Påskecookies

Bag nemme og børnevenlige påskecookies i påskeferien. Bag påskecookies sammen med børnene og nyd tiden sammen i køkkenet. Disse lækre og sprøde påskecookies er samtidig en god måde at udnytte, hvis du har en masse chokoladepåskeæg liggende. Brug lige de påskeæg du har liggende!

Bag med Valsemøllen ØKO Dansk Stenformalet Hvedemel, så får du både et sprødt resultat og 20% fuldkorn – helt uden at børnene lægger mærke til det.

Se opskrift

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 t.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Påskecookies: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

Ca. 10 stk.

125 g smør, smeltet
175 g Valsemøllen ØKO Dansk Stenformalet Hvedemel
1 tsk. bagepulver
200 g rørsukker
3 g salt
1 æg
125 g chokolade-påskeæg til at komme i og ovenpå. (2/3 finthakkes og bruges i dejen og resten (1/3) hakkes groft og skal på 5 min. inde i bagetiden.

Fremgangsmåde

 

  1. Smelt smørret ved lav varme i en gryde. Stil det til side.
  2. Rør mel og bagepulver sammen i en skål.
  3. Kom rørsukker og salt i en anden skål. Hæld smørret over sukkeret og rør sammen. Kom ægget i og rør igen. Tilsæt de tørre ingredienser og 2/3 af de finthakkede påskeæg og rør sammen.
  4. Kom dejen på køl i mindst 20 minutter. Du kan også lade den stå til dagen efter, hvis det passer dig bedre.
  5. Tag dejen ud fra køl. Tænd ovnen på 180°C over/under varme.
  6. Form dejen til ca. 10 kugler.
  7. Placer dine cookies på en bageplade beklædt med bagepapir.
  8. Bag dine cookies i cirka 5 minutter – top med de resterende grofthakkede chokoladeæg på toppen.
  9. Bag videre i ca. 10 minutter. De skal være bløde i midten og gyldne i kanten.
  10. Lad dem hvile i 5 minutter før de føres over på en bagerist.
  11. Nyd dem lune eller lad dem køle helt af. Opbevar dine påskecookies i en lufttæt beholder ved stuetemperatur.

Et godt tip: Lyst til endnu mere påskebag? Vi har samlet en hel liste af ideer til påskekager lige her.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.