Nem brownie med citronfrosting – Bageblanding

Bag en nem brownie med citronfrosting. Denne brownie er bagt med kageblandingen Valsemøllen Brownie toppet med en frisk og syrlig citronfrosting. Med kageblandingen som bund er det nemt og hurtigt at bage en god, hjemmelavet kage. Du kan endda tage børnene med i processen med at røre, piske og pynte.

Frostingen er også nem at gå til, og du skal kun bruge smør, flormelis og den frugtfarve, du bedst kan lide. Pynt kagen til lige den anledning, som du vil servere den til. Her har vi pyntet med spiselige blomster for et sommerligt udtryk. Find flere opskrifter med Valsemøllen kageblandinger her.

Se opskrift
Nem brownie med citronfrosting - Bageblanding

Køkkentid
15 min.

Ventetid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

1 kage á ca. 8-12 stykker

Brownie
1 ps. Valsemøllen Brownie
1 dl lunkent vand (30°C)

Citronfrosting
250 g smør
350 g flormelis
Gul frugtfarve (indtil rette farve)
Citronsaft (indtil rette citronsmag)
1 rund form (ca. 22 cm i diameter)

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde

 

Brownie

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
  3. Smør kageformen eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt.
  4. Bag ved 175°C (varmluft 155°C) i 25-30 minutter. Hvis du ønsker en mere chewy brownie kan du med fordel bage den et par minutter kortere.
  5. Lad kagen køle af.

Frosting

  1. Bland alle ingredienserne i en skål og pisk til frostingen er let og luftig.
  2. Sprøjt din frosting på med sprøjtepose og en fin tyl, eller smør den på med en kniv.
+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.