Påske cupcakes med chokolade – Bageblanding

Skal du overraske ungerne med sjove muffins i påsken? Tag børnene med i køkkenet og bag lækre påske cupcakes med Valsemøllen Chokoladekage Bageblanding. Det gør det nemt og sjovt at bage.

Påskeslik er perfekt som pynt til dine kager. Disse påskecupcakes er pyntet med små chokoladeharer, men du kan pynte dem med lige det du har. Når du pynter kager med slik, får det et sjovt og legende udtryk, der gør det endnu sjovere at spise kage. De fine chokolademuffins er gode som dessert til påskefrokosten, eller når du bare vil forkæle dem der hjemme. Rigtig god påske-bagelyst!

 

Se opskrift
påske cupcakes

Køkkentid
25 min.

Ventetid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Påske cupcakes med chokolade – Bageblanding: 3 ud af 5 baseret på 6 anmeldelser

Opskrift

10-12 stk.

Påske cupcakes
1 ps. Valsemøllen Chokoladekage
2,5 dl lunkent vand (30°C)
1 dl vegetabilsk olie

Frosting
125 g blødt smør
1-2 tsk. vaniljeekstrakt eller pebermynteekstrakt
125 g flormelis
4-8 dråber grøn frugtfarve

Pynt
Små påskeharer i chokolade
Evt. sukkerblomster

Brugt i opskriften

Sådan gør du

Påske cupcakes

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand og olie.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
  3. Smør muffinsformene og hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt.
  4. Bag ved 180°C (varmluft 160°C) i ca. 15-20 minutter.
  5. Lad dine muffins køle i formen.

Frosting

  1. Pisk smør med ekstrakt og grøn frygtfarve, og kom flormelis i lidt af gangen. Pisk i 3-5 minutter, til det er lyst og luftigt. Tilsæt mere farve eller ekstrakt efter smag.
  2. Pynt med påskeharer i chokolade og sukkerblomster.
  3. Velbekomme!

Et godt tip: Hvis du gerne vil fejre påsken med et lidt anderledes påskebord, kan du servere et påskekagebord. Server de lækre påske cupcakes, og bag lækre påskemuffins med citron og påskekager med makron. Det kan blive en sjov og anderledes påsketradition.

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.