Chokolademuffins med hindbærfrosting – Valsemøllen kageblanding

Chokolademuffins med hindbærfrosting er ikke bare smagfulde, de er også smukke og pynter et hvert kagebord.

Lav lækre chokolademuffins af Valsemøllen Chokoladekage og pynt dem sammen med de mindste i familien med en dejlig cremet frosting der smager af hindbær.

Se opskrift

Køkkentid
25 min.

Ventetid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til 12-15 muffins

Chokolademuffins
1 ps. Valsemøllen Chokoladekage
2 dl lunkent vand (30°C)
1 dl vegetabilsk olie

Hindbærfrosting
200 g frosne hindbær
4 spsk. vand
1 tsk. vaniljesukker
200 g blødt smør
500 g flormelis

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde

Chokolademuffins 

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand og olie.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
  3. Smør muffinsformene og hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt.
  4. Bag ved 180°C (varmluft 160°C) i ca. 15-20 minutter.
  5. Lad dine muffins køle i formen.

Hindbærfrosting

  1. Kog hindbær, vand og vaniljesukker op og lad det koge et par minutter.
  2. Pres det derefter gennem en sigte, og køl det ned.
  3. Pisk smør, og kom flormelis i lidt af gangen. Pisk i 3-5 minutter, til det er lyst og luftigt.
  4. Vend den afkølede hindbærpurre i.
  5. Kom evt. hindbærfrostingen i en sprøjtepose med en tyl og lav fine mønstre på dine afkølede muffins.