem køle af (de kan sagtens fryses ned).

Et godt tip: Prøv også en af vores andre hjerte opskrifter bl.a. hjertechokoladekage eller hjerterugbrød.