Spinatvafler med bacon, spejlæg og bagte cherrytomater

Bag nemme og lækre spinatvafler toppet med pesto, sprød bacon, spejlæg og bagte cherrytomater. De er perfekte som en mættende morgenmad, til brunch eller frokost. Spinatvaflerne er lavet på Valsemøllens Økologiske Finvalsede Havregryn, som er 100% fuldkorn og derfor bidrager med gode fibre.

Opskriften er udviklet i samarbejde med Hanegal. Hanegals produkter er 100 % økologiske og er fremstillet med respekt for naturen, og med fokus på, at dyrene har haft et godt liv med mulighed for naturlig udfoldelse. Læs mere om Hanegal her.

Se opskrift
Spinatvafler med bacon, spejlæg og bagte cherrytomater

Køkkentid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

ca. 5 stk. vafler

Spinatvafler

150 g frisk spinat
2 dl Valsemøllen Økologiske Havregryn (finvalsede/grovvalsede)
3 æg
1 dl mælk
1 spsk. olie
½ tsk. salt
½ tsk. bagepulver

Topping

400 g cherrytomater
2 spsk. balsamicoeddike
2 spsk. olivenolie
1 tsk. salt
Lidt friskkværnet peber
Hanegal Bacon i skiver
5 æg
Pesto
Syltede rødløg
Purløg (finthakket)
Chiliflager

Sådan gør du

 

Spinatvafler

  1. Tænd for vaffeljernet.
  2. Kom alle ingredienserne i en blender.
  3. Pensl vaffeljernet med lidt olie og kom vaffeldejen på.

Topping

  1. Vend cherrytomaterne med balsamicoeddike, olivenolie, salt og peber, og bag dem i ovnen på 200°C i ca. 20 minutter.
  2. Steg baconen sprød på pande.
  3. Steg spejlæg.
  4. Top vaflerne med pesto, spejlæg, bacon, bagte cherrytomater, syltede rødløg, purløg og chiliflager.
  5. Servér og nyd.

Et godt tip:

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.