Sådan gør du
Påskemuffins
- Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand, olie og æg.
- Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
- Smør dine muffinforme, og fordel kagedejen jævnt, så formene er lidt mere end halvt fyldte.
- Bag dem ved 180°C (ved varmluft 160°C) i 15-20 minutter, til de er gyldne ovenpå
- Lad dine muffins køle af i formene.
Pynt
- Hæld indholdet fra posen til citronglasur i en skål med blødt smør, og tilsæt et par dråber gul frugtfarve.
- Pisk massen i ca. 5 minutter til frostingen er let og luftig.
- Hæld frostingen i en sprøjtepose, og pynt dine afkølede muffins. Hvor mange muffins frostingen rækker til kommer an på, hvor meget frosting du pynter hvert enkelt muffin med.
- Drys dine påskemuffins med revet limeskal eller frisk rosmarin og pynt dem med farverige chokoladeæg.
Et godt tip: Står du for påskefrokosten, eller elsker du også bare at fejre enhver højtid? Hvis du er til de nemme løsninger, kan vi også anbefale dig at bage hjemmebagt rugbrød med vores rugbrødsblandinger, der sætter prikken over i’et på ethvert frokostbord. Og måske I skal slutte af med endnu flere flotte påskekager, der kan pryde påskebordet.