Økologiske Havregryn, finvalsede

Økologiske Havregryn, finvalsede

Valsemøllen Økologiske Havregryn er dyrket efter bæredygtige økologiske metoder uden kemi og kunstgødning. Derfor er økologi et godt sted at starte, når du gerne vil gøre en forskel – både for naturen, dig selv og din familie.

Økologiske havregryn fra Valsemøllen er det perfekte morgenmåltid, fordi det giver en god start på dagen med vitaminer, mineraler og en god mæthedsfornemmelse fra de vigtige kostfibre. Nyd dem med mælk som havregryn eller i en müsli. Prøv også havregryn i madlavningen, fx til panering, sunde snacks eller til at give hjemmebagte brød og boller ekstra grovhed, smag og fylde.

Havregryn er en nem vej til fuldkorn og fibre, fordi havregryn er 100 % fuldkorn. Fødevarestyrelsen anbefaler mindst 75 g fuldkorn om dagen som en del af en varieret kost. Produktet indeholder 100 g fuldkorn pr. 100 g.

Valsemøllen Økologiske Havregryn passer godt ind i en balanceret kost og en sund livsstil. Valsemøllen Økologiske Havregryn indeholder betaglucan – en naturlig fiber, der har vist sig at sænke kolesterolindholdet i blodet.

Et højt kolesterolindhold i blodet øger risikoen for udvikling af hjertekarsygdomme. For at få en positiv virkning på kolesterolværdien bør man indtage 3 g betaglucan hver dag.
En portion Valsemøllen Havregryn Finvalsede (40 g) indeholder ca. 1,3 g betaglucan.

Økologisk mel Fuldkornsmærket Nøglehulsmærket Dansk

Ingredienser

Dampbehandlede og finvalsede økologiske havregryn. 100 % fuldkorn.

Opbevaring

Tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærkt lugtende varer

Næringsindhold pr. 100g

Energi1545 kJ/369
Fedt6,9 g
- heraf mættede fedtsyrer1,2 g
Kulhydrat57 g
- heraf sukkerarter1,0 g
Kostfibre9,9 g
Protein14 g
Salt0,01 g

Økologi i hverdagen

Hos Valsemøllen går vi aldrig på kompromis med bageglæden, og vi ved, hvad der skal til for at få mere økologi og smag ind i hverdagen. Vores råvarer er nøje udvalgt for at give dig den bedste madoplevelse, og med disse havregryn kan du altid være sikker på, at du spiser og bager med danske, økologisk havregryn af højeste kvalitet – dyrket, høstet og valset i Danmark.

Dansk håndværk siden 1899

Valsemøllen har siden 1899 været bannerfører for den gode smag og de stolte mølletraditioner. Hver dag skaber vi spændende produkter af gode råvarer på vores egne møller i Danmark.

Når du elsker at bage, vil du også elske at følge os online. Få viden, bliv inspireret og del din bageglæde med os @valsemollen.

+

VIND ET BAGEKURUS MED BAGERLANDSHOLDET OG VALSEMØLLEN + ET ÅRS FORBRUG AF DANSK MEL

Nu har du chancen for at lære af de bedste! Vind en plads på bagekursus med chefbager Asger Hansen fra Bagerlandsholdet og Valsemøllens egen udviklingsbager Erik Olsen. Her sætter vi fokus på godt brød bagt med surdej, og du lærer om æltning, (kold)hævning og afbagning – og får din egen surdej med hjem. Plus at du vinder 1 års forbrug af dansk mel. Det hele til en samlet værdi af 2.500 kr.

Ét års forbrug af dansk mel
Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, klid og kerner. Hvis du er én af de otte heldige vindere, forkæler vi dig med et års forbrug af dansk mel, som vi sender til dig af fire omgange fordelt over et år.

Bagekursus

Praktisk information
Dato: Søndag d. 8. november kl. 10.00-15.00
Sted: Valsemøllen Køge, Sandvadsvej 14, 4600 Køge

Vi tager naturligvis de nødvendige forholdsregner ift. Covid-19 situationen og forholder os til myndighedernes anbefalinger. Af samme grund har vi valgt at begrænse bagekurset til kun 8 deltagere.

Hvad lærer du på kurset?
– Hvad er en surdej? Principperne, proces (opstart, fodring osv.)
– Tid som en vigtigfaktor for godt bagværk
– Æltning/foldning
– Shaping og hævning
– Afbagning

Hvad får du?
– Smagsprøver med hjem på alt det brød vi bager
– Kaffe/te og drikkevarer dagen igennem
– Tapasanretning – med alt det gode bagværk naturligvis
– Surdej med hjem
– Et bagekit med forklæde, dejdeler og lækre danske produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Godt bagværk starter med DANSK MEL fra Valsemøllen. Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 26. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 10 vindere. Præmien er et bagekursus og et års forbrug af Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 2500 kr. (1.500 kr. for kurset + 1.000 kr. i produkter). Hverken bagekursus eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra tirsdag den 1. september 2020 til og med søndag den 25. oktober 2020.