Brownie med nødder – Bageblanding

En klassisk brownie med nødder passer til alle anledninger lige fra hyggelige kaffepauser til lækre desserter. Med den lækre chokoladesmag og crunch fra nødderne er det den perfekte kage.

Aldrig har det været nemmere at bage en brownie med nødder. Opskriften er bagt med Valsemøllen Brownie Bageblanding, der giver en lækker chokoladekage. I opskriften har vi givet den lidt ekstra kærlighed i form af peanuts og pistacienødder. Kagen smager selvfølgelig også godt uden det ekstra fyld, men det er altid lækkert at give lidt ekstra. Du kan fx også blande chokoladestykker eller valnødder i dejen. Server den som den er, eller med en klat vanilje is og friske bær. Så er der nem og lækker dessert.

Se opskrift
brownie med nødder

Køkkentid
10 min.

Ventetid
25-30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Brownie med nødder – Bageblanding: 3 ud af 5 baseret på 7 anmeldelser

Opskrift

1 kage ca. 8-10 stk.

1 ps. Valsemøllen Brownie
1 dl lunkent vand (30°C)
50 g peanuts
50 g pistacienødder
1 bageform 15×15 cm

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
  3. Tilsæt en anelse peanuts og pistacie eller de nødder som du godt kan lide til dejen.
  4. Smør kageformen eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt.
  5. Pynt brownien med peanuts og pistacie.
  6. Bag ved 175°C (varmluft 155°C) i 25-30 minutter. Hvis du ønsker en mere chewy brownie kan du med fordel bage den et par minutter kortere.
  7. Du kan evt. pynte din færdigbagte bownie med revet mørk chokolade.

Et godt tip: Hvis du ønsker den helt klassiske brownie, finder du opskriften her. Hvis du ikke ligger inde med peanuts og pistacienødder, kan du også fx bruge ristede hasselnødder, valnødder eller chokoladestykker. Kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan fylde din brownie med. Ønsker du at eksperimentere endnu mere med brownie-bagningen, kan vi også anbefale opskriften på hvid brownie med pistacie, der bliver bagt fra bunden.

brownie med nødder

 

 

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.