Nemme pizzahjerter – Bageblanding

Bag nemme pizzahjerter og vær med til at støtte årets Danmarks Indsamling ved at dele et billede på din Instagram med #hjertebag og @valsemollen, så støtter du automatisk med 5 kr. – doneret af Valsemøllen.

Bag de lækreste nemme pizzahjerter, som er perfekt til madpakkerne eller som en god eftermiddagssnack. Pizzahjerterne er bagt med Valsemøllen Grovbolle blanding, der gør det nemt for dig og din familie at bage pizzahjerter. Tag de mindste med i køkkenet og lad dem være med i processen med fyld og formingen af hjerterne. Kom lækre duftende krydderier på, så hele huset kan dufte dit hjemmebag.

En god grov hjertepizza fyldt med kærlighed og god smag.

Se opskrift

Køkkentid
25 min

Ventetid
1 t 40 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

ca. 25 stk.

1 ps. Valsemøllen Grovboller
1 brev Valsemøllen tørgær (14 g), svarer til 50 g frisk gær
5½ dl lunkent vand (30°C)
1 dåse tomatpuré
1 tsk. tørret oregano
1 pakke skinke i strimler
1 pose revet ost (200 g)
2 nip salt
1 æg, pensling

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i 5-10 minutter i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne.
  3. Lad dejen hæve tildækket i ca. 1 time.
  4. Udrul dejen på et meldrysset bord (60 x 40 cm).
  5. Rul dejen ud til en plade (ca. 35 x 35 cm).
  6. Smør tomatpuré ud på dejen, og drys med oregano, skinke, revet ost og salt.
  7. Pres det hele let ned i dejen. Rul dejen stramt sammen på den lange led og skær ca. 25 pizzasnegle.
  8. Bruge dine hænder til at forme pizzasneglene til et hjerte. Se billeder nederst for inspiration.
  9. Placer dem på nogle bageplader beklædt med bagepapir. Lad dem efterhæve i 20-30 minutter.
  10. Pensl snegle med et sammenpisket æg og bag sneglene ved 210˚C (varmluft 190 °C) i ca. 10-12 minutter.
  11. Lad dem køle af (de kan sagtens fryses ned).

Et godt tip: Prøv også en af vores andre hjerte opskrifter bl.a. hjertechokoladekage eller hjerterugbrød.

 

+

Vind en Ankarsrum Køkkenmaskine + alle vores dansk mel produkter

til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter)

Vær med til at dyrke håndværket og det gode bagværk. Nu har du nemlig chancen for at vinde en køkkenmaskine fra Ankarsrum, som bliver et uundværligt redskab i dit køkken, når du skal bage og kreere lækre brød og kager. Plus at du vinder hele serien af Valsemøllen dansk mel produkter.

Dansk mel

Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til bageblandinger, klid og kerner. Hvis du bliver den heldige vinder, forkæler vi dig med alle vores dansk mel produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers, hvor vi. ca. én gang om måneden forkæler dig med et nyhedsbrev fyldt med masser af velsmag og inspiration direkte i din mailboks.

Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi har samlet alt det bedste indenfor brød, boller og kager med dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 1. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 1 vinder. Præmien er en Ankarsrum Køkkenmaskine og Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra mandag den 19. juli 2021 til og med torsdag den 30. september 2021.