Nemme Rugbrødshjerter – Bageblanding

Bag nemme rugbrødshjerter og vær med til at støtte årets Danmarks Indsamling ved at dele et billede på din Instagram med #hjertebag og @valsemollen, så støtter du automatisk med 5 kr. – doneret af Valsemøllen.

De nemme rugbrødshjerter er lavet med Valsemøllen ØKO Kernerugbrød og gør det nemt for dig og din familie at bage godt hjemmebag. Hjemmebag der er perfekt til madpakkerne og til en god snack. Bag rugbrødshjerterne i en hjertemuffinsform eller en stor hjerteform.

Find flere af Valsemøllen brødblandinger, som gør det nemt og overskueligt for dig at servere godt hjemmebag.

Se opskrift
nemme rugbrødshjerter

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 t 40 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

ca. 20 stk.

4 dl lunkent vand (30°C)
1 ps. Valsemøllen Økologisk Melblanding (225 g)
1 ps. Valsemøllen Økologisk Kerneblanding (225 g)
5 g gær

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Rør gæren ud i vandet og tilsæt begge posers indhold.
  2. Ælt dejen i ca. 20 minutter med en grydeske elle i en røremaskine ved lav hastighed.
  3. Lad nu dejen hvile i skålen i 20-30 minutter – ælt herefter i 2-3 minutter.
  4. Hæld dejen over i en smurt hjertemuffinsform.
  5. Dæk formen til og stil dejen til hævning i 45 minutter ved stuetemperatur.
  6. Bag dem i en forvarmet ovn ved 200°C (varmluft 175°C) i ca. 12 minutter.

Et godt tip: Bag også hjertemuffins med et twist af chokolade ved at bruge denne opskrift. 

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.