Forårskager – Gode opskrifter

Hvem elsker ikke smagen af forår? Her får du masser af inspiration til alle de festlige kager der skal til for at fejre, at foråret endelig er kommet.
Om du er til søde eller syrlige forårskager eller en kombination, får du her masser af opskrifter på alle slags lækre forårkager lige her!

Forårskager der smager af forår 

Mmmh.. Smagen af forår. Den består af alt fra lime og rabarber til hyldeblomst og squash. Derudover skal kager til foråret også se rigtig friske ud og så skal de have mange flotte farver. Både smagen og udseendet skal nemlig minde en om forår. En skøn forårskage kan være lige det, som du har brug for på en regnfuld forårsdag.

Det kan også være kagen, som du serverer for dine eftermiddagsgæster eller til den helt store festlige begivenhed i forårsmånederne. Vi har samlet nogle rigtig dejlige opskrifter, som uden tvivl vil få dine gæster til at tænke på foråret. Gå på opdagelse og find lige den opskrift, som passer perfekt til din hverdagsforkælelse eller til din festmenu.

Bag festlige kager til enhver anledning

Forår er sæson for fornyelse, og derfor er tiden også perfekt til at prøve nye retter og bage nye kager. Når man skal bage smagsfulde forårskager, så passer sæsonens friske råvarer som citroner, lime, rabarber, timian og hindbær godt ind. Med disse kan man både bage syrlige og søde kager. Det kan være som en skøn tærte med mørdejsbund eller som en delikat cheesecake med cookiebund.

Til begge bunde kan Valsemøllen Dansk Kage Mel med fordel benyttes. Er man mere til grøntsager og fuldkorn, så passer squash også rigtig godt ind i forårstemaet. Til en god squashkage kan du bruge en blanding af Valsemøllen Hvid Hvede Fuldkornsmel og Valsemøllen Fuldkornshvedemel.

Her på siden finder du mange opskrifter, som passer godt til enhver anledning. Du kan servere en af kagerne eller bage flere slags til et dejligt forårskagebord – det er op til dig!

hurtige og nemme opskrifter på fine kager

Det at bage skal være nemt. Det skal heller ikke tage alt for lang tid. Her på siden finder du derfor et væld af opskrifter på fine kager, som kan bages på en halv time til to timer. Du finder derfor både kager, som du lige hurtigt kan bage til eftermiddagskaffen og kager som du kan forberede til den store middag eller fest.

Nogle af kagerne skal stå på køl natten over. Men så bliver det altså heller ikke nemmere, når du kan forberede kagen, dagen før du får gæster. Med vores mange opskrifter på alle slags lækre forårskager kan du virkelig fejre, at foråret er kommet. Du får skønne bidder af delikate råvarer fra sæsonen og et uimodståeligt udtryk på tallerkenen.

Foråret er tiden hvor det hele springer ud, og hvorfor ikke fejre det med lækre forårskager. Om du er til en skøn cheesecake med hindbær og lakrids eller en helt klassisk citronmåne finder du opskrifterne her!

Læs mere

+

VIND ET BAGEKURUS MED BAGERLANDSHOLDET OG VALSEMØLLEN + ET ÅRS FORBRUG AF DANSK MEL

Nu har du chancen for at lære af de bedste! Vind en plads på bagekursus med chefbager Asger Hansen fra Bagerlandsholdet og Valsemøllens egen udviklingsbager Erik Olsen. Her sætter vi fokus på godt brød bagt med surdej, og du lærer om æltning, (kold)hævning og afbagning – og får din egen surdej med hjem. Plus at du vinder 1 års forbrug af dansk mel. Det hele til en samlet værdi af 2.500 kr.

Ét års forbrug af dansk mel
Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, klid og kerner. Hvis du er én af de otte heldige vindere, forkæler vi dig med et års forbrug af dansk mel, som vi sender til dig af fire omgange fordelt over et år.

Bagekursus

Praktisk information
Dato: Søndag d. 8. november kl. 10.00-15.00
Sted: Valsemøllen Køge, Sandvadsvej 14, 4600 Køge

Vi tager naturligvis de nødvendige forholdsregner ift. Covid-19 situationen og forholder os til myndighedernes anbefalinger. Af samme grund har vi valgt at begrænse bagekurset til kun 8 deltagere.

Hvad lærer du på kurset?
– Hvad er en surdej? Principperne, proces (opstart, fodring osv.)
– Tid som en vigtigfaktor for godt bagværk
– Æltning/foldning
– Shaping og hævning
– Afbagning

Hvad får du?
– Smagsprøver med hjem på alt det brød vi bager
– Kaffe/te og drikkevarer dagen igennem
– Tapasanretning – med alt det gode bagværk naturligvis
– Surdej med hjem
– Et bagekit med forklæde, dejdeler og lækre danske produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Godt bagværk starter med DANSK MEL fra Valsemøllen. Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 26. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 10 vindere. Præmien er et bagekursus og et års forbrug af Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 2500 kr. (1.500 kr. for kurset + 1.000 kr. i produkter). Hverken bagekursus eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra tirsdag den 1. september 2020 til og med søndag den 25. oktober 2020.