Påskemuffins med citron – Bageblanding

De saftige påskemuffins med citron er perfekte til påskebordet. De gule kager er bagt med Valsemøllen Citronmåne Bageblanding, der gør det nemt at lave lækkert hjemmebag.

Måske mangler du inspiration til, hvilke søde sager du kan servere til påske. Vi er sikre på, at disse påskemuffins med citron vil være et hit i påskedagene. Påsken er nemlig en højtid, der ikke handler meget om bagværk, men hvorfor ikke lave om på det? Tag børnene med i køkkenet, og lad dem hjælpe både med at blande og pynte de fine kager. Rigtig god påske-bagelyst!

Se opskrift
påskemuffins med citron

Køkkentid
15 min.

Ventetid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Påskemuffins med citron – Bageblanding: 4 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

10-12 stk.

Citronmåne muffins
1 ps. Valsemøllen Citronmåne Bageblanding
1/2 dl lunkent vand (30°C)
1 dl olie
2 æg
12-15 muffinforme

Citronfrosting
1 ps. Valsemøllen Citronglasur-blanding
80 g blødt smør
Et par dråber gul frugtfarve

Pynt
Revet limeskab eller frisk rosmarin
Chokoladeæg

Brugt i opskriften

Sådan gør du

Påskemuffins

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand, olie og æg.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
  3. Smør dine muffinforme, og fordel kagedejen jævnt, så formene er lidt mere end halvt fyldte.
  4. Bag dem ved 180°C (ved varmluft 160°C) i 15-20 minutter, til de er gyldne ovenpå
  5. Lad dine muffins køle af i formene.

Pynt

  1. Hæld indholdet fra posen til citronglasur i en skål med blødt smør, og tilsæt et par dråber gul frugtfarve.
  2. Pisk massen i ca. 5 minutter til frostingen er let og luftig.
  3. Hæld frostingen i en sprøjtepose, og pynt dine afkølede muffins. Hvor mange muffins frostingen rækker til kommer an på, hvor meget frosting du pynter hvert enkelt muffin med.
  4. Drys dine påskemuffins med revet limeskal eller frisk rosmarin og pynt dem med farverige chokoladeæg.

Et godt tip: Står du for påskefrokosten, eller elsker du også bare at fejre enhver højtid? Hvis du er til de nemme løsninger, kan vi også anbefale dig at bage hjemmebagt rugbrød med vores rugbrødsblandinger, der sætter prikken over i’et på ethvert frokostbord. Og måske I skal slutte af med endnu flere flotte påskekager, der kan pryde påskebordet.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.