Påskemuffins med citron – Bageblanding

De saftige påskemuffins med citron er perfekte til påskebordet. De gule kager er bagt med Valsemøllen Citronmåne Bageblanding, der gør det nemt at lave lækkert hjemmebag.

Måske mangler du inspiration til, hvilke søde sager du kan servere til påske. Vi er sikre på, at disse påskemuffins med citron vil være et hit i påskedagene. Påsken er nemlig en højtid, der ikke handler meget om bagværk, men hvorfor ikke lave om på det? Tag børnene med i køkkenet, og lad dem hjælpe både med at blande og pynte de fine kager. Rigtig god påske-bagelyst!

Se opskrift
påskemuffins med citron

Køkkentid
15 min.

Ventetid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

10-12 stk.

Citronmåne muffins
1 ps. Valsemøllen Citronmåne Bageblanding
1/2 dl lunkent vand (30°C)
1 dl olie
2 æg
12-15 muffinforme

Citronfrosting
1 ps. Valsemøllen Citronglasur-blanding
80 g blødt smør
Et par dråber gul frugtfarve

Pynt
Revet limeskab eller frisk rosmarin
Chokoladeæg

Brugt i opskriften

Sådan gør du

Påskemuffins

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand, olie og æg.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
  3. Smør dine muffinforme, og fordel kagedejen jævnt, så formene er lidt mere end halvt fyldte.
  4. Bag dem ved 180°C (ved varmluft 160°C) i 15-20 minutter, til de er gyldne ovenpå
  5. Lad dine muffins køle af i formene.

Pynt

  1. Hæld indholdet fra posen til citronglasur i en skål med blødt smør, og tilsæt et par dråber gul frugtfarve.
  2. Pisk massen i ca. 5 minutter til frostingen er let og luftig.
  3. Hæld frostingen i en sprøjtepose, og pynt dine afkølede muffins. Hvor mange muffins frostingen rækker til kommer an på, hvor meget frosting du pynter hvert enkelt muffin med.
  4. Drys dine påskemuffins med revet limeskal eller frisk rosmarin og pynt dem med farverige chokoladeæg.

Et godt tip: Står du for påskefrokosten, eller elsker du også bare at fejre enhver højtid? Hvis du er til de nemme løsninger, kan vi også anbefale dig at bage hjemmebagt rugbrød med vores rugbrødsblandinger, der sætter prikken over i’et på ethvert frokostbord. Og måske I skal slutte af med endnu flere flotte påskekager, der kan pryde påskebordet.

+

Vind en Ankarsrum Køkkenmaskine + alle vores dansk mel produkter

til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter)

Vær med til at dyrke håndværket og det gode bagværk. Nu har du nemlig chancen for at vinde en køkkenmaskine fra Ankarsrum, som bliver et uundværligt redskab i dit køkken, når du skal bage og kreere lækre brød og kager. Plus at du vinder hele serien af Valsemøllen dansk mel produkter.

Dansk mel

Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til bageblandinger, klid og kerner. Hvis du bliver den heldige vinder, forkæler vi dig med alle vores dansk mel produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers, hvor vi. ca. én gang om måneden forkæler dig med et nyhedsbrev fyldt med masser af velsmag og inspiration direkte i din mailboks.

Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi har samlet alt det bedste indenfor brød, boller og kager med dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 1. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 1 vinder. Præmien er en Ankarsrum Køkkenmaskine og Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra mandag den 19. juli 2021 til og med torsdag den 30. september 2021.