Nem brownie med citronfrosting – Bageblanding

Bag en nem brownie med citronfrosting. Denne brownie er bagt med kageblandingen Valsemøllen Brownie toppet med en frisk og syrlig citronfrosting. Med kageblandingen som bund er det nemt og hurtigt at bage en god, hjemmelavet kage. Du kan endda tage børnene med i processen med at røre, piske og pynte.

Frostingen er også nem at gå til, og du skal kun bruge smør, flormelis og den frugtfarve, du bedst kan lide. Pynt kagen til lige den anledning, som du vil servere den til. Her har vi pyntet med spiselige blomster for et sommerligt udtryk. Find flere opskrifter med Valsemøllen kageblandinger her.

Se opskrift
Nem brownie med citronfrosting - Bageblanding

Køkkentid
15 min.

Ventetid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Nem brownie med citronfrosting – Bageblanding: 2 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

1 kage á ca. 8-12 stykker

Brownie
1 ps. Valsemøllen Brownie
1 dl lunkent vand (30°C)

Citronfrosting
250 g smør
350 g flormelis
Gul frugtfarve (indtil rette farve)
Citronsaft (indtil rette citronsmag)
1 rund form (ca. 22 cm i diameter)

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde

 

Brownie

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
  3. Smør kageformen eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt.
  4. Bag ved 175°C (varmluft 155°C) i 25-30 minutter. Hvis du ønsker en mere chewy brownie kan du med fordel bage den et par minutter kortere.
  5. Lad kagen køle af.

Frosting

  1. Bland alle ingredienserne i en skål og pisk til frostingen er let og luftig.
  2. Sprøjt din frosting på med sprøjtepose og en fin tyl, eller smør den på med en kniv.
+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.