Brunchboller – Bageblanding

Er der noget bedre end at glæde dig selv og dem du holder af med friskbagte brunchboller til morgenbordet? Nej vel! Med Valsemøllen Koldhævede Brunchbolleblanding har vi lavet forarbejdet for dig. Det eneste du skal bruge, er vand for at få de mest smagfulde og lækre boller til at sætte på bordet.

Koldhævede brunchboller er nemme at gå til, blot slå dejen sammen om aften og bag dem morgen efter. Du kan også springe koldhævningen over og blot bruge 50 g gær i stedet for, og lade dem hæve en time i stedet for.

Se opskrift
brunchboller

Køkkentid
20 min.

Ventetid
6-24 timer


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Brunchboller – Bageblanding: 4 ud af 5 baseret på 8 anmeldelser

Opskrift

18 boller

1 ps. Valsemøllen Brunchboller
1 brev Valsemøllen tørgær (7 g), svarer til 25 g frisk gær
5½ dl vand, lidt koldere end lunkent (ca. 25°C)

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen 5-10 minutter eller i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med en grydeske.
  3. Dæk skålen til, og lad dejen hæve i køleskab i mindst 6 timer (maks. 24 timer).
  4. Lad skålen stå 30 minutter ved stuetemperatur, inden du former ca. 18 boller med en ske eller fugtig hånd.
  5. Sæt dem på en bageplade med bagepapir og pensl bollerne med vand.
  6. Forvarm ovnen til 240°C, og sænk derefter temperaturen til 225°C (varmluft 200°C).
  7. Bag bollerne i midten af ovnen i ca. 15-20 minutter.
  8. Lad bollerne køle af på en rist.

Et godt tip: Du kan også bruge din blanding til at bage müsliboller, der et perfekt alternativ både til morgenbrød og den hurtige snack. Find opskriften her.

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.