Påskebrownie – Bageblanding

Bag en lækker og nem påskebrownie med Valsemøllen Brownie kageblanding. En ægte klassiker, som vi har piftet op og gjort påskeegnet ved at tilsætte lækre påskeæg med chokolade og marcipan. Server din påskebrownie til påskebordet sammen med kaffen, eller nyd den ude i forårsvejret. Påskebrownien fungerer også godt som dessert sammen en mild vaniljeis.

Ved at bruge vores kagebladning, har vi gjort det nemt og hurtigt for dig at kunne servere en lækker, friskbagt kage på maksimalt 45 minutter, hvor det eneste du skal tilsætte selv er vand og påskeæg. Ideen kan selvfølgelig også bruges til en påskebrownie ud fra andre brownieopskrifter, hvis du ligesom os elsker at gøre lidt ekstra ud af påsken.

Find en masse god inspiration til din påskebagning her, hvor du kan finde både ideer til nem påskebagning og hvis du gerne vil nørde lidt ekstra med de fine kager.

Se opskrift
Påskebrownie - Bageblanding

Køkkentid
10 min.

Ventetid
25-30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

1 kage á ca. 8-12 stykker

1 ps. Valsemøllen Brownie
1 dl lunkent vand (30°C)
220 g påskeæg med marcipan og chokolade
1 bageform 15×15 cm

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
  3. Hak 120 g påskeæg, og vend dem rundt i dejen.
  4. Smør kageformen eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt.
  5. Hak de resterende påskeæg, og kom dem ovenpå dejen.
  6. Bag ved 175°C (varmluft 155°C) i 25-30 minutter. Hvis du ønsker en mere chewy brownie kan du med fordel bage den et par minutter kortere.

Et godt tip: Prøv også denne nemme brownie med citronfrosting, som også passer perfekt til påskebordet.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.