Chokolademuffins med hindbærfrosting – Bageblanding

Chokolademuffins med hindbærfrosting er ikke bare smagfulde, de er også smukke og pynter et hvert kagebord.

Bag nemt lækre muffins med Valsemøllen Chokoladekage. De skønne chokolademuffins med hindbærfrosting er smukke at se på, når de bliver pyntet med den lyserøde topping. Vi har valgt at bruge hindbær i frostingen, da de syrlige bær passer godt til den søde chokoladekage. En skøn smagskombination, som alle vil elske. Bag dem til kaffegæsterne eller til fødselsdagen.

Se opskrift
chokolademuffins med hindbærfrosting

Køkkentid
25 min.

Ventetid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Chokolademuffins med hindbærfrosting – Bageblanding: 4 ud af 5 baseret på 33 anmeldelser

Opskrift

12-15 muffins

Chokolademuffins
1 ps. Valsemøllen Chokoladekage
2,5 dl lunkent vand (30°C)
1 dl vegetabilsk olie

Hindbærfrosting
200 g frosne hindbær
4 spsk. vand
1 tsk. vaniljesukker
200 g blødt smør
500 g flormelis

Brugt i opskriften

Sådan gør du

Chokolademuffins 

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand og olie.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
  3. Smør muffinsformene og hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt.
  4. Bag ved 180°C (varmluft 160°C) i ca. 15-20 minutter.
  5. Lad dine muffins køle i formen.

Hindbærfrosting

  1. Kog hindbær, vand og vaniljesukker op og lad det koge et par minutter.
  2. Pres det derefter gennem en sigte, og køl det ned.
  3. Pisk smør, og kom flormelis i lidt af gangen. Pisk i 3-5 minutter, til det er lyst og luftigt.
  4. Vend den afkølede hindbærpurre i.
  5. Kom evt. hindbærfrostingen i en sprøjtepose med en tyl og lav fine mønstre på dine afkølede muffins.

Et godt tip: Er du ikke så meget til hindbær? Så skift dem ud med en anden type frosne bær. Det giver stadig en skøn og frugtig smag samt en flot farve. Pynt evt. med friske bær eller krymmel, hvis det skal være ekstra festligt. Og selvfølgelig kan du også følge opskriften, hvis du hellere vil bage en chokoladekage i stedet for muffins, kan du sagtens følge opskriften på frostingen alligevel.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere fredag d. 29. juli, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 29.juli, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag den 28.juli 2022.