Chokoladetærte – Valsemøllen kageblanding

Med en dyb og intens chokoladesmag og en blød og cremet midte er chokoladetærten perfekt til dig, der elsker kage og smagen af chokolade. Prøv den som dessert eller som ekstra weekendforkælelse.

Bag en intens chokoladetærte, når du vil forkæle dem du holder af. Kagen er både lækker som den er, men kan også pyntes og toppes med forskellige cremer for at blive ekstra skøn.

Se opskrift
chokoladetærte

Køkkentid
10 min.

Ventetid
25-30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Chokoladetærte – Valsemøllen kageblanding: 4 ud af 5 baseret på 38 anmeldelser

Opskrift

1 tærte ca. 8-10 stk.

Chokoladetærte 

1 ps. Valsemøllen Kageblanding
1 dl lunkent vand (30°C)
1½ dl vegetabilsk olie
2 æg
En springform 24 cm i diameter

Vælg topping
Chokoladeglasur
1 ps. Valsemøllen topping
2½ spsk. vand

Ganache 
1 ps. Valsemøllen topping
50 g blødt smør

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Hæld Valsemøllen Kageblanding i en skål, og tilsæt vand, olie og æg.
  2. Rør kagemassen sammen med en grydeske i ca. 3 minutter til den er glat og blank.
  3. Smør formen eller beklæd den med bagepapir.
  4. Hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt.
  5. Bag ved 180°C (varmluft 160°C) i 25-30 minutter.

Chokoladeglasur 

  1. Hæld Valsemøllen topping i en skål og tilsæt vand.
  2. Rør massen godt rundt med en ske.
  3. Fordel glasuren på den afkølede kage.

Ganache 

  1. Hæld Valsemøllen topping i en skål og tilsæt blødt smør.
  2. Pisk sammen med en håndpisker, ved laveste hastighed til en smørbar ganache.
  3. Kom ganachen på den afkølede kage.

Et godt tip: Valsemøllen Chokoladetærte kan også bruges til at lave lækre chokolademuffins. Se opskriften her.

 

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.