Forårskager – Gode opskrifter

Hvem elsker ikke smagen af forår? Her får du masser af inspiration til alle de festlige kager der skal til for at fejre, at foråret endelig er kommet.
Om du er til søde eller syrlige forårskager eller en kombination, får du her masser af opskrifter på alle slags lækre forårkager lige her!

Forårskager der smager af forår 

Mmmh.. Smagen af forår. Den består af alt fra lime og rabarber til hyldeblomst og squash. Derudover skal kager til foråret også se rigtig friske ud og så skal de have mange flotte farver. Både smagen og udseendet skal nemlig minde en om forår. En skøn forårskage kan være lige det, som du har brug for på en regnfuld forårsdag.

Det kan også være kagen, som du serverer for dine eftermiddagsgæster eller til den helt store festlige begivenhed i forårsmånederne. Vi har samlet nogle rigtig dejlige opskrifter, som uden tvivl vil få dine gæster til at tænke på foråret. Gå på opdagelse og find lige den opskrift, som passer perfekt til din hverdagsforkælelse eller til din festmenu.

Bag festlige kager til enhver anledning

Forår er sæson for fornyelse, og derfor er tiden også perfekt til at prøve nye retter og bage nye kager. Når man skal bage smagsfulde forårskager, så passer sæsonens friske råvarer som citroner, lime, rabarber, timian og hindbær godt ind. Med disse kan man både bage syrlige og søde kager. Det kan være som en skøn tærte med mørdejsbund eller som en delikat cheesecake med cookiebund.

Til begge bunde kan Valsemøllen Dansk Kage Mel med fordel benyttes. Er man mere til grøntsager og fuldkorn, så passer squash også rigtig godt ind i forårstemaet. Til en god squashkage kan du bruge en blanding af Valsemøllen Hvid Hvede Fuldkornsmel og Valsemøllen Fuldkornshvedemel.

Her på siden finder du mange opskrifter, som passer godt til enhver anledning. Du kan servere en af kagerne eller bage flere slags til et dejligt forårskagebord – det er op til dig!

hurtige og nemme opskrifter på fine kager

Det at bage skal være nemt. Det skal heller ikke tage alt for lang tid. Her på siden finder du derfor et væld af opskrifter på fine kager, som kan bages på en halv time til to timer. Du finder derfor både kager, som du lige hurtigt kan bage til eftermiddagskaffen og kager som du kan forberede til den store middag eller fest.

Nogle af kagerne skal stå på køl natten over. Men så bliver det altså heller ikke nemmere, når du kan forberede kagen, dagen før du får gæster. Med vores mange opskrifter på alle slags lækre forårskager kan du virkelig fejre, at foråret er kommet. Du får skønne bidder af delikate råvarer fra sæsonen og et uimodståeligt udtryk på tallerkenen.

Foråret er tiden hvor det hele springer ud, og hvorfor ikke fejre det med lækre forårskager. Om du er til en skøn cheesecake med hindbær og lakrids eller en helt klassisk citronmåne finder du opskrifterne her!

Læs mere

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.