Nemme muffins ala påskekyllinger – Bageblanding

Bag søde påskekyllinger, der er lige til at spise. Med Valsemøllen Citronmåne blanding kan i lave disse søde påskekyllinger. Tag børnene med i køkkenet og brug påskeferien på den gode og nemme bagning. Med Valsemøllen kageblandinger gør vi det nemt for jer at tage børne med i køkkenet.

Find mere inspiration til påskeopskrifterne her.

Se opskrift
nemme muffins ala Påskekyllinger - Bageblanding

Køkkentid
25 min.

Ventetid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Nemme muffins ala påskekyllinger – Bageblanding: 3 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser

Opskrift

12-15 stk.

Muffins 
1 ps. Valsemøllen Citronmåne Bageblanding
1/2 dl lunkent vand (30°C)
1 dl olie
2 æg

Citronfrosting 
1 ps. Valsemøllen Citronglasur-blanding
250 g smør
350 g Flormelis
Gul frugtfarve (indtil rette farve)
Citronsaft (indtil rette citron smag)

Pynt
30 oreos (de kan være lidt svære at dele)
15 stk. chokoladeæg (skal bruges til næsen)
50 g smeltet chokolade

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde

 

Muffins 

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand, olie og æg.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
  3. Smør dine muffinsforme, og fordel kagedejen jævnt, så formene er lidt mere end halvt fyldte.
  4. Bag dem ved 180°C (ved varmluft 160°C) i 15-20 minutter, til de er gyldne ovenpå
  5. Lad dine muffins køle af i formene.

Frosting 

  1. Bland alle ingredienserne i en skål og pisk til det er let og luftigt.
  2. Sprøjte din frosting på med sprøjtepose og en fin tyl, eller smør den på med en kniv.

Pynt

  1. Smelt chokoladen over et vandbad
  2. Skil hver Oreo fra hinanden og brug Oreoen med mest creme.
  3. Kom Oreo på muffinene og kom en lille prik smeltet chokolade i midten.

Et godt tip: Skal du udfordres i køkkenet? Så kast dig ud i at bage denne fine påskelagkage med passionsfrugt og vanilje.  

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.