Chokolademuffins med hindbærfrosting – Bageblanding

Chokolademuffins med hindbærfrosting er ikke bare smagfulde, de er også smukke og pynter et hvert kagebord.

Bag nemt lækre muffins med Valsemøllen Chokoladekage. De skønne chokolademuffins med hindbærfrosting er smukke at se på, når de bliver pyntet med den lyserøde topping. Vi har valgt at bruge hindbær i frostingen, da de syrlige bær passer godt til den søde chokoladekage. En skøn smagskombination, som alle vil elske. Bag dem til kaffegæsterne eller til fødselsdagen.

Se opskrift
chokolademuffins med hindbærfrosting

Køkkentid
25 min.

Ventetid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Chokolademuffins med hindbærfrosting – Bageblanding: 4 ud af 5 baseret på 44 anmeldelser

Opskrift

12-15 muffins

Chokolademuffins
1 ps. Valsemøllen Chokoladekage
2,5 dl lunkent vand (30°C)
1 dl vegetabilsk olie

Hindbærfrosting
200 g frosne hindbær
4 spsk. vand
1 tsk. vaniljesukker
200 g blødt smør
500 g flormelis

Brugt i opskriften

Sådan gør du

Chokolademuffins 

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand og olie.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
  3. Smør muffinsformene og hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt.
  4. Bag ved 180°C (varmluft 160°C) i ca. 15-20 minutter.
  5. Lad dine muffins køle i formen.

Hindbærfrosting

  1. Kog hindbær, vand og vaniljesukker op og lad det koge et par minutter.
  2. Pres det derefter gennem en sigte, og køl det ned.
  3. Pisk smør, og kom flormelis i lidt af gangen. Pisk i 3-5 minutter, til det er lyst og luftigt.
  4. Vend den afkølede hindbærpurre i.
  5. Kom evt. hindbærfrostingen i en sprøjtepose med en tyl og lav fine mønstre på dine afkølede muffins.

Et godt tip: Er du ikke så meget til hindbær? Så skift dem ud med en anden type frosne bær. Det giver stadig en skøn og frugtig smag samt en flot farve. Pynt evt. med friske bær eller krymmel, hvis det skal være ekstra festligt. Og selvfølgelig kan du også følge opskriften, hvis du hellere vil bage en chokoladekage i stedet for muffins, kan du sagtens følge opskriften på frostingen alligevel.

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.