Nem hjertechokoladekage – Bageblanding

Bag en nem hjertechokoladekage og vær med til at støtte årets Danmarks Indsamling ved at dele et billede på din Instagram med #hjertebag og @valsemollen, så støtter du automatisk med 5 kr. – doneret af Valsemøllen.

Bag en nem hjertechokoladekage – helt uden en hjerteform. Med en smart teknik kan du nemlig nemt bage en lækker og luftig hjertechokoladekage – til weekenden, til fødselsdagen, eller måske endda til Valentinsdag.

Det eneste, du skal bruge, er Valsemøllen Chokoladekage blanding, en kvadratisk form, en springform, olie og vand. Nemmere bliver det ikke at bage. Tag de mindste med i køkkenet, og gør det sjovt for dem at bage og pynte.

Find flere opskrifter med Valsemøllen bageblandinger her.

Se opskrift
Nem hjertechokoladekage

Køkkentid
20 min.

Ventetid
20-25 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

1 hjertechokoladekage

1 ps. Valsemøllen Chokoladekage
2,5 dl lunkent vand (30°C)
1 dl vegetabilsk olie
1 kvadratisk form
1 springform

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand og olie.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
  3. Smør en kvadratisk og en springform eller beklæd dem med bagepapir. Fordel kagedejen i lige store mængder i den kvadratiske og springformen.
  4. Bag ved 180°C (varmluft 160°C) i 20-25 minutter.
  5. Lad kagen køle af.
  6. Skær den runde kage over i to halvdele. Sæt de to halve kager sammen med den kvadratiske kage. Se trinbillede nedenfor.
  7. Pynt med glasur – og lige det pynt du har lyst til.

Et godt tip: Brug også Valsemøllen Chokoladekage blanding til at lave lækre muffins eller donuts.

 

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.