Nemme muffins ala påskekyllinger – Bageblanding

Bag søde påskekyllinger, der er lige til at spise. Med Valsemøllen Citronmåne blanding kan i lave disse søde påskekyllinger. Tag børnene med i køkkenet og brug påskeferien på den gode og nemme bagning. Med Valsemøllen kageblandinger gør vi det nemt for jer at tage børne med i køkkenet.

Find mere inspiration til påskeopskrifterne her.

Se opskrift
nemme muffins ala Påskekyllinger - Bageblanding

Køkkentid
25 min.

Ventetid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Nemme muffins ala påskekyllinger – Bageblanding: 3 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser

Opskrift

12-15 stk.

Muffins 
1 ps. Valsemøllen Citronmåne Bageblanding
1/2 dl lunkent vand (30°C)
1 dl olie
2 æg

Citronfrosting 
1 ps. Valsemøllen Citronglasur-blanding
250 g smør
350 g Flormelis
Gul frugtfarve (indtil rette farve)
Citronsaft (indtil rette citron smag)

Pynt
30 oreo
15 stk. chokoladeæg (skal bruges til næsen)
50 g smeltet chokolade

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde

 

Muffins 

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand, olie og æg.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
  3. Smør dine muffinsforme, og fordel kagedejen jævnt, så formene er lidt mere end halvt fyldte.
  4. Bag dem ved 180°C (ved varmluft 160°C) i 15-20 minutter, til de er gyldne ovenpå
  5. Lad dine muffins køle af i formene.

Frosting 

  1. Bland alle ingredienserne i en skål og pisk til det er let og luftigt.
  2. Sprøjte din frosting på med sprøjtepose og en fin tyl, eller smør den på med en kniv.

Pynt

  1. Smelt chokoladen over et vandbad
  2. Skil hver Oreo fra hinanden og brug Oreoen med mest creme.
  3. Kom Oreo på muffinene og kom en lille prik smeltet chokolade i midten.

Et godt tip: Skal du udfordres i køkkenet? Så kast dig ud i at bage denne fine påskelagkage med passionsfrugt og vanilje.  

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.