Påskemuffins med citron – Bageblanding

De saftige påskemuffins med citron er perfekte til påskebordet. De gule kager er bagt med Valsemøllen Citronmåne Bageblanding, der gør det nemt at lave lækkert hjemmebag.

Måske mangler du inspiration til, hvilke søde sager du kan servere til påske. Vi er sikre på, at disse påskemuffins med citron vil være et hit i påskedagene. Påsken er nemlig en højtid, der ikke handler meget om bagværk, men hvorfor ikke lave om på det? Tag børnene med i køkkenet, og lad dem hjælpe både med at blande og pynte de fine kager. Rigtig god påske-bagelyst!

Se opskrift
påskemuffins med citron

Køkkentid
15 min.

Ventetid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Påskemuffins med citron – Bageblanding: 4 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser

Opskrift

10-12 stk.

Citronmåne muffins
1 ps. Valsemøllen Citronmåne Bageblanding
1/2 dl lunkent vand (30°C)
1 dl olie
2 æg
12-15 muffinforme

Citronfrosting
1 ps. Valsemøllen Citronglasur-blanding
80 g blødt smør
Et par dråber gul frugtfarve

Pynt
Revet limeskab eller frisk rosmarin
Chokoladeæg

Brugt i opskriften

Sådan gør du

Påskemuffins

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand, olie og æg.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
  3. Smør dine muffinforme, og fordel kagedejen jævnt, så formene er lidt mere end halvt fyldte.
  4. Bag dem ved 180°C (ved varmluft 160°C) i 15-20 minutter, til de er gyldne ovenpå
  5. Lad dine muffins køle af i formene.

Pynt

  1. Hæld indholdet fra posen til citronglasur i en skål med blødt smør, og tilsæt et par dråber gul frugtfarve.
  2. Pisk massen i ca. 5 minutter til frostingen er let og luftig.
  3. Hæld frostingen i en sprøjtepose, og pynt dine afkølede muffins. Hvor mange muffins frostingen rækker til kommer an på, hvor meget frosting du pynter hvert enkelt muffin med.
  4. Drys dine påskemuffins med revet limeskal eller frisk rosmarin og pynt dem med farverige chokoladeæg.

Et godt tip: Står du for påskefrokosten, eller elsker du også bare at fejre enhver højtid? Hvis du er til de nemme løsninger, kan vi også anbefale dig at bage hjemmebagt rugbrød med vores rugbrødsblandinger, der sætter prikken over i’et på ethvert frokostbord. Og måske I skal slutte af med endnu flere flotte påskekager, der kan pryde påskebordet.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.