Vafler med havregryn

Bag disse super nemme, sprøde og utrolig lækre vafler med havregryn. De er perfekte som snacks eller dessert til fødselsdage, brunch eller bare lidt at hygge sig med på en gråvejrsdag. Servér de lune vafler med lidt frisk frugt, bær eller skyr.

Opskriften på vafler med havregryn er udviklet af Fuldkornspartnerskabet. Find flere af Fuldkornspartnerskabets opskrifter her.

Se opskrift
Vafler med havregryn

Køkkentid
10 min.

Ventetid
15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Vafler med havregryn: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

8 stk.

200 g Valsemøllen Havregryn, Finvalsede
4 dl mælk
3 æg
1 tsk. vaniljesukker
knsp. salt
Fedtstof til vaffeljernet

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Hæld alle ingredienserne i en blender, og blend indtil du har en fin ensartet masse. Dejen skal minde om en tyk pandekagedej.
  2. Bag vaffeldejen på et smurt vaffeljern med smør eller olie.
  3. Servér vaflerne med det samme, imens de stadig er sprøde.

Et godt tip: Tilføj eventuelt 1 tsk. stødt kanel og/eller 1 tsk. stødt kardemomme for at lave en vinter version af opskriften.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.