Chokolademuffins

Lav lækre chokolademuffins med Valsemøllen Chokoladetærte-bageblanding. Med en dyb og intens chokoladesmag og en blød og cremet midte er chokolademuffins perfekte til dig, der elsker chokolade. Prøv den som dessert eller som ekstra weekendforkælelse.

Find flere af vores kageblandinger ud her

Se opskrift
Chokolademuffins - bageblanding

Køkkentid
10 min.

Ventetid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Chokolademuffins: 3 ud af 5 baseret på 31 anmeldelser

Opskrift

ca. 12 stk.

1 ps. Valsemøllen Chokoladetærte
1 dl lunkent vand (30°C)
1½ dl vegetabilsk olie
2 æg
Muffinsforme ca. 12 stk.

Vælg en topping
1. Chokoladeglasur
1 ps. Valsemøllen topping
2½ spsk. vand

2. Ganache 
1 ps. Valsemøllen topping
50 g blødt smør

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand, olie og æg.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
  3. Smør muffins formene og hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt.
  4. Bag ved 180°C (varmluft 160°C) i ca. 15 minutter.

Et godt tip: Du kan også lave den klassiske chokoladetærte. Se opskriften her.