Squashkage med nødder

En lækker squashkage med nødder er altid et hit. Den revne squash gør kagen blød og saftig, hvilket spiller skønt sammen med de sprøde valnødder og den cremede frosting af flødeost.

Hvis du elsker gulerodskage, vil du også elske denne squashkage med nødder. Den er krydret med de skønneste varme krydderier, og så er den fyldt med valnødder og chokolade. En masse skønne smagskombinationer, der gør, at du helt glemmer at der er grøntsager i kagen. Bag den til klassens time, eller når der kommer kaffegæster.

 

Se opskrift
squashkage med nødder

Køkkentid
35

Ventetid
40


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Squashkage med nødder: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

1 kage

3 æg
250 g brun farin
100 g blødt smør
250 g Valsemøllen hvedemel
½ tsk salt
2 tsk kanel
½ tsk nelliker
1 tsk kardemomme
2 tsk bagepulver
1 tsk natron
1 tsk vaniljesukker
100 g grofthakkede valnødder
100 g grofthakket mørk chokolade
350 g revet squash

Glasur – frosting
150 g flormelis
50 g smør
150 g flødeost
1 tsk vaniljesukker

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Pisk æg, brun farin og smør sammen i en skål.
  2. I en anden skål, bland mel, salt, kanel, nelliker, kardemomme, bagepulver, natron og vaniljesukker sammen, og rør det sammen med æggeblandingen.
  3. Riv squash groft på et rivejern og tilsæt det til dejen sammen med hakket chokolade og valnødder.
  4. Kom dejen i en smurt springform og bag kagen i en forvarmet ovn  175°C (varmluft 160°C). i ca. 35-40 minutter – tjek med en kødnål el.lign., at den er gennembagt.
  5. Imens kagen afkøles laves frosting.
  6. Pisk flormelis og smør godt sammen, og tilsæt flødeost.
  7. Pisk til frostingen er uden klumper.
  8. Fordel frosting på den afkølede kage og pynt evt med hakkede valnødder og lidt revet squash på toppen.

 

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.