Mini pizzaer – Valsemøllen brødblanding

Lækre mini pizzaer lavet på Valsemøllen Surdejsboller, er en nem og lækker måde at lave mini pizzaer med de mindste i familien.

Det skal slet ikke være så svært at bage mini pizzaer til madpakken. De nemme pizzaer har en smag af surdej, der er super lækkert i en pizzabund. På den måde har det aldrig været lettere at bage surdejspizza. De er et kæmpe hit, når man hver især selv må vælge hvad der skal på.

 

Se opskrift
mini pizzaer

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 t. og 10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Mini pizzaer – Valsemøllen brødblanding: 5 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser

Opskrift

ca. 24. stk.

1 ps. Valsemøllen Surdejsboller
1 pakke Valsemøllen tørgær
6 1/2 dl vand
200 g tomatsovs
2 pakker mozzarellaost af 200 g
Grøntsags topping (f.eks. kartoffel, tomat, frisk salat og avocado)
Kød topping (f.eks. pepperoni og lufttørret skinke)
Evt. frisk timian og flagesalt

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Bland melblandingen med tørgær og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen godt igennem i op til 10 minutter.
  3. Lad dejen hæve lunt og tildækket i en oliesmurt plastbøtte med låg i ca. 2 timer. Folddejen undervejs.
  4. Tænd ovnen på 250°C varmluft
  5. Hæld dejen ud på et mel drysset bord, og del dejen ud i stykker med en dejdeler. Tryk dejen til små mini pizzaer, brug lidt vand til hænderne.
  6. Placer bundene på en bageplade beklædt med bagepapir
  7. Fordel tomatsovs, ost og den valgte kødtopping på pizzaerne
  8. Bag dem i en forvarmet ovn ved 250°C, i ca. 8-10 minutter eller til de er blevet let gyldne
  9. Top med avokado, urter og grøntsager

Et godt tip: Mini pizzaer er ikke bare en dejlig nem aftenmad, det kan også danne rammen for en lækker madpakke, da man helt selv kan bestemme sin topping. Bag en stor portion med børnene, og frys resten ned. Så er der nemme snacks til madpakken.

 

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.