Nemme Rugbrødshjerter – Bageblanding

Bag nemme rugbrødshjerter og vær med til at støtte årets Danmarks Indsamling ved at dele et billede på din Instagram med #hjertebag og @valsemollen, så støtter du automatisk med 5 kr. – doneret af Valsemøllen.

De nemme rugbrødshjerter er lavet med Valsemøllen Solsikke Gourmetrugbrød og gør det nemt for dig og din familie at bage godt hjemmebag. Hjemmebag der er perfekt til madpakkerne og til en god snack. Bag rugbrødshjerterne i en hjertemuffinsform eller en stor hjerteform.

Find flere af Valsemøllen brødblandinger, som gør det nemt og overskueligt for dig at servere godt hjemmebag.

Se opskrift
nemme rugbrødshjerter

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 t 40 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

ca. 20 stk.

1 ps. Valsemøllen Solsikke Gourmetrugbrød
6 dl vand, lidt varmere end lunkent (35ºC)
1 brev Valsemøllen Tørgær (7 g) svarer til 25 g frisk gær

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål, og tilsæt vandet.
  2. Ælt dejen i mindst 10 minutter i en røremaskine ved laveste hastighed eller med en håndmixer (med dejkroge) på mellemste trin. Vær opmærksom på, at dejen kan føles våd.
  3. Hæld dejen over i en smurt hjertemuffinsform, og lad den hæve tildækket i 40-60 minutter ved stuetemperatur.
  4. Bag dem i en forvarmet ovn ved 200°C (varmluft 175°C) i ca. 12 minutter.

Et godt tip: Bag også hjertemuffins med et twist af chokolade ved at bruge denne opskrift.