Pizzabund – grundopskrift

Pizzabund? Hjemmelavet? Den er god nok. Det er nemt at lave en god og sprød pizzabund selv. Hjemmelavede pizzabunde lavet på Økologisk Tipo 00 er en god bund for en god pizza. Lav flere bunde, og lad børnene eller gæsterne vælge, hvad de vil have på deres. Om man er til den helt klassiske, en hvid pizza eller noget helt tredje, så er dejen klar. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

En pizzabund er afgørende for en god pizza. Pizza er et hit hos både unge og gamle, og med opskriften på en nem og sprød pizzabund, er det bare at beslutte, hvad den skal toppes med.

Se opskrift
Pizzabund

Køkkentid
35 min.

Ventetid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Pizzabund – grundopskrift: 4 ud af 5 baseret på 32 anmeldelser

Opskrift

1 pizzabund

5 g gær
1 1/4 dl. koldt vand (ca. 16°C)
2 spsk. olie
1 tsk. salt
225 g Valsemøllen Øko Tipo 00

Sådan gør du

  1. Opløs gæren i det kolde vand, og tilsæt derefter de øvrige ingredienser.
  2.  Ælt dejen i ca. 10 minutter, indtil den slipper kanterne på skålen – brug evt. en røremaskine.
  3.  Tildæk dejen, og lad den derefter hæve i ca. 2 timer ved stuetemperatur.
  4.  Pak dejen begge ind i film, og stil den i køleskabet natten over.
  5. Tag dejen ud af køleskabet 30 minutter før, pizzaen skal tilberedes og form pizzabunden.

Pizzabund

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.