Nem hjertechokoladekage – Bageblanding

Bag en nem hjertechokoladekage og vær med til at støtte årets Danmarks Indsamling ved at dele et billede på din Instagram med #hjertebag og @valsemollen, så støtter du automatisk med 5 kr. – doneret af Valsemøllen.

Bag en nem hjertechokoladekage – helt uden en hjerteform. Med en smart teknik kan du nemlig nemt bage en lækker og luftig hjertechokoladekage – til weekenden, til fødselsdagen, eller måske endda til Valentinsdag.

Det eneste, du skal bruge, er Valsemøllen Chokoladekage blanding, en kvadratisk form, en springform, olie og vand. Nemmere bliver det ikke at bage. Tag de mindste med i køkkenet, og gør det sjovt for dem at bage og pynte.

Find flere opskrifter med Valsemøllen bageblandinger her.

Se opskrift
Nem hjertechokoladekage

Køkkentid
20 min.

Ventetid
20-25 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

1 hjertechokoladekage

1 ps. Valsemøllen Chokoladekage
2,5 dl lunkent vand (30°C)
1 dl vegetabilsk olie
1 kvadratisk form
1 springform

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand og olie.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
  3. Smør en kvadratisk og en springform eller beklæd dem med bagepapir. Fordel kagedejen i lige store mængder i den kvadratiske og springformen.
  4. Bag ved 180°C (varmluft 160°C) i 20-25 minutter.
  5. Lad kagen køle af.
  6. Skær den runde kage over i to halvdele. Sæt de to halve kager sammen med den kvadratiske kage. Se trinbillede nedenfor.
  7. Pynt med glasur – og lige det pynt du har lyst til.

Et godt tip: Brug også Valsemøllen Chokoladekage blanding til at lave lækre muffins eller donuts.

 

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.