Påskemuffins med citron – Bageblanding

De saftige påskemuffins med citron er perfekte til påskebordet. De gule kager er bagt med Valsemøllen Citronmåne Bageblanding, der gør det nemt at lave lækkert hjemmebag.

Måske mangler du inspiration til, hvilke søde sager du kan servere til påske. Vi er sikre på, at disse påskemuffins med citron vil være et hit i påskedagene. Påsken er nemlig en højtid, der ikke handler meget om bagværk, men hvorfor ikke lave om på det? Tag børnene med i køkkenet, og lad dem hjælpe både med at blande og pynte de fine kager. Rigtig god påske-bagelyst!

Se opskrift
påskemuffins med citron

Køkkentid
15 min.

Ventetid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Påskemuffins med citron – Bageblanding: 4 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser

Opskrift

10-12 stk.

Citronmåne muffins
1 ps. Valsemøllen Citronmåne Bageblanding
1/2 dl lunkent vand (30°C)
1 dl olie
2 æg
12-15 muffinforme

Citronfrosting
1 ps. Valsemøllen Citronglasur-blanding
80 g blødt smør
Et par dråber gul frugtfarve

Pynt
Revet limeskab eller frisk rosmarin
Chokoladeæg

Brugt i opskriften

Sådan gør du

Påskemuffins

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand, olie og æg.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
  3. Smør dine muffinforme, og fordel kagedejen jævnt, så formene er lidt mere end halvt fyldte.
  4. Bag dem ved 180°C (ved varmluft 160°C) i 15-20 minutter, til de er gyldne ovenpå
  5. Lad dine muffins køle af i formene.

Pynt

  1. Hæld indholdet fra posen til citronglasur i en skål med blødt smør, og tilsæt et par dråber gul frugtfarve.
  2. Pisk massen i ca. 5 minutter til frostingen er let og luftig.
  3. Hæld frostingen i en sprøjtepose, og pynt dine afkølede muffins. Hvor mange muffins frostingen rækker til kommer an på, hvor meget frosting du pynter hvert enkelt muffin med.
  4. Drys dine påskemuffins med revet limeskal eller frisk rosmarin og pynt dem med farverige chokoladeæg.

Et godt tip: Står du for påskefrokosten, eller elsker du også bare at fejre enhver højtid? Hvis du er til de nemme løsninger, kan vi også anbefale dig at bage hjemmebagt rugbrød med vores rugbrødsblandinger, der sætter prikken over i’et på ethvert frokostbord. Og måske I skal slutte af med endnu flere flotte påskekager, der kan pryde påskebordet.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.