Chokoladetærte – Valsemøllen kageblanding

Med en dyb og intens chokoladesmag og en blød og cremet midte er chokoladetærten perfekt til dig, der elsker kage og smagen af chokolade. Prøv den som dessert eller som ekstra weekendforkælelse.

Bag en intens chokoladetærte, når du vil forkæle dem du holder af. Kagen er både lækker som den er, men kan også pyntes og toppes med forskellige cremer for at blive ekstra skøn.

Se opskrift
chokoladetærte

Køkkentid
10 min.

Ventetid
25-30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Chokoladetærte – Valsemøllen kageblanding: 4 ud af 5 baseret på 7 anmeldelser

Opskrift

1 kage ca. 8-10 stk.

1 ps. Valsemøllen Chokoladetærte
3/4 dl lunkent vand (30°C)
1 dl olie
2 æg
En springform 24 cm i diameter

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand, olie og æg.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
  3. Smør springformen eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt.
  4. Bag ved 180°C (varmluft 160°C) i 25-30 minutter.

Et godt tip: Hvis du vil gøre din chokoladetærte endnu mere lækker, kan du pynte den med forskellige topping. Lav  fxen lækker chokoladecreme af 1 dl fløde og 1 dl mørk chokolade. Varm fløden op til kogepunktet, tag den af varmen og hæld chokoladen i. Rør rund til den er silkeglat, og hæld den på den afkølede tærte. Eller kan vi også anbefale opskriften på chokoladetærte med flødeskum og bær eller opskriften med moccacreme.

Valsemøllen Chokoladetærte kan også bruges til at lave lækre chokolademuffins. Se opskriften her.