Mini pizzaer – Valsemøllen brødblanding

Lækre mini pizzaer lavet på Valsemøllen Ølandsbrødblanding, er en nem og lækker måde at lave mini pizzaer med de mindste i familien.

Mini pizzaer er ikke bare en dejlig nem aftenmad, det kan også danne rammen for en lækker madpakke, da man helt selv kan bestemme sin topping.

Se opskrift

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 t. og 10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Mini pizzaer – Valsemøllen brødblanding: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Ingredienser

Opskrift til ca. 24. stk.

1 ps. Valsemøllen Ølandsbrød
2 breve Valsemøllen tørgær
5,5 dl vand
evt. Valsemøllen Dansk Hvedemel
200 g tomatsovs
2 pakker mozzarellaost af 200 g
Grøntsags topping (f.eks. kartoffel, tomat, frisk salat og avocado)
Kød topping (f.eks. pepperoni og lufttørret skinke)
Evt. frisk timian og flagesalt

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde

  1. Bland melblandingen med tørgær og tilsæt vand
  2. Tilsæt evt. en smule ekstra hvedemel hvis dejen er for klistret til pizzadej
  3. Ælt dejen godt igennem
  4. Lad dejen hæve lunt og tildækket jævnført pakken
  5. Tænd ovnen på 250 graders varmluft
  6. Rul små mini pizzaer ud med en kagerulle samt en smule mel
  7. Placer bundene på en bageplade beklædt med bagepapir
  8. Fordel tomatsovs, ost og den valgte kødtopping på pizzaerne
  9. Bag dem i en forvarmet ovn i ca. 8-10 minutter eller til de er blevet let gyldne
  10. Top med avokado, urter og grøntsager

Udviklet i samarbejde med madblogger Maria Vestergaard