Brunchboller med dansk mel

Brunchboller med dansk mel

Valsemøllen Koldhævede Brunchboller har en skøn smag, og de er lige til at bage.

Nu kan du forkæle dig selv og dine nærmeste med nybagte brunchboller, både til hverdag og i weekenden.

Se hvordan du bager skønne brunchboller her. Du kan også lave lækre müsliboller med fx tørret frugt og chokolade se opskriften her.

Uden Stråforkorter Dansk

Køb det her

Ingredienser

HVEDEMEL, solsikkekerner, hørfrø, hirse, sukker, rapsolie, HVEDEGLUTEN, salt tilsat jod, melbehandlingsmidler (E300, enzymer (amylase, xylanase, oxidase)).

Opbevaring

Tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærkt lugtende varer.

Næringsindhold pr. 100g

  • Melblanding
  • Færdigbagt brunchbolle
Energi1590 kJ/380kcal
Fedt8,6 g
- heraf mættede fedtsyrer1,0 g
Kulhydrat59 g
- heraf sukkerarter3,9 g
Kostfibre4,4 g
Protein13 g
Salt1,96 g

Glæden ved godt bagværk

Hos Valsemøllen går vi aldrig på kompromis med bageglæden, og vi ved, hvad der skal til for at få hverdagen til at smage endnu bedre.

Vi bruger kun de bedste råvarer – fra de bedste marker. Derfor kan du altid være sikker på, at du bager med dansk mel af højeste kvalitet – dyrket, høstet og malet i Danmark.

Dansk håndværk siden 1899

Med stolte mølletraditioner siden 1899 skaber vi velsmagende produkter af gode råvare på egne møller i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet.

Når du elsker at bage, vil du også elske at følge os online. Få viden, bliv inspireret og del din bageglæde med os @valsemollen.