Hjemmelavet pizzasauce

Nem og lækker hjemmelavet pizzasauce med tomat, basilikum og hvidløg. Den er nem at lave, og så smager den skønt!

Plejer du også at købe din pizzasauce? Det er faktisk rigtig nemt at lave tomatsaucen selv. Det kræver næsten ingen ingredienser, det er blot simretiden der gør den endnu mere lækker. En klassisk pizzasauce skal ikke være fyldt forskellige smage. Derimod skal hvidløg og basilikum være med til at forstærke tomatsmagen. En god sauce skal give gode smage til pizzaen, og så skal den smage så godt, at mozzarella er nok at toppe den med. Når pizzasaucen er på plads, er det den gode pizza der skal bages. Det kan du lære at gøre i vores bageskole, hvor vi har samlet alle de bedste tricks til at få en god pizzabund.

Se opskrift
pizzasauce

Køkkentid
15 min.

Ventetid
60 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

1 portion

2 friske tomater
1 fed hvidløg
5 store friske basilikumblade
Salt og peber

Sådan gør du

  1. Hak alle ingredienserne og kom dem i en gryde.
  2. Tomatsaucen skal simre i mindst en time for at få den rette smag og konsistens.
  3. Smag din pizzasauce til, og brug den på alle typer af pizzaer.

Et godt tip: Brug tomater med masser af smag til din sauce. Vinterens tomater smager ikke altid af så meget, så sommerens danske tomater giver din sauce en bedre smag. Men der er ikke det, som krydderier og salt og peber ikke kan klare.

Står du og mangler en god opskrift på pizza? Så har vi lavet en masse gode opskrifter til dig. Prøv fx vores opskrift på en god pizzabund, der er nem at bage. Vi har også en god glutenfri pizza, eller pizzaer bagt med vores surdejsboller bageblanding. Hvis du vil blive endnu bedre til at bage pizza, eller blive klogere på, hvorfor du skal bage med pizzasten, har vi samlet en masse gode tips og tricks i vores bageskole.