Pizzabrud med skinke og ost

Bag lækre pizzabrud med skinke og ost. Pift din eller dine børns madpakke op med disse lækre, hjemmebagte pizzabrud, som er nemme og hurtige at bage.

I denne opskrift har vi fyldt pizzabrudene med skinke, ost og tomatsovs. Den helt klassiske og lækre kombination. Du kan sagtens vælge din egen kombination af fyld og bruge de råvarer, som du synes, pizzabrudene skal fyldes med.

Opskriften er udviklet i samarbejde med Maria Charlotte. Se flere spændende opskrifter, som vi har udviklet i samarbejde med Maria Charlotte, her.

Du kan også finde en masse gode opskrifter på Maria Charlottes egen hjemmeside, her.

Se opskrift
Pizzabrud med skinke og ost

Køkkentid
15 min.

Ventetid
1 t 45 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

8 stk.

Dej

20 g gær
250 g lunken vand
20 g sukker
20 g olivenolie
8 g salt
500 g Valsemøllen Dansk Hvedemel

Fyld

1 mozzarellakugle
100 g skinkestrimler
50 g tomatpuré
1 tsk tørret oregano
1 æg

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Opløs gæren i lunkent vand. Tilsæt sukker, olivenolie og salt.
  2. Tilsæt hvedemel, og ælt det hele sammen til dejen er lind, og slipper skålens kanter. Lad dejen hæve tildækket et lunt sted i 60 minutter.
  3. Slå dejen ud, og ælt den sammen på bordet. Lav en fordybning i dejen, og kom alt fyld heri. Fold dejen ind over hinanden med en dejspatel, og hak hele tiden dejen sammen, så det danner mange små stykker – sørg for at dejen hakkes godt, men uden at det æltes sammen.
  4. Del forsigtigt den hakkede dej i 8 stykker/brud, og kom dem over på en bageplade beklædt med bagepapir. Lad dem efterhæve i 30 minutter med et viskestykke over sig.
  5. Tænd ovnen på 200°C, varmluft. Bag pizzabrudene i 12-15 minutter, til de er lettere gyldne og gennembagte. Lad dem afkøle på en bagerist.

Et godt tip: Prøv også opskriften med bageblandingen Valsemøllen Koldhævede Brunchboller, hvis du vil gøre det endnu nemmere at bage pizzabrudene. Følg vejledningen bagpå posen, men brug lunkent vand og lad dejen hæve 2 timer ved stuetemperatur. Følg herefter denne opskrift fra trin 3. Vær opmærksom på, at du med bageblandingen arbejder med en mere våd dej, og derfor får du et mindre pizza-brud-look, men mere en slags pizzaboller. Lader du i stedet dejen koldhæve, vil dejen også blive mere fast.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.