Påskecookies

Bag nemme og børnevenlige påskecookies i påskeferien. Bag påskecookies sammen med børnene og nyd tiden sammen i køkkenet. Disse lækre og sprøde påskecookies er samtidig en god måde at udnytte, hvis du har en masse chokoladepåskeæg liggende. Brug lige de påskeæg du har liggende!

Bag med Valsemøllen ØKO Dansk Stenformalet Hvedemel, så får du både et sprødt resultat og 20% fuldkorn – helt uden at børnene lægger mærke til det.

Se opskrift

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 t.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

Ca. 10 stk.

125 g smør, smeltet
175 g Valsemøllen ØKO Dansk Stenformalet Hvedemel
1 tsk. bagepulver
200 g rørsukker
3 g salt
1 æg
125 g chokolade-påskeæg til at komme i og ovenpå. (2/3 finthakkes og bruges i dejen og resten (1/3) hakkes groft og skal på 5 min. inde i bagetiden.

Fremgangsmåde

 

  1. Smelt smørret ved lav varme i en gryde. Stil det til side.
  2. Rør mel og bagepulver sammen i en skål.
  3. Kom rørsukker og salt i en anden skål. Hæld smørret over sukkeret og rør sammen. Kom ægget i og rør igen. Tilsæt de tørre ingredienser og 2/3 af de finthakkede påskeæg og rør sammen.
  4. Kom dejen på køl i mindst 20 minutter. Du kan også lade den stå til dagen efter, hvis det passer dig bedre.
  5. Tag dejen ud fra køl. Tænd ovnen på 180°C over/under varme.
  6. Form dejen til ca. 10 kugler.
  7. Placer dine cookies på en bageplade beklædt med bagepapir.
  8. Bag dine cookies i cirka 5 minutter – top med de resterende grofthakkede chokoladeæg på toppen.
  9. Bag videre i ca. 10 minutter. De skal være bløde i midten og gyldne i kanten.
  10. Lad dem hvile i 5 minutter før de føres over på en bagerist.
  11. Nyd dem lune eller lad dem køle helt af. Opbevar dine påskecookies i en lufttæt beholder ved stuetemperatur.

Et godt tip: Lyst til endnu mere påskebag? Vi har samlet en hel liste af ideer til påskekager lige her.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere fredag d. 29. juli, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 29.juli, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag den 28.juli 2022.