Mini pizzaer – Valsemøllen brødblanding

Lækre mini pizzaer lavet på Valsemøllen Surdejsboller, er en nem og lækker måde at lave mini pizzaer med de mindste i familien.

Det skal slet ikke være så svært at bage mini pizzaer til madpakken. De nemme pizzaer har en smag af surdej, der er super lækkert i en pizzabund. På den måde har det aldrig været lettere at bage surdejspizza. De er et kæmpe hit, når man hver især selv må vælge hvad der skal på.

 

Se opskrift
mini pizzaer

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 t. og 10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Mini pizzaer – Valsemøllen brødblanding: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

til ca. 24. stk.

1 ps. Valsemøllen Surdejsboller
1 pakke Valsemøllen tørgær
6 1/2 dl vand
200 g tomatsovs
2 pakker mozzarellaost af 200 g
Grøntsags topping (f.eks. kartoffel, tomat, frisk salat og avocado)
Kød topping (f.eks. pepperoni og lufttørret skinke)
Evt. frisk timian og flagesalt

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Bland melblandingen med tørgær og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen godt igennem i op til 10 minutter.
  3. Lad dejen hæve lunt og tildækket i en oliesmurt plastbøtte med låg i ca. 2 timer. Folddejen undervejs.
  4. Tænd ovnen på 250°C varmluft
  5. Hæld dejen ud på et mel drysset bord, og del dejen ud i stykker med en dejdeler. Tryk dejen til små mini pizzaer, brug lidt vand til hænderne.
  6. Placer bundene på en bageplade beklædt med bagepapir
  7. Fordel tomatsovs, ost og den valgte kødtopping på pizzaerne
  8. Bag dem i en forvarmet ovn ved 250°C, i ca. 8-10 minutter eller til de er blevet let gyldne
  9. Top med avokado, urter og grøntsager

Et godt tip: Mini pizzaer er ikke bare en dejlig nem aftenmad, det kan også danne rammen for en lækker madpakke, da man helt selv kan bestemme sin topping. Bag en stor portion med børnene, og frys resten ned. Så er der nemme snacks til madpakken.