Nem brownie med citronfrosting – Bageblanding

Bag en nem brownie med citronfrosting. Denne brownie er bagt med kageblandingen Valsemøllen Brownie toppet med en frisk og syrlig citronfrosting. Med kageblandingen som bund er det nemt og hurtigt at bage en god, hjemmelavet kage. Du kan endda tage børnene med i processen med at røre, piske og pynte.

Frostingen er også nem at gå til, og du skal kun bruge smør, flormelis og den frugtfarve, du bedst kan lide. Pynt kagen til lige den anledning, som du vil servere den til. Her har vi pyntet med spiselige blomster for et sommerligt udtryk. Find flere opskrifter med Valsemøllen kageblandinger her.

Se opskrift
Nem brownie med citronfrosting - Bageblanding

Køkkentid
15 min.

Ventetid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

1 kage á ca. 8-12 stykker

Brownie
1 ps. Valsemøllen Brownie
1 dl lunkent vand (30°C)

Citronfrosting
250 g smør
350 g flormelis
Gul frugtfarve (indtil rette farve)
Citronsaft (indtil rette citronsmag)
1 rund form (ca. 22 cm i diameter)

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde

 

Brownie

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
  3. Smør kageformen eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt.
  4. Bag ved 175°C (varmluft 155°C) i 25-30 minutter. Hvis du ønsker en mere chewy brownie kan du med fordel bage den et par minutter kortere.
  5. Lad kagen køle af.

Frosting

  1. Bland alle ingredienserne i en skål og pisk til frostingen er let og luftig.
  2. Sprøjt din frosting på med sprøjtepose og en fin tyl, eller smør den på med en kniv.
+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.