Brownie – Valsemøllen bageblanding

Fra hyggelige kaffepauser til lækre desserter. Med den lækre chokoladesmag passer en hjemmebagt brownie til alle anledninger. Forkæl dig selv og dem du holder af med en lækker chokoladeklassiker, der nemt kan varieres.

Kageblandingen til brownie gør det nemt for dig at bage en chokoladebombe uden lige. Kagen er enkel, men kan varieres på et utal af måder. Bland enten nødder eller ekstra chokoladestykker i dejen, eller bag dem som muffins, der bliver toppet med lækker popcornkaramelknas. Lad fantasien sætte grænsen for, hvordan du bager en lækker brownie. Den er så nem, at du kan bruge mere tid med dine gæster.

Se opskrift
Brownie

Køkkentid
10 min.

Ventetid
25-30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Brownie – Valsemøllen bageblanding: 3 ud af 5 baseret på 53 anmeldelser

Opskrift

1 kage ca. 8-10 stk.

1 ps. Valsemøllen Brownie
1 dl lunkent vand (30°C)
1 bageform 15×15 cm

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
  3. Smør kageformen eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt.
  4. Bag ved 175°C (varmluft 155°C) i 25-30 minutter. Hvis du ønsker en mere chewy brownie kan du med fordel bage den et par minutter kortere.
  5. Du kan evt. pynte din færdigbagte bownie med revet mørk chokolade.

Et godt tip: Du kan variere din brownie på mange måder. Hvis du ønsker lidt crunch i din brownie, kan du finde opskriften med nødder her. Du kan også bage den som muffins og toppe den med karamelpopcorn. Dem laver du ved at smelte ca. 3 dl sukker i en gryde. Så snart den er smeltet tilsætter du ½ spsk salt og 50 g. Når karamellen er gylden og ensartet tilsættes 1 spsk natron, der får massen til at boble. Tilføj en pose poppede popcorn, og vend dem i karamellen. Fordel dem enten på en bageplade eller lav små klynger, der passer som topping på dine muffins. Lad dem køle af, og sæt dem fast på dine muffins med lidt smeltet chokolade.

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.