Rabarberkage med marcipan

Rabarber er perfekt til kager og denne rabarberkage er ingen undtagelse. Den er perfekt sød og syrlig, da marcipan og rabarber afstemmer smagen helt perfekt.

Ditte Julie har lavet denne lækre kage med rabarber og marcipan – perfekt til en hyggestund med familie eller venner. Bagt på Valsemøllen Kage Hvedemel, der giver en lækker og saftig kage. Den skønne rabarberkage smager skønt med en klat flødeskum eller vaniljeis til.

Se opskrift
rabarberkage

Køkkentid
30 min.

Ventetid
30-35 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Rabarberkage med marcipan: 4 ud af 5 baseret på 4 anmeldelser

Opskrift

ca. 6 personer

Kage
1 vaniljestang
150 g lyst rørsukker
100 g rå marcipan
150 g blødt smør
3 store æg
100 g Valsemøllen Kage Hvedemel

Rabarberlåg
3-4 rabarber
25 g lyst rørsukker
1 spsk. kartoffelmel

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Flæk vaniljestangen på den lange led, og skrab nænsomt vaniljekornene ud med en lille kniv. Mas kornene sammen med en smule af sukkeret.
  2. Pisk vaniljesukker, sukker, marcipan og smør sammen. Ingen klumper.
  3. Tilsæt æggene, ét ad gangen.
  4. Tilsæt Valsemøllen kage hvedemel og vend det hele forsigtigt sammen.
  5. Kom dejen op i en springform (20 cm i diameter).
  6. Rabarberlåg: Skær rabarberne i stave af ca. 6 cm og del den lille rabarberstav på langs. Kom dem op i en skål sammen med 25 g lyst rørsukker og kartoffelmel. Vend det sammen og læg rabarberne på kagen i et smukt mønster.
  7. Bag kagen ved 200°C (180°C varmluft) i 30-35 minutter.
  8. Lad den køle helt ned.

 

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.