Vafler – Valsemøllen brødblanding

Valsemøllen Vafler er en bageblanding der gør det nemt for dig, at servere lækre, smagfulde og sprøde vafler.

Sprøde valfler der også er sødmefyldte. De smager himmelsk med både bær, flødeskum eller en lækker vaniljeis. En ægte favorit, når brunchen, eftermiddagshyggen eller desserten skal være både nem og velsmagende.

Se opskrift

Køkkentid
20 min.

Ventetid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til 6 -8 vafler

5 dl koldt vand
1 ps Valsemøllen Vafler
125 g smeltet smør eller margarine

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde

1. Hæld posens indhold i en skål og tilsæt vand under omrøring.
2. Tilsæt det smeltede smør eller margarine og pisk til dejen er jævn.
3. Bag vaflerne i et forvarmet vaffeljern ved middelhøj varme til de er sprøde og gyldne.
4. Server vaflerne med det samme.
Tip: Sæt dit personlige præg. Tilsæt 1 tsk. vaniljesukker og 50 g bær, fx hindbær, til dejen. Nyd vaflerne med lækker is og grofthakket chokolade.