Nem hjertechokoladekage – Bageblanding

Bag en nem hjertechokoladekage og vær med til at støtte årets Danmarks Indsamling ved at dele et billede på din Instagram med #hjertebag og @valsemollen, så støtter du automatisk med 5 kr. – doneret af Valsemøllen.

Bag en nem hjertechokoladekage – helt uden en hjerteform. Med en smart teknik kan du nemlig nemt bage en lækker og luftig hjertechokoladekage – til weekenden, til fødselsdagen, eller måske endda til Valentinsdag.

Det eneste, du skal bruge, er Valsemøllen Chokoladekage blanding, en kvadratisk form, en springform, olie og vand. Nemmere bliver det ikke at bage. Tag de mindste med i køkkenet, og gør det sjovt for dem at bage og pynte.

Find flere opskrifter med Valsemøllen bageblandinger her.

Se opskrift
Nem hjertechokoladekage

Køkkentid
20 min.

Ventetid
20-25 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

1 hjertechokoladekage

1 ps. Valsemøllen Chokoladekage
2,5 dl lunkent vand (30°C)
1 dl vegetabilsk olie
1 kvadratisk form
1 springform

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand og olie.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
  3. Smør en kvadratisk og en springform eller beklæd dem med bagepapir. Fordel kagedejen i lige store mængder i den kvadratiske og springformen.
  4. Bag ved 180°C (varmluft 160°C) i 20-25 minutter.
  5. Lad kagen køle af.
  6. Skær den runde kage over i to halvdele. Sæt de to halve kager sammen med den kvadratiske kage. Se trinbillede nedenfor.
  7. Pynt med glasur – og lige det pynt du har lyst til.

Et godt tip: Brug også Valsemøllen Chokoladekage blanding til at lave lækre muffins eller donuts.

 

+

Vind en Ankarsrum Køkkenmaskine + alle vores dansk mel produkter

til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter)

Vær med til at dyrke håndværket og det gode bagværk. Nu har du nemlig chancen for at vinde en køkkenmaskine fra Ankarsrum, som bliver et uundværligt redskab i dit køkken, når du skal bage og kreere lækre brød og kager. Plus at du vinder hele serien af Valsemøllen dansk mel produkter.

Dansk mel

Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til bageblandinger, klid og kerner. Hvis du bliver den heldige vinder, forkæler vi dig med alle vores dansk mel produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers, hvor vi. ca. én gang om måneden forkæler dig med et nyhedsbrev fyldt med masser af velsmag og inspiration direkte i din mailboks.

Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi har samlet alt det bedste indenfor brød, boller og kager med dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 1. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 1 vinder. Præmien er en Ankarsrum Køkkenmaskine og Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra mandag den 19. juli 2021 til og med torsdag den 30. september 2021.