Vafler med havregryn

Bag disse super nemme, sprøde og utrolig lækre vafler med havregryn. De er perfekte som snacks eller dessert til fødselsdage, brunch eller bare lidt at hygge sig med på en gråvejrsdag. Servér de lune vafler med lidt frisk frugt, bær eller skyr.

Opskriften på vafler med havregryn er udviklet af Fuldkornspartnerskabet. Find flere af Fuldkornspartnerskabets opskrifter her.

Se opskrift
Vafler med havregryn

Køkkentid
10 min.

Ventetid
15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Vafler med havregryn: 4 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser

Opskrift

8 stk.

200 g Valsemøllen Havregryn, Finvalsede
4 dl mælk
3 æg
1 tsk. vaniljesukker
knsp. salt
Fedtstof til vaffeljernet

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Hæld alle ingredienserne i en blender, og blend indtil du har en fin ensartet masse. Dejen skal minde om en tyk pandekagedej.
  2. Bag vaffeldejen på et smurt vaffeljern med smør eller olie.
  3. Servér vaflerne med det samme, imens de stadig er sprøde.

Et godt tip: Tilføj eventuelt 1 tsk. stødt kanel og/eller 1 tsk. stødt kardemomme for at lave en vinter version af opskriften.