Squashkage med nødder

En lækker squashkage med nødder er altid et hit. Den revne squash gør kagen blød og saftig, hvilket spiller skønt sammen med de sprøde valnødder og den cremede frosting af flødeost.

Hvis du elsker gulerodskage, vil du også elske denne squashkage med nødder. Den er krydret med de skønneste varme krydderier, og så er den fyldt med valnødder og chokolade. En masse skønne smagskombinationer, der gør, at du helt glemmer at der er grøntsager i kagen. Bag den til klassens time, eller når der kommer kaffegæster.

 

Se opskrift
squashkage med nødder

Køkkentid
35

Ventetid
40


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Squashkage med nødder: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

1 kage

3 æg
250 g brun farin
100 g blødt smør
250 g Valsemøllen hvedemel
½ tsk salt
2 tsk kanel
½ tsk nelliker
1 tsk kardemomme
2 tsk bagepulver
1 tsk natron
1 tsk vaniljesukker
100 g grofthakkede valnødder
100 g grofthakket mørk chokolade
350 g revet squash

Glasur – frosting
150 g flormelis
50 g smør
150 g flødeost
1 tsk vaniljesukker

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Pisk æg, brun farin og smør sammen i en skål.
  2. I en anden skål, bland mel, salt, kanel, nelliker, kardemomme, bagepulver, natron og vaniljesukker sammen, og rør det sammen med æggeblandingen.
  3. Riv squash groft på et rivejern og tilsæt det til dejen sammen med hakket chokolade og valnødder.
  4. Kom dejen i en smurt springform og bag kagen i en forvarmet ovn  175°C (varmluft 160°C). i ca. 35-40 minutter – tjek med en kødnål el.lign., at den er gennembagt.
  5. Imens kagen afkøles laves frosting.
  6. Pisk flormelis og smør godt sammen, og tilsæt flødeost.
  7. Pisk til frostingen er uden klumper.
  8. Fordel frosting på den afkølede kage og pynt evt med hakkede valnødder og lidt revet squash på toppen.

 

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.