Pizzabrud med skinke og ost

Bag lækre pizzabrud med skinke og ost. Pift din eller dine børns madpakke op med disse lækre, hjemmebagte pizzabrud, som er nemme og hurtige at bage.

I denne opskrift har vi fyldt pizzabrudene med skinke, ost og tomatsovs. Den helt klassiske og lækre kombination. Du kan sagtens vælge din egen kombination af fyld og bruge de råvarer, som du synes, pizzabrudene skal fyldes med.

Opskriften er udviklet i samarbejde med Maria Charlotte. Se flere spændende opskrifter, som vi har udviklet i samarbejde med Maria Charlotte, her.

Du kan også finde en masse gode opskrifter på Maria Charlottes egen hjemmeside, her.

Se opskrift
Pizzabrud med skinke og ost

Køkkentid
15 min.

Ventetid
1 t 45 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Pizzabrud med skinke og ost: 5 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser

Opskrift

8 stk.

Dej

20 g gær
250 g lunken vand
20 g sukker
20 g olivenolie
8 g salt
500 g Valsemøllen Dansk Hvedemel

Fyld

1 mozzarellakugle
100 g skinkestrimler
50 g tomatpuré
1 tsk tørret oregano
1 æg

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Opløs gæren i lunkent vand. Tilsæt sukker, olivenolie og salt.
  2. Tilsæt hvedemel, og ælt det hele sammen til dejen er lind, og slipper skålens kanter. Lad dejen hæve tildækket et lunt sted i 60 minutter.
  3. Slå dejen ud, og ælt den sammen på bordet. Lav en fordybning i dejen, og kom alt fyld heri. Fold dejen ind over hinanden med en dejspatel, og hak hele tiden dejen sammen, så det danner mange små stykker – sørg for at dejen hakkes godt, men uden at det æltes sammen.
  4. Del forsigtigt den hakkede dej i 8 stykker/brud, og kom dem over på en bageplade beklædt med bagepapir. Lad dem efterhæve i 30 minutter med et viskestykke over sig.
  5. Tænd ovnen på 200°C, varmluft. Bag pizzabrudene i 12-15 minutter, til de er lettere gyldne og gennembagte. Lad dem afkøle på en bagerist.

Et godt tip: Prøv også opskriften med bageblandingen Valsemøllen Koldhævede Brunchboller, hvis du vil gøre det endnu nemmere at bage pizzabrudene. Følg vejledningen bagpå posen, men brug lunkent vand og lad dejen hæve 2 timer ved stuetemperatur. Følg herefter denne opskrift fra trin 3. Vær opmærksom på, at du med bageblandingen arbejder med en mere våd dej, og derfor får du et mindre pizza-brud-look, men mere en slags pizzaboller. Lader du i stedet dejen koldhæve, vil dejen også blive mere fast.