Brownie – Valsemøllen bageblanding

Fra hyggelige kaffepauser til lækre desserter. Med den lækre chokoladesmag passer en hjemmebagt brownie til alle anledninger. Forkæl dig selv og dem du holder af med en lækker chokoladeklassiker, der nemt kan varieres.

Kageblandingen til brownie gør det nemt for dig at bage en chokoladebombe uden lige. Kagen er enkel, men kan varieres på et utal af måder. Bland enten nødder eller ekstra chokoladestykker i dejen, eller bag dem som muffins, der bliver toppet med lækker popcornkaramelknas. Lad fantasien sætte grænsen for, hvordan du bager en lækker brownie. Den er så nem, at du kan bruge mere tid med dine gæster.

Se opskrift
Brownie

Køkkentid
10 min.

Ventetid
25-30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Brownie – Valsemøllen bageblanding: 3 ud af 5 baseret på 45 anmeldelser

Opskrift

1 kage ca. 8-10 stk.

1 ps. Valsemøllen Brownie
1 dl lunkent vand (30°C)
1 bageform 15×15 cm

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
  3. Smør kageformen eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt.
  4. Bag ved 175°C (varmluft 155°C) i 25-30 minutter. Hvis du ønsker en mere chewy brownie kan du med fordel bage den et par minutter kortere.
  5. Du kan evt. pynte din færdigbagte bownie med revet mørk chokolade.

Et godt tip: Du kan variere din brownie på mange måder. Hvis du ønsker lidt crunch i din brownie, kan du finde opskriften med nødder her. Du kan også bage den som muffins og toppe den med karamelpopcorn. Dem laver du ved at smelte ca. 3 dl sukker i en gryde. Så snart den er smeltet tilsætter du ½ spsk salt og 50 g. Når karamellen er gylden og ensartet tilsættes 1 spsk natron, der får massen til at boble. Tilføj en pose poppede popcorn, og vend dem i karamellen. Fordel dem enten på en bageplade eller lav små klynger, der passer som topping på dine muffins. Lad dem køle af, og sæt dem fast på dine muffins med lidt smeltet chokolade.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.