Nem brownie med citronfrosting – Bageblanding

Bag en nem brownie med citronfrosting. Denne brownie er bagt med kageblandingen Valsemøllen Brownie toppet med en frisk og syrlig citronfrosting. Med kageblandingen som bund er det nemt og hurtigt at bage en god, hjemmelavet kage. Du kan endda tage børnene med i processen med at røre, piske og pynte.

Frostingen er også nem at gå til, og du skal kun bruge smør, flormelis og den frugtfarve, du bedst kan lide. Pynt kagen til lige den anledning, som du vil servere den til. Her har vi pyntet med spiselige blomster for et sommerligt udtryk. Find flere opskrifter med Valsemøllen kageblandinger her.

Se opskrift
Nem brownie med citronfrosting - Bageblanding

Køkkentid
15 min.

Ventetid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Nem brownie med citronfrosting – Bageblanding: 1 ud af 5 baseret på 6 anmeldelser

Opskrift

1 kage á ca. 8-12 stykker

Brownie
1 ps. Valsemøllen Brownie
1 dl lunkent vand (30°C)

Citronfrosting
250 g smør
350 g flormelis
Gul frugtfarve (indtil rette farve)
Citronsaft (indtil rette citronsmag)
1 rund form (ca. 22 cm i diameter)

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde

 

Brownie

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
  3. Smør kageformen eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt.
  4. Bag ved 175°C (varmluft 155°C) i 25-30 minutter. Hvis du ønsker en mere chewy brownie kan du med fordel bage den et par minutter kortere.
  5. Lad kagen køle af.

Frosting

  1. Bland alle ingredienserne i en skål og pisk til frostingen er let og luftig.
  2. Sprøjt din frosting på med sprøjtepose og en fin tyl, eller smør den på med en kniv.
+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger (link til produkterne) kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole (link til bageskolen) og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

    Hvad er godt at huske, når man skal bage i en Airfryer?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.