Sådan gør du
Hvid brownie
- Smelt smør og hvid chokolade sammen i en tykbundet gryde.
- Pisk æggene og sukker lyst og luftigt.
- Vend forsigtigt smørblandingen i æggesnapsen og sigt herefter mel og salt i, og vend det forsigtigt sammen.
- Hæld dejen op i en form (22 cm i diameter) beklædt med bagepapir i bunden og bag bunden ved 200°C (varmluft 180°C) i ca. 30 minutter.
- Lad bunden køle helt af.
- Befri bunden fra springformen og rengør formen.
- Kom bunden tilbage i formen, og læg kageplast ned langs kanten.
Chokoladecreme og topping
- Hak chokoladen fint og kom det op i en skål.
- Varm fløde op i en gryde til lige under kogepunktet (fløden må ikke koge).
- Hæld den varme fløde over chokoladen og rør forsigtigt i massen.
- Tilsæt smørret og rør chokoladen blank og glat.
- Smør chokoladecremen ud over kagen.
- Hak pistacienødderne mellemgroft, og drys dem ud over kagen.
- Pres dem forsigtigt ned i chokoladen, og pynt evt. med hindbær og timian stilke.