Brownie – Valsemøllen bageblanding

Fra hyggelige kaffepauser til lækre desserter. Med den lækre chokoladesmag passer en hjemmebagt brownie til alle anledninger. Forkæl dig selv og dem du holder af med en lækker chokoladeklassiker, der nemt kan varieres.

Kageblandingen til brownie gør det nemt for dig at bage en chokoladebombe uden lige. Kagen er enkel, men kan varieres på et utal af måder. Bland enten nødder eller ekstra chokoladestykker i dejen, eller bag dem som muffins, der bliver toppet med lækker popcornkaramelknas. Lad fantasien sætte grænsen for, hvordan du bager en lækker brownie. Den er så nem, at du kan bruge mere tid med dine gæster.

Se opskrift
Brownie

Køkkentid
10 min.

Ventetid
25-30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Brownie – Valsemøllen bageblanding: 3 ud af 5 baseret på 75 anmeldelser

Opskrift

1 kage ca. 8-10 stk.

1 ps. Valsemøllen Brownie
1 dl lunkent vand (30°C)
1 bageform 15×15 cm

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
  3. Smør kageformen eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt.
  4. Bag ved 175°C (varmluft 155°C) i 25-30 minutter. Hvis du ønsker en mere chewy brownie kan du med fordel bage den et par minutter kortere.
  5. Du kan evt. pynte din færdigbagte bownie med revet mørk chokolade.

Et godt tip: Du kan variere din brownie på mange måder. Hvis du ønsker lidt crunch i din brownie, kan du finde opskriften med nødder her. Du kan også bage den som muffins og toppe den med karamelpopcorn. Dem laver du ved at smelte ca. 3 dl sukker i en gryde. Så snart den er smeltet tilsætter du ½ spsk salt og 50 g. Når karamellen er gylden og ensartet tilsættes 1 spsk natron, der får massen til at boble. Tilføj en pose poppede popcorn, og vend dem i karamellen. Fordel dem enten på en bageplade eller lav små klynger, der passer som topping på dine muffins. Lad dem køle af, og sæt dem fast på dine muffins med lidt smeltet chokolade.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.