Nemme pizzahjerter – Bageblanding

Bag nemme pizzahjerter og vær med til at støtte årets Danmarks Indsamling ved at dele et billede på din Instagram med #hjertebag og @valsemollen, så støtter du automatisk med 5 kr. – doneret af Valsemøllen.

Bag de lækreste nemme pizzahjerter, som er perfekt til madpakkerne eller som en god eftermiddagssnack. Pizzahjerterne er bagt med Valsemøllen Grovbolle blanding, der gør det nemt for dig og din familie at bage pizzahjerter. Tag de mindste med i køkkenet og lad dem være med i processen med fyld og formingen af hjerterne. Kom lækre duftende krydderier på, så hele huset kan dufte dit hjemmebag.

En god grov hjertepizza fyldt med kærlighed og god smag.

Se opskrift

Køkkentid
25 min

Ventetid
1 t 40 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

ca. 25 stk.

1 ps. Valsemøllen Grovboller
1 brev Valsemøllen tørgær (14 g), svarer til 50 g frisk gær
5½ dl lunkent vand (30°C)
1 dåse tomatpuré
1 tsk. tørret oregano
1 pakke skinke i strimler
1 pose revet ost (200 g)
2 nip salt
1 æg, pensling

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i 5-10 minutter i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne.
  3. Lad dejen hæve tildækket i ca. 1 time.
  4. Udrul dejen på et meldrysset bord (60 x 40 cm).
  5. Rul dejen ud til en plade (ca. 35 x 35 cm).
  6. Smør tomatpuré ud på dejen, og drys med oregano, skinke, revet ost og salt.
  7. Pres det hele let ned i dejen. Rul dejen stramt sammen på den lange led og skær ca. 25 pizzasnegle.
  8. Bruge dine hænder til at forme pizzasneglene til et hjerte. Se billeder nederst for inspiration.
  9. Placer dem på nogle bageplader beklædt med bagepapir. Lad dem efterhæve i 20-30 minutter.
  10. Pensl snegle med et sammenpisket æg og bag sneglene ved 210˚C (varmluft 190 °C) i ca. 10-12 minutter.
  11. Lad dem køle af (de kan sagtens fryses ned).

Et godt tip: Prøv også en af vores andre hjerte opskrifter bl.a. hjertechokoladekage eller hjerterugbrød.

 

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.