Drømmekagemuffins – Valsemøllen kageblanding

Vores drømmekagemuffins er ny fortolkning af den klassiske drømmekage. En kage der er elsket af både børn og voksne. Og så er det en nem udgave, da muffinsene er bagt af vores Valsemøllen Drømmekage Kageblanding.

Hvis du allerede elsker den traditionelle drømmekage, vil du også elske vores drømmekagemuffins. Den saftige sandkage med den lækre kokostopping, bare en familiefavorit. Ved at bage kagerne i muffinforme, er de nemme at tage med på tur i det fri eller som kage til klassen. Prøv de lækre drømmekagemuffins som en skøn dessert. Uundværlig på kagebordet, eller når du vil forkæle dem, du holder af med eftermiddagshygge og en ægte klassiker.

Se opskrift
drømmekagemuffins

Køkkentid
15 min.

Ventetid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Drømmekagemuffins – Valsemøllen kageblanding: 3 ud af 5 baseret på 14 anmeldelser

Opskrift

ca. 12 stk.

Drømmekage

1 ps. Valsemøllen melblanding

3 spsk. vand

1 dl vegetabilsk olie

2 æg

Muffinsforme ca. 12 stk.

Topping

50 g smør

1 ps. Valsemøllen topping

1 spsk. koldt vand

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand, olie og æg.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og og blank.
  3. Smør alle muffinsformene. Hæld kagendejen op i formene, og fordel dejen jævnt.
  4. Bag muffins ved 180°C (varmluft 160°C) i ca. 15 minutter.
  5. Gør topping klar. Smelt smør i en kasserolle, tilsæt topping og vand. Giv massen et opkog.
  6. Tag muffins ud af ovnen og hæld massen over dem.
  7. Stil dem tilbage i ovnen, og bag færdig ved 200°C (varmluft 180°C) i 5 minutter.

Et godt tip: Lav også opskriften som en klassisk drømmekage i springform. Find opskriften her.

drømmekagemuffins