Påskebrownie – Bageblanding

Bag en lækker og nem påskebrownie med Valsemøllen Brownie kageblanding. En ægte klassiker, som vi har piftet op og gjort påskeegnet ved at tilsætte lækre påskeæg med chokolade og marcipan. Server din påskebrownie til påskebordet sammen med kaffen, eller nyd den ude i forårsvejret. Påskebrownien fungerer også godt som dessert sammen en mild vaniljeis.

Ved at bruge vores kagebladning, har vi gjort det nemt og hurtigt for dig at kunne servere en lækker, friskbagt kage på maksimalt 45 minutter, hvor det eneste du skal tilsætte selv er vand og påskeæg. Ideen kan selvfølgelig også bruges til en påskebrownie ud fra andre brownieopskrifter, hvis du ligesom os elsker at gøre lidt ekstra ud af påsken.

Find en masse god inspiration til din påskebagning her, hvor du kan finde både ideer til nem påskebagning og hvis du gerne vil nørde lidt ekstra med de fine kager.

Se opskrift
Påskebrownie - Bageblanding

Køkkentid
10 min.

Ventetid
25-30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

1 kage á ca. 8-12 stykker

1 ps. Valsemøllen Brownie
1 dl lunkent vand (30°C)
220 g påskeæg med marcipan og chokolade
1 bageform 15×15 cm

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
  3. Hak 120 g påskeæg, og vend dem rundt i dejen.
  4. Smør kageformen eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt.
  5. Hak de resterende påskeæg, og kom dem ovenpå dejen.
  6. Bag ved 175°C (varmluft 155°C) i 25-30 minutter. Hvis du ønsker en mere chewy brownie kan du med fordel bage den et par minutter kortere.

Et godt tip: Prøv også denne nemme brownie med citronfrosting, som også passer perfekt til påskebordet.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger (link til produkterne) kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole (link til bageskolen) og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

    Hvad er godt at huske, når man skal bage i en Airfryer?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.