Nemme påskereder – Bageblanding

Kender du påskereder? Bag fine, snoede påskereder i påsken – det er slet ikke svært, og resultatet pynter så fint på påskebordet. Traditionen med påskebrød stammer fra Italien med rigtige æg i midten, men her nøjes vi med de søde af slagsen. Påskerederne er klassiske lyse boller og egner sig derfor godt til alt fra brunchbordet, eftermiddagshyggen eller som et ekstra påskeelement på et tapasbord.

Måske har du også brug for en aktivitet til børnene i påskeferien? Det er sjovt for de mellemstore børn at ælte dejen, sno påskerederne og til sidst komme påskeæg i midten af rederne.

Påskerederne er lavet med bageblandingen Valsemøllen Boller, som gør det nemt og hurtigt at lave bolledejen.

Find endnu mere inspiration til påskeopskrifter her.

Se opskrift
Nemme påskereder

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 t 10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

18 stk.

1 ps. Valsemøllen Boller
1 brev Valsemøllen tørgær (14 g)
4½ dl vand, lidt koldere end lunkent (ca. 25°C)
18 stk. påskeæg (marcipan eller chokolade)
Æg til pensling

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde

 

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i 5-10 minutter i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne.
  3. Del dejen i ca. 18 lige store stykker på et meldrysset bord.
  4. Del hvert stykke i to og rul til lange strimler/pølser på ca. 25 cm længde. Tag to dejstrimler og sno dem sammen. Form samtidig som en krans, saml de to ender. Sørg for at der er et hul i midten på størrelse med en femkrone.
  5. Lad efterhæve i 60 minutter. Pensl med æg.
  6. Bag i 9-11 minutter i forvarmet ovn på 220 grader til de er gyldne.
  7. Lad rederne køle lidt af, og kom så chokolade-påskeæggene i.

Et godt tip: Hvis du ikke har en Valsemøllen Boller bageblanding i skabet, kan du også bage rederne ud fra denne opskrift på boller.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.