Brownie med nødder – Bageblanding

En klassisk brownie med nødder passer til alle anledninger lige fra hyggelige kaffepauser til lækre desserter. Med den lækre chokoladesmag og crunch fra nødderne er det den perfekte kage.

Aldrig har det været nemmere at bage en brownie med nødder. Opskriften er bagt med Valsemøllen Brownie Bageblanding, der giver en lækker chokoladekage. I opskriften har vi givet den lidt ekstra kærlighed i form af peanuts og pistacienødder. Kagen smager selvfølgelig også godt uden det ekstra fyld, men det er altid lækkert at give lidt ekstra. Du kan fx også blande chokoladestykker eller valnødder i dejen. Server den som den er, eller med en klat vanilje is og friske bær. Så er der nem og lækker dessert.

Se opskrift
brownie med nødder

Køkkentid
10 min.

Ventetid
25-30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Brownie med nødder – Bageblanding: 2 ud af 5 baseret på 4 anmeldelser

Opskrift

1 kage ca. 8-10 stk.

1 ps. Valsemøllen Brownie
1 dl lunkent vand (30°C)
50 g peanuts
50 g pistacienødder
1 bageform 15×15 cm

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
  3. Tilsæt en anelse peanuts og pistacie eller de nødder som du godt kan lide til dejen.
  4. Smør kageformen eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt.
  5. Pynt brownien med peanuts og pistacie.
  6. Bag ved 175°C (varmluft 155°C) i 25-30 minutter. Hvis du ønsker en mere chewy brownie kan du med fordel bage den et par minutter kortere.
  7. Du kan evt. pynte din færdigbagte bownie med revet mørk chokolade.

Et godt tip: Hvis du ønsker den helt klassiske brownie, finder du opskriften her. Hvis du ikke ligger inde med peanuts og pistacienødder, kan du også fx bruge ristede hasselnødder, valnødder eller chokoladestykker. Kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan fylde din brownie med. Ønsker du at eksperimentere endnu mere med brownie-bagningen, kan vi også anbefale opskriften på hvid brownie med pistacie, der bliver bagt fra bunden.

brownie med nødder

 

 

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.