Nem hjertechokoladekage – Bageblanding

Bag en nem hjertechokoladekage og vær med til at støtte årets Danmarks Indsamling ved at dele et billede på din Instagram med #hjertebag og @valsemollen, så støtter du automatisk med 5 kr. – doneret af Valsemøllen.

Bag en nem hjertechokoladekage – helt uden en hjerteform. Med en smart teknik kan du nemlig nemt bage en lækker og luftig hjertechokoladekage – til weekenden, til fødselsdagen, eller måske endda til Valentinsdag.

Det eneste, du skal bruge, er Valsemøllen Chokoladekage blanding, en kvadratisk form, en springform, olie, vand og æg. Nemmere bliver det ikke at bage. Tag de mindste med i køkkenet, og gør det sjovt for dem at bage og pynte.

Find flere opskrifter med Valsemøllen bageblandinger her.

Se opskrift
Nem hjertechokoladekage

Køkkentid
20 min.

Ventetid
20-25 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

1 hjertechokoladekage

1 ps. Valsemøllen Chokoladekage
1 dl lunkent vand (30°C)
2 dl vegetabilsk olie
3 æg
1 kvadratisk form
1 springform

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand, olie og æg.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 2-3 minutter til den er glat og blank.
  3. Smør en kvadratisk og en springform eller beklæd dem med bagepapir. Fordel kagedejen i lige store mængder i den kvadratiske og springformen.
  4. Bag ved 180°C (varmluft 160°C) i 20-25 minutter.
  5. Lad kagen køle af.
  6. Skær den runde kage over i to halvdele. Sæt de to halve kager sammen med den kvadratiske kage. Se trinbillede nedenfor.
  7. Pynt med glasur – og lige det pynt du har lyst til.

Et godt tip: Brug også Valsemøllen Chokoladekage blanding til at lave lækre muffins eller donuts.

 

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.