Chokoladetærte – Valsemøllen kageblanding

Med en dyb og intens chokoladesmag og en blød og cremet midte er chokoladetærten perfekt til dig, der elsker kage og smagen af chokolade. Prøv den som dessert eller som ekstra weekendforkælelse.

Se opskrift

Køkkentid
10 min.

Ventetid
25-30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til 1 kage ca. 8-10 stk.

1 ps. Valsemøllen Chokoladetærte
3/4 dl lunkent vand (30°C)
1 dl olie
2 æg
En springform 24 cm i diameter

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand, olie og æg.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
  3. Smør springformen eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt.
  4. Bag ved 180°C (varmluft 160°C) i 25-30 minutter.

Tip: Lav en lækker chokoladecreme af 1 dl fløde og 1 dl mørk chokolade. Varm fløden op til kogepunktet, tag den af varmen og hæld chokoladen i. Rør rund til den er silkeglat, og hæld den på den afkølede tærte.

Valsemøllen Chokoladetærte kan også bruges til at lave lækre chokolademuffins. Se opskriften her.