Nem hjertechokoladekage – Bageblanding

Bag en nem hjertechokoladekage og vær med til at støtte årets Danmarks Indsamling ved at dele et billede på din Instagram med #hjertebag og @valsemollen, så støtter du automatisk med 5 kr. – doneret af Valsemøllen.

Bag en nem hjertechokoladekage – helt uden en hjerteform. Med en smart teknik kan du nemlig nemt bage en lækker og luftig hjertechokoladekage – til weekenden, til fødselsdagen, eller måske endda til Valentinsdag.

Det eneste, du skal bruge, er Valsemøllen Chokoladekage blanding, en kvadratisk form, en springform, olie og vand. Nemmere bliver det ikke at bage. Tag de mindste med i køkkenet, og gør det sjovt for dem at bage og pynte.

Find flere opskrifter med Valsemøllen bageblandinger her.

Se opskrift
Nem hjertechokoladekage

Køkkentid
20 min.

Ventetid
20-25 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

1 hjertechokoladekage

1 ps. Valsemøllen Chokoladekage
2,5 dl lunkent vand (30°C)
1 dl vegetabilsk olie
1 kvadratisk form
1 springform

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand og olie.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
  3. Smør en kvadratisk og en springform eller beklæd dem med bagepapir. Fordel kagedejen i lige store mængder i den kvadratiske og springformen.
  4. Bag ved 180°C (varmluft 160°C) i 20-25 minutter.
  5. Lad kagen køle af.
  6. Skær den runde kage over i to halvdele. Sæt de to halve kager sammen med den kvadratiske kage. Se trinbillede nedenfor.
  7. Pynt med glasur – og lige det pynt du har lyst til.

Et godt tip: Brug også Valsemøllen Chokoladekage blanding til at lave lækre muffins eller donuts.

 

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.