Kanelkage

En saftig kanelkage er elsket at alle, og så er den super nem at bage. Forkæl familien, klassen eller kollegerne med den skønne bradepandekage.

Kanelkage er en klassiker inden for bradepandekager. Den er nem at lave, og så smager den skønt. Om der skal bages kage til klassen eller arbejdspladsen er opskriften et sikkert hit blandt alle. Kagen er pyntet med chokoladeknapper, men vil du holde den enkel med glasur, er det selvfølgelig også en mulighed.

Se opskrift
kanelkage

Køkkentid
20 min.

Ventetid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Kanelkage: 3 ud af 5 baseret på 11 anmeldelser

Opskrift

1 kage

250 g smeltet smør (afkølet)
800 g sukker
800 g Valsemøllen Økologisk Dansk Stenformalet Hvedemel
8 tsk stødt kanel
4 tsk natron
1 L kærnemælk

Pynt
100 g smeltet smør (afkølet)
500 g flormelis
4 tsk vanilje
2 spsk kakao
8 spsk varm kaffe
Chokoladeknapper

Sådan gør du

  1. Bland smør og sukker og rør godt.
  2. Tilsæt kærnemælk og rør det godt sammen.
  3. Bland resten i (bland dog kanel og natron med noget af melet inden det hældes i)
  4. Bages i forvarmet ovn på 200 grader i ca.30 min
  5. Pynt: smøres på afkølet kage alt blandes sammen, dog kaffen til sidst
  6. Pynt med chokoladeknapper  – Velbekomme :)

Passer til en stor bradepande (1/2 portion til mindre form)

Et godt tip: Hvis du elsker en godt krydret kage som kanelkagen, findes der mange andre udgaver. Bag f.eks. en svampet squashkage med nødder eller en saftig gulerodskage med cream cheese frosting. Er tiden knap eller skal det gå hurtigt, kan vi også anbefale dig at bage en Valsemøllen Klassisk Krydderkage Bageblanding, der også er fyldt med varme krydderier, og som kræver minimalt af dig.

Opskrift indsendt af Linda Askjær
Denne festkage elsker alle og det er blevet en tradition at jeg bager den til hver eneste klassefest i børnenes klasse, samt til både deres håndbold og fodboldhold til arrangementer.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.