Hjemmelavet pizzasauce

Nem og lækker hjemmelavet pizzasauce med tomat, basilikum og hvidløg. Den er nem at lave, og så smager den skønt!

Plejer du også at købe din pizzasauce? Det er faktisk rigtig nemt at lave tomatsaucen selv. Det kræver næsten ingen ingredienser, det er blot simretiden der gør den endnu mere lækker. En klassisk pizzasauce skal ikke være fyldt forskellige smage. Derimod skal hvidløg og basilikum være med til at forstærke tomatsmagen. En god sauce skal give gode smage til pizzaen, og så skal den smage så godt, at mozzarella er nok at toppe den med. Når pizzasaucen er på plads, er det den gode pizza der skal bages. Det kan du lære at gøre i vores bageskole, hvor vi har samlet alle de bedste tricks til at få en god pizzabund.

Se opskrift
pizzasauce

Køkkentid
15 min.

Ventetid
60 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

1 portion

2 friske tomater
1 fed hvidløg
5 store friske basilikumblade
Salt og peber

Sådan gør du

  1. Hak alle ingredienserne og kom dem i en gryde.
  2. Tomatsaucen skal simre i mindst en time for at få den rette smag og konsistens.
  3. Smag din pizzasauce til, og brug den på alle typer af pizzaer.

Et godt tip: Brug tomater med masser af smag til din sauce. Vinterens tomater smager ikke altid af så meget, så sommerens danske tomater giver din sauce en bedre smag. Men der er ikke det, som krydderier og salt og peber ikke kan klare.

Står du og mangler en god opskrift på pizza? Så har vi lavet en masse gode opskrifter til dig. Prøv fx vores opskrift på en god pizzabund, der er nem at bage. Vi har også en god glutenfri pizza, eller pizzaer bagt med vores surdejsboller bageblanding. Hvis du vil blive endnu bedre til at bage pizza, eller blive klogere på, hvorfor du skal bage med pizzasten, har vi samlet en masse gode tips og tricks i vores bageskole.

 

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger (link til produkterne) kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole (link til bageskolen) og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

    Hvad er godt at huske, når man skal bage i en Airfryer?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.