Chiagrød med mangosorbet

Chiagrød med mangosorbet er en lækker og nem måde at få en god start på dagen!

Chiagrød er en nem måde at få morgenmad på, da det hurtigt kan blandes aften før, det eneste du skal om morgen, er at røre den op med lidt yoghurt. Lav en lækker mangosorbet for at give den lidt ekstra sødme.

Se opskrift

Køkkentid
15 min.

Ventetid
natten over


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

4 personer

Chiagrød
4 dl. mælk, mandelmælk eller kokosmælk
6 spsk. Valsemøllen Økologiske Chiafrø
2 tsk. vaniljesukker
2 tsk. ahornsirup
Evt. et par spsk. yogurt

Mangosorbet
1 mango, skåret i tern og frosset ned
1 banan, frossen
2 store dadler

Brugt i opskriften

Sådan gør du

Aften før

  1. Bland mælk, chiafrø, vaniljesukker og ahornsukker i et syltetøjsglas og rør godt rundt med en ske.
  2. Rør hvert 2.-3. minutter i 10 minutter og kom derefter grøden på køl natten over.
  3. Skær mango og banan ud i tern og læg det i en frysepose i fryseren.

Om Morgen

  1. Rør den kolde grød op med lidt yoghurt, hvis den er for fast.
  2. Tag mango og banan ud af fryseren og lad dem ligge på køkkenbordet i 10 minutter.
  3. Kom mango, banan og dadler, hvor stenen er fjernet i en blender.
  4. Blend indtil ensartet, cremet konsitens. Hvis du har bøvl med at få massen til at køre, kan du tilføje lidt væske.
  5. Fordel mangosorbeten i 4 glas og fordel chiagrøden ovenpå.
  6. Server med det samme eller sæt dem på køl, indtil du skal bruge dem.
+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.