Drømmekagemuffins – Valsemøllen kageblanding

Vores drømmekagemuffins er ny fortolkning af den klassiske drømmekage. En kage der er elsket af både børn og voksne. Og så er det en nem udgave, da muffinsene er bagt af vores Valsemøllen Drømmekage Kageblanding.

Hvis du allerede elsker den traditionelle drømmekage, vil du også elske vores drømmekagemuffins. Den saftige sandkage med den lækre kokostopping, bare en familiefavorit. Ved at bage kagerne i muffinforme, er de nemme at tage med på tur i det fri eller som kage til klassen. Prøv de lækre drømmekagemuffins som en skøn dessert. Uundværlig på kagebordet, eller når du vil forkæle dem, du holder af med eftermiddagshygge og en ægte klassiker. Tænk at man kan bruge sin drømmekage til muffins!

Se opskrift
drømmekagemuffins

Køkkentid
15 min.

Ventetid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Drømmekagemuffins – Valsemøllen kageblanding: 3 ud af 5 baseret på 46 anmeldelser

Opskrift

ca. 12 stk.

Drømmekage
1 ps. Valsemøllen melblanding
3 spsk. vand
1 dl vegetabilsk olie
2 æg
Muffinsforme ca. 12 stk.

Topping
50 g smør
1 ps. Valsemøllen topping
1 spsk. koldt vand

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand, olie og æg.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og og blank.
  3. Smør alle muffinsformene. Hæld kagendejen op i formene, og fordel dejen jævnt.
  4. Bag muffins ved 180°C (varmluft 160°C) i ca. 15 minutter.
  5. Gør topping klar. Smelt smør i en kasserolle, tilsæt topping og vand. Giv massen et opkog.
  6. Tag muffins ud af ovnen og hæld massen over dem.
  7. Stil dem tilbage i ovnen, og bag færdig ved 200°C (varmluft 180°C) i 5 minutter.

Et godt tip: Lav også opskriften som en klassisk drømmekage i springform. Find opskriften her.

drømmekagemuffins

 

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.