Kanelkage

En saftig kanelkage er elsket at alle, og så er den super nem at bage. Forkæl familien, klassen eller kollegerne med den skønne bradepandekage.

Kanelkage er en klassiker inden for bradepandekager. Den er nem at lave, og så smager den skønt. Om der skal bages kage til klassen eller arbejdspladsen er opskriften et sikkert hit blandt alle. Kagen er pyntet med chokoladeknapper, men vil du holde den enkel med glasur, er det selvfølgelig også en mulighed.

Se opskrift
kanelkage

Køkkentid
20 min.

Ventetid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Kanelkage: 3 ud af 5 baseret på 13 anmeldelser

Opskrift

1 kage

250 g smeltet smør (afkølet)
800 g sukker
800 g Valsemøllen Økologisk Dansk Stenformalet Hvedemel
8 tsk stødt kanel
4 tsk natron
1 L kærnemælk

Pynt
100 g smeltet smør (afkølet)
500 g flormelis
4 tsk vanilje
2 spsk kakao
8 spsk varm kaffe
Chokoladeknapper

Sådan gør du

  1. Bland smør og sukker og rør godt.
  2. Tilsæt kærnemælk og rør det godt sammen.
  3. Bland resten i (bland dog kanel og natron med noget af melet inden det hældes i)
  4. Bages i forvarmet ovn på 200 grader i ca.30 min
  5. Pynt: smøres på afkølet kage alt blandes sammen, dog kaffen til sidst
  6. Pynt med chokoladeknapper  – Velbekomme :)

Passer til en stor bradepande (1/2 portion til mindre form)

Et godt tip: Hvis du elsker en godt krydret kage som kanelkagen, findes der mange andre udgaver. Bag f.eks. en svampet squashkage med nødder eller en saftig gulerodskage med cream cheese frosting. Er tiden knap eller skal det gå hurtigt, kan vi også anbefale dig at bage en Valsemøllen Klassisk Krydderkage Bageblanding, der også er fyldt med varme krydderier, og som kræver minimalt af dig.

Opskrift indsendt af Linda Askjær
Denne festkage elsker alle og det er blevet en tradition at jeg bager den til hver eneste klassefest i børnenes klasse, samt til både deres håndbold og fodboldhold til arrangementer.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger (link til produkterne) kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole (link til bageskolen) og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

    Hvad er godt at huske, når man skal bage i en Airfryer?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.