Brownie med pistacie og peanuts – Valsemøllen kageblanding

Klassisk brownie med nødder passer til alle anledninger lige fra hyggelige kaffepauser til lækre desserter. Med den lækre chokoladesmag og crunch fra nødderne er det den perfekte kage.

Se opskrift

Køkkentid
10 min.

Ventetid
25-30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til 1 kage ca. 8-10 stk.

1 ps. Valsemøllen Brownie
1 dl lunkent vand (30°C)
50 g peanuts
50 g pistacienødder
1 bageform 15×15 cm

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
  3. Tilsæt en anelse peanuts og pistacie eller de nødder du godt kan lide til dejen.
  4. Smør kageformen eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt.
  5. Pynt brownien med peanuts og pistacie.
  6. Bag ved 175°C (varmluft 155°C) i 25-30 minutter. Hvis du ønsker en mere chewy brownie kan du med fordel bage den et par minutter kortere.
  7. Du kan evt. pynte din færdigbagte bownie med revet mørk chokolade.

Tip: Hvis du ønsker den helt klassiske brownie finder du opskriften her.