Påske cupcakes med chokolade – Bageblanding

Skal du overraske ungerne med sjove muffins i påsken? Tag børnene med i køkkenet og bag lækre påske cupcakes med Valsemøllen Chokoladekage Bageblanding. Det gør det nemt og sjovt at bage.

Påskeslik er perfekt som pynt til dine kager. Disse påskecupcakes er pyntet med små chokoladeharer, men du kan pynte dem med lige det du har. Når du pynter kager med slik, får det et sjovt og legende udtryk, der gør det endnu sjovere at spise kage. De fine chokolademuffins er gode som dessert til påskefrokosten, eller når du bare vil forkæle dem der hjemme. Rigtig god påske-bagelyst!

 

Se opskrift
påske cupcakes

Køkkentid
25 min.

Ventetid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Påske cupcakes med chokolade – Bageblanding: 1 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

10-12 stk.

Påske cupcakes
1 ps. Valsemøllen Chokoladekage
2,5 dl lunkent vand (30°C)
1 dl vegetabilsk olie

Frosting
125 g blødt smør
1-2 tsk. vaniljeekstrakt eller pebermynteekstrakt
125 g flormelis
4-8 dråber grøn frugtfarve

Pynt
Små påskeharer i chokolade
Evt. sukkerblomster

Brugt i opskriften

Sådan gør du

Påske cupcakes

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand og olie.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
  3. Smør muffinsformene og hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt.
  4. Bag ved 180°C (varmluft 160°C) i ca. 15-20 minutter.
  5. Lad dine muffins køle i formen.

Frosting

  1. Pisk smør med ekstrakt og grøn frygtfarve, og kom flormelis i lidt af gangen. Pisk i 3-5 minutter, til det er lyst og luftigt. Tilsæt mere farve eller ekstrakt efter smag.
  2. Pynt med påskeharer i chokolade og sukkerblomster.
  3. Velbekomme!

Et godt tip: Hvis du gerne vil fejre påsken med et lidt anderledes påskebord, kan du servere et påskekagebord. Server de lækre påske cupcakes, og bag lækre påskemuffins med citron og påskekager med makron. Det kan blive en sjov og anderledes påsketradition.