Squashkage med nødder

En lækker squashkage med nødder er altid et hit. Den revne squash gør kagen blød og saftig, hvilket spiller skønt sammen med de sprøde valnødder og den cremede frosting af flødeost.

Hvis du elsker gulerodskage, vil du også elske denne squashkage med nødder. Den er krydret med de skønneste varme krydderier, og så er den fyldt med valnødder og chokolade. En masse skønne smagskombinationer, der gør, at du helt glemmer at der er grøntsager i kagen. Bag den til klassens time, eller når der kommer kaffegæster.

 

Se opskrift
squashkage med nødder

Køkkentid
35

Ventetid
40


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Squashkage med nødder: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

1 kage

3 æg
250 g brun farin
100 g blødt smør
250 g Valsemøllen hvedemel
½ tsk salt
2 tsk kanel
½ tsk nelliker
1 tsk kardemomme
2 tsk bagepulver
1 tsk natron
1 tsk vaniljesukker
100 g grofthakkede valnødder
100 g grofthakket mørk chokolade
350 g revet squash

Glasur – frosting
150 g flormelis
50 g smør
150 g flødeost
1 tsk vaniljesukker

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Pisk æg, brun farin og smør sammen i en skål.
  2. I en anden skål, bland mel, salt, kanel, nelliker, kardemomme, bagepulver, natron og vaniljesukker sammen, og rør det sammen med æggeblandingen.
  3. Riv squash groft på et rivejern og tilsæt det til dejen sammen med hakket chokolade og valnødder.
  4. Kom dejen i en smurt springform og bag kagen i en forvarmet ovn  175°C (varmluft 160°C). i ca. 35-40 minutter – tjek med en kødnål el.lign., at den er gennembagt.
  5. Imens kagen afkøles laves frosting.
  6. Pisk flormelis og smør godt sammen, og tilsæt flødeost.
  7. Pisk til frostingen er uden klumper.
  8. Fordel frosting på den afkølede kage og pynt evt med hakkede valnødder og lidt revet squash på toppen.

 

+

Vind en Ankarsrum Køkkenmaskine + alle vores dansk mel produkter

til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter)

Vær med til at dyrke håndværket og det gode bagværk. Nu har du nemlig chancen for at vinde en køkkenmaskine fra Ankarsrum, som bliver et uundværligt redskab i dit køkken, når du skal bage og kreere lækre brød og kager. Plus at du vinder hele serien af Valsemøllen dansk mel produkter.

Dansk mel

Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til bageblandinger, klid og kerner. Hvis du bliver den heldige vinder, forkæler vi dig med alle vores dansk mel produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers, hvor vi. ca. én gang om måneden forkæler dig med masser af velsmag og inspiration direkte i dine mailboks.

Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi har samlet alt det bedste indenfor brød, boller og kager med dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 17. september, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 1 vinder. Præmien er en Ankarsrum Køkkenmaskine og Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra mandag den 19. juli 2021 til og med torsdag den 30. september 2021.